• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

UFC bereikt jongere doelgroep door samenwerking aan te gaan met TikTok

Share

UFC bereikt jongere doelgroep door samenwerking aan te gaan met TikTok

 

MMA-promotor UFC is een samenwerking aangegaan, om op deze manier een jongere doelgroep aan te spreken. Zo tekende UFC een meerjarig partnerschap met TikTok. De bedoeling is om vervolgens live content te produceren op het sociale videoplatform. De afspraak is om nieuwe wekelijkse UFC wedstrijden op TikTok uit te zenden inclusief live persconferenties en interviews met de atleten. Het is de bedoeling om het TikTok bestand van 7 miljoen gebruikers te vergroten naar meer followers.

Sinds 2019 zijn video’s met de # UFC-hashtag al meer dan 8 miljard keer bekeken. De nieuwe generatie die letterlijk is opgegroeid met social media platformen zoals TikTok, kan op deze manier versneld kennis maken met UFC. Elke show wordt geprogrammeerd rond een aankomend live-evenement van UFC om de bekendheid te vergroten. Door dit te verstevigen maakt TikTok ook vaak gebruik van digitale billboards.

 

ufctiktok

 

Inhoud van de samenwerking

UFC en TikTok zullen samenwerken om jaarlijks ”honderden stukjes” inhoud te verspreiden via de wereldwijde TikTok-kanalen van UFC, waaronder @UFC, @UFCRussia, @UFCBrasil en @UFCEurope. Gezamenlijk hebben deze kanalen meer dan zeven miljoen volgers. Om het partnerschap volledig en goed tot stand te kunnen brengen, zal UFC een fulltime bedrijf inschakelen die zich compleet zal concentreren op de live content.

 

 

Wat is TikTok precies?

TikTok is een app voor het maken en delen van korte video’s van gemiddeld 60 seconden. De video’s kunnen variëren van grappige video’s, tot liedjes video’s met speciale effecten. Momenteel is de app beschikbaar in 75 talen en heeft het platform meer dan 1 miljard actieve gebruikers. De app is het meest populair onder jongeren tussen de 12 en 16 jaar en was het de meest gedownloade app van 2020. 

TikTok geeft aan alleen al in Amerika meer dan 100 miljoen gebruikers te hebben. TikTok is eigendom van het Chinese ByteDance wat dreigde in de VS te worden gesloten door president Trump. De Biden-administratie heeft dat bevel onderbroken door een ​​bredere veiligheidscontrole uit te voeren.

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
De impact van event communicatie
De impact van event communicatie   Een festivalseizoen gaat samen gepaard met veel communicatie. Zonder enige vorm van communicatie komen er ook geen bezoekers
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS   De afgelopen maanden heeft vrijwel iedere ondernemer in hetzelfde schuitje gezeten.
Folder voor jouw vakantiepark
Folder voor jouw vakantiepark Informatie verspreiden voor jouw vakantiepark is echt een must! Zeker op het vakantiepark zelf moet deze vorm van drukwerk aanwezig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!