• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Waarom je lokale marketing zou moeten inzetten

Share

Waarom je lokale marketing zou moeten inzetten

 

Door lokale marketing in te schakelen pak je de kern van het gebied aan. Wil jij dat jouw campagne slaagt in jouw buurt of wijk? Ga dan voor de lokale krant of een folder verspreiding wat precies ge-target is op jouw gebied. Bekijk hieronder wat tips!

 

lokale marketing

 

Hoe regel ik mijn lokale campagne?

Ten eerste is het verstandig om na te gaan hoe jij jouw lokale campagne in wilt zetten. Adverteerweb biedt een tal van mogelijkheden aan om jou campagne succesvol te laten verlopen. Door lokaal in te zetten kun je je beter richten op een offline strategie ipv een online strategie. Wij merken dat veel bedrijven die bij ons aankloppen ontevreden zijn over hun online campagnes. Facebook campagnes bijvoorbeeld. Deze campagnes zullen veelvuldig gezien worden, maar haal je er daadwerkelijk conversie uit? Uiteindelijk betaal je veel kosten om jezelf kenbaar te maken, maar zullen de klanten helaas niet overgaan tot conversie.

 

”Door lokaal te werk te gaan, kan het je een flinke jaarlijkse besparing opleveren’

 

Welke mogelijkheden bieden jullie?

Op lokale marketing basis bieden wij verschillende manieren aan om jouw boodschap naar buiten te brengen. Zo kun je op basis van postcodeniveau jouw selectie invoeren en vervolgens een flyer laten verspreiden in het desbetreffende gebied. Daarnaast bieden wij landelijke dag- en weekbladen aan om jouw campagne vervolgens lokaal te kunnen versterken.

Om jouw campagne lokaal een nog sterkere boost te geven bieden wij ook bushokjes reclame aan. Deze manier van reclame maken is uniek, origineel en a-merk gevoelig. Of je nou alleen bushokjes reclame gebruikt, of het als versterking gebruikt naast flyers verspreiden of een advertentie in de krant. Alles is dus mogelijk.

 

lokale marketing

 

De gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd voor al onze diensten is gemiddeld op de website twee weken. Mocht er wat tussenkomen en het moet eerder uitgevoerd worden, dan is er wellicht een mogelijkheid om dat te kunnen doen. Dit kunnen wij pas echt weten zodra wij weten wanneer de opdracht daadwerkelijk uitgevoerd moet worden. Wij proberen de klanten altijd zo goed mogelijk bij te staan en het beste eruit te halen.

 

Het voordeel van een lokale campagne

Door lokaal te werk te gaan target je jouw doelgroep optimaal. Je schiet niet met hagel en dus ook geen onnodige kosten die je maakt. Het kan je dus zeker een flinke besparing jaarlijks opleveren door puur alleen lokaal te werk te gaan. Richt je dus op jouw doelgroep en speel hier ook op in door creatief met je campagne om te gaan. Wij van Adverteerweb staan altijd klaar mocht je vragen hebben over bepaalde stukken.

 

 

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Kosten billboard reclame langs de snelweg
Kosten billboard reclame langs de snelweg   Als bedrijf wil je natuurlijk weten wat de kosten precies zijn om te adverteren middels een billboard.
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing   Het versturen van een direct mailing blijft een van de sterkste ”persoonlijkste” boodschappen die er is.
Meer klanten naar je webshop?
Meer klanten naar je webshop?   Wil jij ook meer klanten naar je webshop? Schakel je vaak online advertenties in of denk je er

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!