• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Wat zijn de voordelen van een advertentie in de krant?

Share

Wat zijn de voordelen van een advertentie in de krant?

 

Adverteren in de krant werkt simpel eenvoudig en snel. Het is een oud betrouwbaar medium die wij allemaal kennen. Nooit eerder een advertentie in de krant geplaatst met jouw bedrijf? Bekijk in onderstaand artikel de voordelen voor jouw advertentie hoe wij binnen no-time jouw bedrijf lokaal op de kaart kunnen zetten!

 

voordelen advertentie

 

Waarom je moet adverteren in de krant

Adverteren is belangrijk voor je bedrijf om omzet te genereren. Waarom je nou precies moet kiezen voor een advertentie in de krant is simpel. Het is betrouwbaar en de krant kent een eigen vaste doelgroep met lezers die ”lokaal” zijn gevestigd. Je ontkomt er niet aan of je krijgt alweer de wekelijkse krant op je deurmat. De kosten zijn vaak prima te overzien en dat tegen een groot bereik.

Door te adverteren in print, dus in de krant, val je altijd op. De voordelen voor jouw advertentie in de krant leent zich uitstekend voor het opbouwen of versterken van een merk, voor actiematige advertentiecampagnes en voor informatieve boodschappen.

 

Regelen binnen een handomdraai

Bij Adverteerweb kun je in 5 stappen een bestelling maken om vervolgens je advertentie te kunnen plaatsen. Alles wordt geregeld onder 1 dak. Je kunt kiezen uit meerdere gebieden in Nederland om je krant uit te kiezen. Vervolgens kun je aangeven om welk formaat het zou moeten gaan. Daarna is er de mogelijkheid het bestand te uploaden via ons systeem en uit te checken om te kunnen betalen. Uiteraard kunnen wij je ten alle tijden van dienst zijn!

 

voordelen advertentie

 

Welke formaten worden er gehanteerd

Er zijn diverse formaten die gehanteerd kunnen worden. Bij een dagkrant worden er weer andere formaten aangehouden dat een weekkrant. Het is dus mogelijk om tegen ieder budget van welk formaat dan ook te kunnen adverteren in de kranten. Onderstaand een opsomming van verschillende formaten die gehanteerd worden:

 

voordelen advertentie

 

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een advertentie?

Uiteraard zit er een prijsverschil in de dagbladen in tegenstelling tot de weekkranten. Het voordeel van de dagkranten is dat deze kranten doen aan abonnementen en hebben dus een eigen publiek die de krant leest. Het is dus een stuk gerichter adverteren. De weekkranten daarentegen zijn gratis en worden wekelijks huis aan huis bezorgd. Deze weekkranten hebben een trouwe vaste leespubliek die wekelijks de krant leest. Voordeel is dat je lokaal snel bekendheid kunt genereren.

 

Hoe breng ik mijn advertentie naar buiten

Het is belangrijk om te weten of het nou gaat om een actiematige advertentie of een informatieve advertentie. Als je gaat voor een actiematige advertentie dan is het belangrijk zo kort en helder mogelijk te zijn. Gewoon straight to the point en er dus niet omheen draaien. De potentiële klant heeft namelijk geen tijd om minuten lang naar een advertentie te staren. Als je gaat voor een informatieve advertentie dan is het belangrijk om te werken met een ”krachtige kop”. Dit valt dan extra op, waardoor de lezer getriggerd wordt om het stuk te gaan lezen.

 

 

Hoe lever ik mijn ontwerp aan?

Het ontwerp kun je bij ons kant en klaar aanleveren via het online upload systeem bij stap 5. Mocht je niet in het bezit zijn van een ontwerp, dan is er ook de mogelijkheid dat wij een ontwerp kunnen maken. Dit is mogelijk voor een meerprijs van €195 ex btw.

 

voordelen advertentie

 

Conclusie

Adverteren in de krant is dus een perfect medium om mee te nemen in je marketingstrategie. Voordelig adverteren tegen een groot (lokaal) bereik. Een advertentie plaatsen in de krant werkt daarnaast ook erg sterk icm diverse andere marketing uitingen. Wij van Adverteerweb kunnen jou hierin bijstaan als het gaat om het maximale uit je campagne te halen tegen elk budget.

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Advertentie krant nog steeds waanzinnig populair bij Adverteerweb
Advertentie krant nog steeds waanzinnig populair bij Adverteerweb   Je overweegt een advertentie in de krant te plaatsen, maar je stelt natuurlijk de vraag
Val extra op met buitenreclame in Oost-Nederland
Val extra op met buitenreclame in Oost-Nederland   Zoek je de drukte op, maar de randstad vermijden en wil je in een relatief kort
De voordelen van direct mail
De voordelen van direct mail   Direct mailing brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij Adverteerweb kunnen wij jouw direct mail campagne volledig van

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!