• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor webshop

Reclame maken voor webshop

 
 

Waarom reclame maken voor jouw webshop een van de belangrijkste aspecten is. Of simpel gezegd; zonder reclame maken in deze tijd kom je nergens. Met alle webshops van tegenwoordig is het ontzettend moeilijk om de harde concurrentie aan te gaan. Bekijk hieronder onze tips om jouw webshop versneld te laten groeien.

reclame maken webshop


Voordelen van reclame maken

Exposure genereren voor jouw bedrijf is altijd goed. Het verschil tussen de verschillende bedrijven is alleen dat het ene bedrijf uiteraard meer te besteden heeft dan het andere bedrijf. Uiteindelijk kun je altijd een uitweg vinden om de concurrentie op een ”tactische” manier aan te gaan. 

Zo kun je bijvoorbeeld gaan targetten waar jouw doelgroep precies zit gevestigd. Door op die manier de focus te leggen, kun je doelgerichter te werk gaan. Het bijkomend voordeel daarvan, is dat je minder budget hoeft te besteden in plaats van te schieten met hagel.

Door veel reclame te maken, groei je sneller en bereik je eerder jouw doelstelling.

 

”Door doelgericht te werk te gaan, bereik je uiteindelijk veel meer.”Mogelijkheden reclame maken

Adverteerweb regelt alles onder 1 dak op het gebied van offline marketing. Zo bieden wij een 4-tal diensten waar wij gespecialiseerd in zijn. Van het verspreiden van verschillende soorten drukwerken, tot het persoonlijk versturen van jouw boodschap doormiddel van direct mail, of het plaatsen van diverse advertenties in verschillend (landelijke) kranten.

Daarnaast beschikken wij ook over een landelijk netwerk op het gebied van buitenreclame. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van posters in bushokjes, of A0 posters die geplaatst worden rondom een bepaald gebied. 

reclame maken webshop

 

Gouden tip

Doordat vrijwel het allergrootste deel van alle webshopeigenaren B2C hanteert, is het handig om jouw campagne in te zetten zodra de maand eindigt. Houdt er dus rekening mee dat consumenten eind van de maand hun loon krijgen, waardoor de kans vele malen groter is dat ze overgaan tot interactie. Speel hier op in en zorg voor een extra conversieboost! 

reclame maken webshop


Kostenoverzicht diensten


Flyer 
huis aan huis campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00


Bushokjes reclame campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams10€ 1.350,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams20€ 2.700,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams50€ 6.750,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams100€ 13.500,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

 

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!
Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!   Geen grote offerteaanvragen waar je dagen of zelfs langer dan een week op moet wachten? Inzicht
Op zoek naar meer leads?
Op zoek naar meer leads? Hebben jullie als organisatie ook een klanten dip? En ben je opzoek naar meer leads?  Klanten die niet meer
Promotieactiviteiten voor een bedrijf
Promotieactiviteiten voor een bedrijf Door jouw bedrijf een boost te geven, zijn er een tal van verschillende opties om het aan de man te

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!