• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Posters & Affichage

Posters, wildplakken & Affichage

 
 

Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival? Posters, wildplakken & Affichage zijn de oplossing als je groots en snel wilt handelen. In dit artikel vindt je vrijwel alle informatie die je tot je kunt nemen mocht je dit willen toepassen voor jouw bedrijf. 

posters wildplakken & affichage

 

De kracht van een postercampagne 

 
 
Een postercampagne die je ook in kunt zetten als een wildplakcampagne heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel hiervan is dat je op korte termijn kunt schakelen. Ideaal voor een snelle vooraankondiging die je alsnog lastminute moet gaan promoten. Wildplakken is een bekend fenomeen wat voornamelijk veelvuldig gebruikt wordt in alle grote randsteden. Door onze landelijke dekking op het gebied van wildplakken, kunnen wij niet alleen de grote steden bereiken, maar ook de kleinere gebieden van ons land.
 
Naast een eenmalige afname, is het ook mogelijk om meerdere volumes af te nemen. Zo kun je een wekelijkse afname hanteren die dagelijks wordt gecheckt of alles nog actief is. Bij inactieve plekken worden er weer keurig nieuwe posters overheen geplakt.
 
 

”Schakel lastminute met een wildplakcampagne op de beste plekken”

 

Kosten wildplakken

Kies je voor 1 bepaald gebied, ga je voor de hele randstad of kies je voor een landelijke wildplakcampagne. Alles is bij Adverteerweb mogelijk om zelfs op korte termijn te schakelen. Bekijk hieronder de tarieven voor het wildplakken van jouw campagne:

FormaatOplagePrijzen
B11.000€ 1.995,00 
B13.000€ 4.995,00
B15.000€ 6.995,00
B110.000€ 10.995,00
B115.000€ 15.995,00

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

posters wildplakken & affichage

 

Is het legaal om posters op te hangen?

 


Het hangt af van waar je woont en welke regels er gelden in jouw stad of gemeente, maar in het algemeen zijn er regels over waar je posters mag ophangen en wat voor soort posters zijn toegestaan. In sommige gebieden is het niet toegestaan om posters op te hangen op openbare plaatsen, zoals verkeersborden, bushokjes of gebouwen, en kan dit worden beschouwd als illegaal wildplakken.

Het is belangrijk om je te verdiepen in de specifieke regels en voorschriften die gelden voor het ophangen van posters in jouw gemeente, en om toestemming te vragen aan de eigenaar van de locatie waar je wilt ophangen. Bijvoorbeeld als je een poster wilt ophangen op de muur van een café of winkel. Het niet naleven van de regels kan leiden tot boetes of andere straffen.

Adverteerweb houdt zich alleen bezig met toegewezen plakplaatsen waar daadwerkelijk geplakt mag worden op B1 posterformaten. Het is eventueel mogelijk om op bepaalde gebieden te plakken wat dus niet is toegestaan, alleen wordt puur alleen uitgevoerd op goedkeuring van de klant.

 

Samenwerken met Adverteerweb

 

Een samenwerking met een partij zoals Adverteerweb kan veel voordelen betekenen voor jouw bedrijf. Als het gaat om wildplakken voor jouw campagne in een relatief korte periode dan zijn wij oprecht de aangewezen persoon. Een wildplakcampagne in de gehele randstad kan binnen een week gerealiseerd worden mocht dat van toepassing zijn.

Mocht je hier meer over te weten komen en meer informatie willen hebben omtrent het wildplakken van affichages? Neem dan contact op met ons via 085 130 4033, of via info@adverteerweb.nl of uiteraard via de online chat rechtsonder op deze pagina.

posters wildplakken & affichage

Recent Nieuws
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Adverteren in winkelcentra
Adverteren in winkelcentra Winkelcentra zijn meer dan alleen plekken om te winkelen; het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ervaringen delen en nieuwe producten
Meest bekeken
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Reclameseizoen weer enorm in opmars
Reclameseizoen weer enorm in opmars   De afgelopen periode is het natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat bedrijven moeite hadden hun hoofd boven water te
Reclame maken met sinterklaas
Reclame maken met sinterklaas Reclame maken met sinterklaas is zo gek nog niet! Bij iedere feestdag die aan het eind van het jaar plaatsvindt,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!