• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

De kracht van airport reclame

De kracht van airport reclame

 
 

Airport reclame is een medium wat ontzettend interessant kan zijn voor jouw campagne en dan bedoelen wij in dit geval Schiphol reclame. De kracht van (digitale) airport reclame zit hem in het feit dat je de juiste publiek op het goede moment kunt raken doormiddel van targeting. In dit artikel vindt je alle informatie om te adverteren op Schiphol.

de kracht van airport reclame

 

Waarom je zou moeten kiezen voor airport reclame 

 
 

Als je overweegt om luchthavenreclame te gebruiken om je merk te promoten, zijn er een paar redenen waarom het een slimme zet kan zijn:

  1. Je bereikt veel mensen: Luchthavens zijn altijd drukbezocht en trekken dagelijks duizenden reizigers. Door te adverteren op de luchthaven, kun je dus heel wat mensen bereiken met je boodschap.

  2. Het verhoogt de zichtbaarheid van je merk: Door op de luchthaven te adverteren, geef je je merk meer zichtbaarheid en verhoog je de kans dat mensen het onthouden. Zelfs als ze niet meteen iets van je kopen, kan het zijn dat ze later terugdenken aan je advertentie wanneer ze jouw product of dienst nodig hebben.

  3. Het geeft je merk prestige: Luchthavens zijn vaak geassocieerd met luxe en comfort. Door op de luchthaven te adverteren, kun je profiteren van deze associaties en je merk als een premium merk positioneren.

  4. Je kunt gericht adverteren: Luchthavenreclame biedt de mogelijkheid om gericht te adverteren op specifieke doelgroepen, zoals zakenreizigers of vakantiegangers. Hierdoor kun je je boodschap beter afstemmen op de interesses en behoeften van je doelgroep.

 
 

”Een luchthavencampagne is de ideale plek waar veel mensen dagelijks passeren”

 

Hoe effectief is een airport campagne?

 

de effectiviteit van een luchthavencampagne hangt af van verschillende factoren, maar over het algemeen wordt luchthavenreclame beschouwd als een effectieve manier om je merk te promoten. Een luchthavencampagne kan heel krachtig zijn omdat luchthavens drukke plaatsen zijn waar veel mensen dagelijks passeren. Hierdoor kun je met luchthavenreclame een groot publiek bereiken. Bovendien zijn mensen vaak ontvankelijker voor advertenties als ze wachten op hun vlucht, omdat ze dan meer tijd hebben om advertenties te bekijken.

Een ander voordeel van luchthavenreclame is dat je je advertentie kunt richten op specifieke doelgroepen. Luchthavens ontvangen verschillende soorten reizigers, zoals zakenreizigers en vakantiegangers, en je kunt je advertentie daarop afstemmen. Zo kun je bijvoorbeeld een advertentie plaatsen voor zakenreizigers op een locatie waar veel zakelijke vluchten vertrekken en aankomen.

Een luchthavenreclame heeft vaak een prestige factor. Luchthavens zijn vaak geassocieerd met luxe en comfort en adverteren op de luchthaven kan je merk een premium uitstraling geven. Kortom, luchthavenreclame kan een zeer effectieve manier zijn om je merk te promoten en meer zichtbaarheid te krijgen bij een groot en gevarieerd publiek.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

de kracht van airport reclame

 

Tips voor een luchthavencampagne

 

Om een succesvolle luchthavencampagne te voeren, is het belangrijk om goed te begrijpen wie je doelgroep is. Luchthavens ontvangen allerlei soorten reizigers, van zakenreizigers tot vakantiegangers. Door je doelgroep te begrijpen en te weten wat hen interesseert en wat hun behoeften zijn, kun je je boodschap en advertenties daarop afstemmen.

Een andere tip is om op te vallen en op te vallen tussen de vele andere advertenties op Schiphol. Luchthavens zijn drukke en hectische plaatsen en het kan lastig zijn om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Zorg daarom voor een opvallende advertentie die mensen nieuwsgierig maakt en hen uitnodigt om meer te weten te komen over jouw merk of product. Creatieve en visueel aantrekkelijke advertenties kunnen hierbij helpen.

Daarnaast is het belangrijk om de locatie van je advertentie zorgvuldig te kiezen. Sommige locaties zijn meer geschikt voor bepaalde doelgroepen dan andere. Zo zijn locaties nabij gates van internationale vluchten bijvoorbeeld geschikter voor merken die zich richten op internationale reizigers. Houd bij het kiezen van de locatie ook rekening met de concurrentie en probeer een strategische plek te vinden waar je advertentie goed opvalt.

Uiteindelijk is het belangrijk om je boodschap kort en krachtig te houden. Mensen hebben vaak weinig tijd en aandacht op luchthavens, dus zorg dat je boodschap makkelijk te begrijpen is en blijft hangen bij voorbijgangers.

 

Regel jouw campagne bij Adverteerweb

 


Regel jouw campagne snel en gemakkelijk bij Adverteerweb. Een handige platform om jouw offline marketingcampagnes in een handomdraai te regelen. Zo bieden wij dus ook luchthavencampagnes aan die snel ingezet kunnen worden. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, raden wij aan om even contact met ons op te nemen via 085 130 4033 of via info@adverteerweb.nl of online via de chat!

  de kracht van airport reclame

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Hoe ziet een direct mail eruit?
Hoe ziet een direct mail eruit? Direct mailings zien er verschillend uit. Daar waarbij de een een envelop kiest, kiest de ander bijvoorbeeld een
Marketing inzetten tijdens de feestdagen
Marketing inzetten tijdens de feestdagen Marketing inzetten tijdens de feestdagen is misschien wel de beste strategie die er is. Onderstaand in dit artikel leggen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!