• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Vakantiebanen promoten via een flyer

Share

Vakantiebanen promoten via een flyer

 
 

Jouw vakantiebanen promoten via een flyer is zo gek nog niet. Tegenwoordig de tijd moet je veel meer moeite doen om personeel te vinden, laat staan vakantiepersoneel voor de korte termijn! Hieronder wat tips om dit soort personeel te lokken middels een flyer.

vakantiebaan


Promoot jouw vakantiebaan

Iedereen kent het tegenwoordig wel… personeel vinden dat bij je bedrijf past en voor het liefst voor de langere termijn vast zit binnen je organisatie. Tegenwoordig kijkt men er niet eens meer van op om veel geld uit te geven aan campagnes die gaan over het binnenhalen van personeel. Toch moet je deze stap zetten om ervoor te zorgen het zo interessant mogelijk te maken om voor je bedrijf te komen werken.

 

”Een klein gebied doet wonderen op targetting niveau”


De keuze van het flyeren

Huis aan huis flyeren is misschien wel het meest betrouwbaarste medium als het gaat om in een relatief korte periode veel reacties te ontvangen. Je kunt zelf jouw eigen gebied samenstellen, waar en wanneer je maar wilt. Lokaal verspreiden of zelfs kiezen om jouw campagne buiten de regio te laten verspreiden. Alles is mogelijk. 

Het voordeel is dat Adverteerweb gespecialiseerd is in verschillende soorten verspreidingen. Zo heb je de keuze uit diverse mogelijkheden zoals het verspreiden in het reguliere folderpakket. Daarnaast is er de mogelijkheid om het mee te laten verspreiden in de (lokale) krant. En tot slot is er een exclusievere optie genaamd enkel-separaat verspreiden. 

Met de laatste optie die wij als bureau aanbieden kunnen wij lokaal, regionaal of zelfs landelijk jouw folder of flyer los op de deurmat verspreiden. Het conversieratio ligt daarentegen een stuk hoger dan de andere twee verspreidingen. Of de klant de flyer nou wel of niet interessant vindt, hij/zij wordt er hoe dan ook ermee geconfronteerd.


vakantiebaan

 

Het gemiddelde bereik

Om een indicatie te geven betreft het gemiddelde bereik voor wat het kan opleveren:

Huis aan huis
Bereik per week: 15.000
Vanaf 450,00

De minimale afname is 15.000 om een campagne te laten uitvoeren via Adverteerweb. Waarom 15.000? Omdat dit aantal een perfecte dekking geeft in een bepaald gebied. Hoe kleiner het gebied is hoe beter je moet gaan targetten naar jouw doelgroep. Trek jouw klantenbestand dus goed na voordat je een complete verspreiding laat uitvoeren.

In het geval van personeel werven is het dus ook van belang waar jij jouw personeel vandaan wilt halen. Wil je het liefst targetten in jouw eigen stad, of pak je de wijde omgeving door een verspreiding los te laten in de hele regio. 


vakantiebaan


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.dat

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Snel een campagne opzetten
Snel een campagne opzetten   Wil jij als organisatie snel een campagne opzetten? Geen onnodige tijd besteden aan langdurige projecten, maar op een korte
De kracht van adverteren in de krant tijdens de lockdown
De kracht van adverteren in de krant tijdens de lockdown   De krant is een eeuwenoud medium die tot op de dag van vandaag
Voordelen van flyeren
Voordelen van flyeren   Een beperkt budget, maar wel het maximale eruit willen halen? Dit komt steeds vaker voor omdat de coronacrisis bij de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!