• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Hoogste attentiewaarde doormiddel van separate bezorging

Hoogste attentiewaarde doormiddel van separate bezorging

 

Je wilt met jouw bedrijf natuurlijk de hoogste attentiewaarde bereiken bij jouw potentiële klanten. Hoe pak je dit aan en welk hulpmiddel ga je gebruiken om dit te gaan bewerkstelligen. Met deze formule kun jij ervoor zorgen dat jij het maximale uit jouw campagne zult halen met een resultaat tot wel 70% conversie!

 

attentiewaarde

 

Separate verspreiding huis aan huis

Separate bezorging is een verspreidingsvorm wat er voor zorgt dat jouw flyer of folder los op de deurmat terecht komt. Zonder tussenkomst van andere flyers of folders. Dit noemen wij enkel-separate bezorging. Naast separate verspreiding heb je natuurlijk het reguliere folder pakket. Hier zit je dus wel gezamenlijk in een pakket waardoor de attentiewaarde een stuk minder is. Ook daar valt natuurlijk conversie uit te halen, maar de kans is vele malen kleiner. Je zult dan echt je best moeten doen om op te vallen, doormiddel van het uiterlijk van de folder en uiteraard de boodschap. Belangrijk is dat je moet werken met een call to action, om je sales er goed uit te kunnen halen.

 

Wie voert de separate verspreiding uit

Adverteerweb is een partij die een separate bezorging ”landelijk” voor je kan regelen. In het verleden was POSTNL als enige actief in separate verspreiding, maar hebben uiteindelijk de stekker eruit getrokken, waardoor separate bezorging niet meer uitvoerbaar was. Adverteerweb heeft de kennis om dit verder landelijk uit te voeren tegen hele scherpe tarieven. Wij werken in teams met leiders die verspreid door de wijken in een bepaalde tijdsbestek de folders los in de brievenbussen gooien. Nogmaals zal dit separaat gebeuren zonder tussenkomst van andere flyers.

 

Wat zijn de kosten hiervoor

Uiteraard zijn de kosten niet te vergelijken met het verspreiden in het folderpakket. Daarentegen proberen wij de prijzen wel scherp in de markt te zetten om het enigszins behapbaar te kunnen houden. Daar waar POSTNL destijds rond de €120 per duizend flyers zat, zitten wij op een kostprijs van €95 per 1000 flyers. Dit allemaal t/m 20 gram. Op basis van aangeleverde gebieden wordt het aantal berekend qua huishoudens en zal de prijs naar ratio berekend worden.

 

Exclusiviteit gegarandeerd

De reden waarom deze exclusieve verspreiding interessant maakt, is omdat het percentage qua conversie vele malen hoger ligt dan welk ander verspreidingsvorm dan ook. Tevens is Adverteerweb de enige landelijke speler die deze manier van verspreiden nog kan bewerkstelligen. Dit ook tegen scherpe landelijke tarieven incl. vervoerskosten. Het grote voordeel is dat de flyer uiteindelijk links om of rechts om gelezen zal worden. Of je de flyer wilt bewaren of wilt weggooien, je komt er hoe dan ook in aanraking mee.

 

attentiewaarde

 

Waarom Adverteerweb

De mensen achter Adverteerweb zitten al langer dan 10jaar diep geworteld in de offline communicatie markt. Wij weten als geen ander hoe de markt fluctueert en wat er allemaal bij komt kijken. Wij werken snel, inzichtelijk en tegen voordelige tarieven. Houdt alles in eigen hand, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je er precies voor betaald. Ondanks het feit dat alles is gebouwd om het in eigen hand te houden, kunnen wij jou ook altijd vrijblijvend bijstaan per telefoon, mail of chat.

 

Conclusie

Het is een goede vorm van marketing maken met een verhoogd resultaat. De kosten in tegenstelling met reguliere verspreiding liggen een stukje hoger, maar de conversie percentage ligt daarentegen ook weer een stuk hoger. Het is in elk geval een manier die wij jou kunnen bieden om te zorgen voor meer rendement en daar kunnen wij jullie prima in bijstaan.

 

Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Adverteren in Tubantia
Adverteren in Tubantia   Tubantia is een krant die zowel nationaal als internationaal nieuws te bieden heeft, die vervolgens iedereen kent en zich betrokken
Reclame maken voor mijn sportschool
Reclame maken voor mijn sportschool   Je hebt jouw eigen sportschool of je gaat er nou juist een beginnen? Dan is het onvermijdelijk om
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!