• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Landelijk adverteren in een handomdraai regelen

Share

Landelijk adverteren in een handomdraai regelen

 
 

Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij steeds vaker op dat bedrijven daar eigenlijk helemaal niet bij stil staan. De snelheid, kostenbesparing en het gemak wat ermee gemoeid gaat. Hieronder wat tips om gemakkelijk een landelijke campagne te regelen.

landelijk adverteren


Hoe snel lanceer ik een (landelijke) campagne?

Tegenwoordig de tijd moet alles snel gebeuren, maar tegelijkertijd ook goed en overzichtelijk. Met deze kernwaarden onderscheidt Adverteerweb zich tegenover concurrerende bedrijven die voornamelijk de oude methode nog toepassen.

Door innovatief op te stellen en het gemak naar voren te laten komen, merken wij dat er steeds meer bedrijven zijn die aan ons willen verbinden. Doormiddel van ons hypermoderne online-tool maken wij het mogelijk om letterlijk binnen 5 stappen jouw (landelijke) campagne in te kunnen richten.

 

”Landelijk adverteren was nog nooit zo makkelijk”Voor welke bedrijven is het geschikt?

De diensten die Adverteerweb aanbiedt zijn diensten die allemaal gericht zijn op offline marketing. Alles wat met papier te maken heeft geloven wij nog steeds in! 

Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een huis aan huis verspreiding, of een gepersonaliseerde direct mail campagne. Of ga je voor een lokaal bereik… dan bieden wij de optie om een advertentie te plaatsen in de krant. Alle dag- en weekbladen van heel Nederland hebben wij onder onze hoede. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om buitenreclame toe te kunnen passen. Verschillend van bushokjes reclame tot de grote billboards die langs alle snelwegen staan. Landelijk adverteren in een handomdraai regelen is dus zo gepiept!

landelijk adverteren

 

Gemmidelde doorlooptijd

Om een indicatie te geven over de gemiddelde doorlooptijd verschilt uiteraard per dienst. Om toch een gemiddelde aan te kunnen geven zetten wij die op 1 week. Door ons geautomatiseerde systeem kunnen wij ons volledig focussen op de eindklant, maar dus ook de snelheid van alle opdrachten.

Deze combinatie is bij ons erg belangrijk en staat hoog in het vaandel. Wij willen de klant een zo goed mogelijke  ervaring bieden om zijn of haar campagne tot een succes te brengen.

landelijk adverteren


Kostenoverzicht diensten


Flyer 
huis aan huis campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00


Bushokjes reclame campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams10€ 1.350,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams20€ 2.700,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams50€ 6.750,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams100€ 13.500,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

 

Recent Nieuws
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Kortingscodes in folder
Kortingscodes in folder Iedereen ziet en leest ze wel eens… de folders met de kortingscodes! Wekelijks wordt je eigenlijk wel geconfronteerd met reclamedrukwerk wat
Meest bekeken
Kosten voor adverteren in de krant
Kosten voor adverteren in de krant   Snel en effectief reclame maken wat in een vrij korte periode veel op kan opleveren? Denk dan
Abri’s reclame ingezet door Rotterdamse dierentuin
Abri’s reclame ingezet door Rotterdamse dierentuin   De noodlijdende dierentuinen in ons land hebben het zwaar te voortduren in tijden van deze pandemie. De
Jouw magazines verspreiden huis aan huis
Jouw magazines verspreiden huis aan huis   Magazines zijn hot en zijn de laatste tijd een veelgevraagd medium bij Adverteerweb. Of het nou puur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!