• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Vormgeving van jouw abri campagnes

Vormgeving van jouw abri campagnes

 
 

Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar de sportschool of met de hond uit. Je kunt er eigenlijk niet meer omheen. De welbekende abri campagnes geplaatst in bushokjes. Hoe krijg je het nou voor mekaar om DE campagne van je dromen op te zetten?

Hieronder wat inspirerende tips waar je zeker wat mee kan 🙂

vormgeving abri campagne


De campagne van jouw dromen 

Iedereen kan een campagne neerzetten die binnen no-time staat. De vraag is alleen hoe maak je een succesvolle campagne. Uiteraard zijn er een aantal elementen waar je rekening mee moet gaan houden wil je een succesvolle campagne neerzetten.

Probeer altijd anders te zijn dan jouw concurrenten en wees altijd een stapje voor. De kunst van een succesvolle campagne is om het zo kort, strak en duidelijk over te laten komen. Niet te veel informatie er in verwerken, maar op een heldere en duidelijke manier je boodschap overbrengen in 1 scherpe slogan. 

 

”Houdt het simpel door met 1 zin te communiceren”


Vormgeving is key

Dat er een tal van mogelijkheden tegenwoordig de tijd zijn om jouw eigen vormgeving te realiseren weten we inmiddels allemaal. Het is gemakkelijk en snel geregeld, maar de vormgeving is de key voor een goede marketingcampagne. Door de boodschap op een wat amateuristische manier naar buiten te laten komen, kan het compleet afbreuk doen op jouw (landelijke) campagne.

Dit is erg zonde, omdat er natuurlijk een hoop geld mee gemoeid gaat. Door dit te voorkomen kun je dit het beste overlaten aan een ervaren professional. Bij Adverteerweb is het niet alleen mogelijk om jouw abri campagne te laten plaatsen, ook kunnen wij zorgen voor jouw design. Doordachte marketing campagnes is voor ons gesneden koek. 

vormgeving abri campagne


De kosten voor een goed ontwerp

Zoals eerder omschreven heb je uiteraard de mogelijkheid om het designproces in eigen hand te laten uitvoeren. Mocht je meer budget hebben, dan raden wij aan een bureau hiervoor in te schakelen. Wij van Adverteerweb kunnen deze klus ook klaren tegen een meerprijs van €195 ex btw.

In deze prijs zitten de ontwerpkosten incl. een aanpas ronde voor eventuele wijzigingen. Wekelijks zijn wij bezig met het doorvoeren van verschillende doordachte designs die wij nauw bespreken met de klant, om tot een goede uiting te komen waar iedereen tevreden over is. 

vormgeving abri campagne


Welke kleuren moet ik gebruiken voor mijn campagne?

Het is altijd van belang om je eigen huisstijl kleuren te gebruiken voor jouw campagne. Maak er 1 compleet geheel van zodat de consument meteen weet dat het om jouw bedrijf gaat. Naast dat jouw campagne goed ontworpen is en in 1 lijn staat met jouw huisstijl, is het belangrijk om te werken met een call to action.

Dit is een knop/button of een kopregel wat er meteen uitspringt. Dit kan een korting zijn, een telefoonnummer, website adres of iets anders. Het is dus enorm van belang om de call to action een andere kleur te geven dan jouw huisstijl. Kies hiervoor een algemene kleur wat de meeste mensen aanspreekt.  


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
OOH marketing inzetten
OOH marketing inzetten Ooit nagedacht om OOH marketing reclame in te zetten? Oftewel Out of Home reclame. Deze vorm van reclame valt onder offline
Reclame maken voor evenement of festival
Reclame maken voor evenement of festival   Het is belangrijk om goed gezien te worden met jouw evenement of festival. Reclame maken voor jouw
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf   Als een lokale campagne voor jullie bedrijf te kleinschalig is, waarom niet verder denken en gaan voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!