• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Vormgeving van jouw abri campagnes

Vormgeving van jouw abri campagnes

 
 

Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar de sportschool of met de hond uit. Je kunt er eigenlijk niet meer omheen. De welbekende abri campagnes geplaatst in bushokjes. Hoe krijg je het nou voor mekaar om DE campagne van je dromen op te zetten?

Hieronder wat inspirerende tips waar je zeker wat mee kan 🙂

vormgeving abri campagne


De campagne van jouw dromen 

Iedereen kan een campagne neerzetten die binnen no-time staat. De vraag is alleen hoe maak je een succesvolle campagne. Uiteraard zijn er een aantal elementen waar je rekening mee moet gaan houden wil je een succesvolle campagne neerzetten.

Probeer altijd anders te zijn dan jouw concurrenten en wees altijd een stapje voor. De kunst van een succesvolle campagne is om het zo kort, strak en duidelijk over te laten komen. Niet te veel informatie er in verwerken, maar op een heldere en duidelijke manier je boodschap overbrengen in 1 scherpe slogan. 

 

”Houdt het simpel door met 1 zin te communiceren”


Vormgeving is key

Dat er een tal van mogelijkheden tegenwoordig de tijd zijn om jouw eigen vormgeving te realiseren weten we inmiddels allemaal. Het is gemakkelijk en snel geregeld, maar de vormgeving is de key voor een goede marketingcampagne. Door de boodschap op een wat amateuristische manier naar buiten te laten komen, kan het compleet afbreuk doen op jouw (landelijke) campagne.

Dit is erg zonde, omdat er natuurlijk een hoop geld mee gemoeid gaat. Door dit te voorkomen kun je dit het beste overlaten aan een ervaren professional. Bij Adverteerweb is het niet alleen mogelijk om jouw abri campagne te laten plaatsen, ook kunnen wij zorgen voor jouw design. Doordachte marketing campagnes is voor ons gesneden koek. 

vormgeving abri campagne


De kosten voor een goed ontwerp

Zoals eerder omschreven heb je uiteraard de mogelijkheid om het designproces in eigen hand te laten uitvoeren. Mocht je meer budget hebben, dan raden wij aan een bureau hiervoor in te schakelen. Wij van Adverteerweb kunnen deze klus ook klaren tegen een meerprijs van €195 ex btw.

In deze prijs zitten de ontwerpkosten incl. een aanpas ronde voor eventuele wijzigingen. Wekelijks zijn wij bezig met het doorvoeren van verschillende doordachte designs die wij nauw bespreken met de klant, om tot een goede uiting te komen waar iedereen tevreden over is. 

vormgeving abri campagne


Welke kleuren moet ik gebruiken voor mijn campagne?

Het is altijd van belang om je eigen huisstijl kleuren te gebruiken voor jouw campagne. Maak er 1 compleet geheel van zodat de consument meteen weet dat het om jouw bedrijf gaat. Naast dat jouw campagne goed ontworpen is en in 1 lijn staat met jouw huisstijl, is het belangrijk om te werken met een call to action.

Dit is een knop/button of een kopregel wat er meteen uitspringt. Dit kan een korting zijn, een telefoonnummer, website adres of iets anders. Het is dus enorm van belang om de call to action een andere kleur te geven dan jouw huisstijl. Kies hiervoor een algemene kleur wat de meeste mensen aanspreekt.  


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf
Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf Ben je er over aan het nadenken om een feestdagencampagne uit te voeren voor jouw bedrijf? Dan kunnen wij
Jouw magazines verspreiden huis aan huis
Jouw magazines verspreiden huis aan huis   Magazines zijn hot en zijn de laatste tijd een veelgevraagd medium bij Adverteerweb. Of het nou puur
Kortingscodes in folder
Kortingscodes in folder Iedereen ziet en leest ze wel eens… de folders met de kortingscodes! Wekelijks wordt je eigenlijk wel geconfronteerd met reclamedrukwerk wat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!