• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!

Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!

 

clubhouse zakelijk

 

Het zul je vast niet ontgaan zijn dat je de app niet voorbij hebt zien komen, of zult het nog wel zien voorbij komen. De nieuwe rage onder de apps, genaamd ”Clubhouse”. Deze app is nieuw, verfrissend en gewild. De typische ingrediënten om te overwegen de app te downloaden in de app store. Vooral het laatste woord in de opsomming ”gewild” is een belangrijke. In no-time staat de teller al op enkele honderdduizenden downloads. Je kunt dus aardig zeggen dat deze app de ”wereld gaat veroveren”. Leuke bijkomstigheid is dat Clubhouse privé, maar ook Clubhouse zakelijk is te gebruiken.

 

Wat is het en wat moet ik ermee?

Het is eigenlijk niets meer dan een babbel app. Lekker praten met mensen in verschillende ”rooms” zoals dat heet. Je kunt vrij joinen in een room, om het samen over een bepaald onderwerp te hebben. Een soort lichtelijke live podcast waar iedereen zich in kan mengen. Waar de app zich in onderscheidt, is dat de app puur gebaseerd is op voice-based. Verder heb je te maken met ”open” gesprekken waarbij iedereen welkom is, of afgeschermde groepen voor privé chats.

 

Hoe kom ik aan een ”invite”

De app Clubhouse is gebaseerd op invite only. Dat wil zeggen dat je niet zomaar kan deelnemen aan de app, laat staan gesprekken kan voeren. Het is vrij anoniem opgezet en heeft daarentegen ook nog geen website met beschikbare informatie. Het is dus verstandig om te kijken in je eigen netwerk om te zien wie er al is aangemeld. Doormiddel van die persoon kun je om een invite vragen. Door deze manier van uitnodigen maakt het al met al wel exclusief, waardoor je juist de moeite gaat nemen dit op te pakken.

 

Zakelijk en privé inzetbaar

Het is bovendien mogelijk deze app zowel zakelijk als privé in te zetten. Je hebt namelijk de keus om deel te nemen aan een bepaald onderwerp. Zo kun je bijv. deelnemen aan groepen met een economisch randje, of groepen die gaan over crypto, sport, relaties en ga zo maar door. Maar ook natuurlijk diepere onderwerpen. Als je bijvoorbeeld het onderwerp marketing neemt, dan heb je zelfs subgroepen die gaan bijv. over het onderwerp als direct mailing of outdoor reclame. Noem alle onderwerpen maar op en je zult ze vinden. Clubhouse krijgt daarom nu al lovende kritieken door startups, tech liefhebbers en investeerders.

 

Wat betekent dit voor de toekomst

Doordat Elon Musk zich kenbaar heeft gemaakt door deel te nemen aan diverse groepen is Clubhouse pas echt door het dak gegaan en is het een rage geworden. Hij heeft weten te zorgen het aantal te brengen naar een ongekende 2 miljoen gebruikers. Doordat dit een hype is geworden maakt het ook weer deuren open voor de toekomst. Doordat er veel diverse groepen worden aangemaakt, kunnen mensen hun ervaringen delen op dat gebied, waardoor er weer nieuwe gedachtes op gang gebracht kunnen worden, wat uiteindelijk heel positief kan uitpakken.

 

 

Een hype of een blijvertje

Dat is de hamvraag. Wat wij wel weten is dat deze app in een giga opmars zit en nog wel even een tijdje op deze wijze door zal blijven gaan. Het is een tussencombinatie tussen een WhatsApp Meets Telegram Meets Podcast. Wij van Adverteerweb zijn ervan overtuigd dat deze app een blijvertje zal zijn!

 

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Scoren met jouw EK folder
Scoren met jouw EK folder   Het EK komt er weer aan en is het dus tijd om mooie EK folder-acties te bedenken voor
Hoe maak je een succesvolle campagne?
Hoe maak je een succesvolle campagne? Tegenwoordig de tijd begint iedereen zijn eigen campagne. De een regelt het allemaal net wat sneller dan de
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt    In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!