• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Zichtbaarheid voor jouw bedrijf

Zichtbaarheid voor jouw bedrijf

 
 

Waarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn met jouw bedrijf? Wat zijn de voordelen daarvan en wat kun je er precies uithalen door zichtbaar te zijn voor jouw gekozen doelgroep? Lees hieronder waarom het belangrijk is om zichtbaarheid te laten tonen met jouw bedrijf.

zichtbaarheid


Voordelen van zichtbaarheid

De voordelen om jezelf zichbaarheid te geven naar de buitenwereld brengt extra exposure met zich mee. Doordat jij jezelf als bedrijf continue laat zien in de schijnwerpers, wordt je continue opgemerkt, waardoor jij ”top of mind” blijft in jouw netwerk!

Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren uitoefenen. Doormiddel van online toepassingen te gebruiken, maar ook offline toepassingen die nog meer impact uit kunnen stralen.

”Probeer impact te maken met jouw bedrijf om opgemerkt te blijven”Online vs offline communicatie

Tegenwoordig heb je een tal van mogelijkheden om jouw bedrijf goed in het daglicht te kunnen zetten. Wil je dit betaald doen of onbetaald uitvoeren. Wat zijn je kosten en wie is jouw doelgroep? Allemaal belangrijke zaken die je eerst moet achterhalen alvorens je taken gaat uitvoeren wat impact oplevert.

Door online te communiceren pak je een grote doelgroep in een relatief korte periode waar je dus veel impact mee kan maken. Wel is het zo dat online tegenwoordig ontzettend veel bedrijvigheid kent die zich kenbaar wil laten tonen doormiddel van bijvoorbeeld diverse social media’s of door techgigant Google (adwords).

Naast de online tak heb je ook offline communicatie. Dit is de expertise van Adverteerweb. Door offline te communiceren met jouw doelgroep maak je enorme impact. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer jij getoond wilt worden met jouw bedrijf, zonder dat je gestoord wordt door andere reclame uitingen.

Dit grote voordeel brengt een enorme impact met zich mee, omdat je zeker weet dat alleen jij wordt getoond in de periode waar jij voor gekozen hebt!

zichtbaarheid

 

Waarom zichbaarheid tonen?

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken om reclame te maken voor jouw bedrijf. Zonder reclame maken kom je eigenlijk nergens meer. In iedere branche ontstaan er wel weer sub-takken die weer de concurrentie aangaan met grote internationals.

Om jezelf ”snel” te kunnen profileren als bedrijf, dien je een goede doordachte marketingstrategie te hebben om snel een uitkomst te kunnen genereren. Ga je voor snel of voor de lange termijn strategie. Allemaal vragen die jij jezelf moet stellen als bedrijf om te gaan knallen. 

zichtbaarheid


Overzicht van verschillende diensten


Folders
huis aan huis campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00


Bushokjes reclame campagne (landelijk in te zetten) 

Formaat + gewichtOplagePrijzen
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams10€ 1.350,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams20€ 2.700,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams50€ 6.750,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams100€ 13.500,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00


De gemiddelde doorlooptijd

Wat erg belangrijk is om te weten is dat je voor jezelf een duidelijk overzicht hebt wat voor een doorlooptijd jij wilt hanteren met de gekozen campagne. Wil je het snel geregeld hebben of kan het ingepland worden verspreid over het gehele jaar? 

De snelheid die Adverteerweb hanteert is uitzonderlijk snel, vanwege de hoeveelheid doorvoeringen die wekelijks worden uitgevoerd. Door deze run van diverse opdrachten kunnen wij dus snel schakelen. De gemiddelde doorlooptijd is 1 week, wat betekent dat wij ”last minute” nog aan de knoppen kunnen draaien om jouw campagne tot in de puntjes te kunnen regelen. Of het nou grote of kleine campagnes zijn, maakt voor ons niet uit. 

Adverteerweb werkt zowel voor de autodealer om de hoek, als grote franchise bedrijven die landelijke opdrachten maandelijks doorvoeren.

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Ocean reclamemast uitvoeren voor je bedrijf
Ocean reclamemast uitvoeren voor je bedrijf Van plan om een Ocean reclamemast uit te voeren voor je bedrijf? In dit artikel vindt je informatie
De kracht van corporate identity
De kracht van corporate identity Wil jij precies weten wat de kracht is van corporate identity? In dit artikel leggen wij je uit wat
Marketing en communicatie
Marketing en communicatie Waar staat marketing en communicatie nou eigenlijk precies voor en wat kun je er precies mee? Tegenwoordig de tijd bestaan er

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!