• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Bekendmaking nieuw bedrijf

Bekendmaking nieuw bedrijf 

 
 

Bij een bekendmaking van een nieuw bedrijf komt natuurlijk heel wat bij kijken. Overal moet over nagedacht zijn, zo ook bijvoorbeeld het complete marketingbudget. Wil je klein blijven of heb je grote toekomstplannen om uit te groeien naar meer personeel? Hieronder wat tips om bekendmaking van jouw nieuwe bedrijf op gang te helpen!

bekendmaking


Hoe maak ik mijn bedrijf goed kenbaar?

Zodra je een nieuw bedrijf kenbaar wilt maken aan de buitenwereld wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen. Dat is natuurlijk een mooie gedachte, alleen komt daar wel wat meer bij kijken dan alleen het schreeuwen. Het geschreeuw moet je tactisch aanpakken. Door dit uit te voeren, dien je eerst een gedegen onderzoek te doen naar wie jou potentiële klanten precies zijn en waar ze zich bevinden.

Door vooraf een gedegen onderzoek te doen, scheelt het je enorm veel werk bij de uitvoering. Je weet dan namelijk precies waar en hoe je moet gaan targetten om jouw doelgroep tot in de perfectie te benaderen. Zodra je op 0 begint zonder enig onderzoek dan wilt het natuurlijk niet zeggen dat het project in de beginfase mislukt, maar je schiet dan eerder met hagel dan dat je gericht je budget uitbesteed.

”Een goed gedegen onderzoek brengt jou sneller bij het eindpunt”


Gebruik marketing om te groeien

Zonder marketing ben je tegenwoordig de tijd nergens. Marketing is niets meer dan het vermarkten van jouw naam. Het zoveel mogelijk onder de aandacht brengen bij overal en iedereen. Door er budget aan toe te passen kun je deze groei sneller en slimmer onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Bij een bekendmaking komt uiteraard heel wat bij kijken, maar tegelijkertijd is het ook enorm spannend.

Je wilt uitsluitend vernieuwend uit de hoek komen ten opzichte van jouw concurrenten, omdat je meestal iets begint wat er voor jouw gevoel er niet is, of zelfs beter kan! Adverteerweb is een partij die jou hierin kan ondersteunen om jouw visie van groei te kunnen verwezenlijken op het gebied van offline communicatie.  


Klein budget met grote plannen

Heb je helaas maar een klein budget ter beschikking? Dat wil dan absoluut niet zeggen dat je geen goede campagne neer kunt gaan zetten. Bedrijven met een kleiner budget werken tactischer en doordachter dan bedrijven met een groot budget die vervolgens minder onderzoek laten uitvoeren. Door je doelgroep te kennen en waar die zich beweegt kun je beter voor jezelf in kaart brengen waar je op moet gaan targetten. Op deze manier ga je slim te werk en hou je zelf misschien nog budget over voor een vervolg.

Op onze bestelpagina’s werken wij met targetting maps. Dat wil zeggen dat je precies aan kunt geven waar en in welke straal je wilt gaan marketen. Je hebt een complete view van bovenaf waardoor je jouw keuzes makkelijker kunt gaan invullen.

bekendmaking


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een (landelijke) campagne duurt ongeveer gemiddeld 2 weken. In deze periode kunnen wij het complete proces voor je opstarten van begin tot eind. Doordat wij wekelijks veel volume draaien, kunnen wij vrijwel tegen ieder moment aan de knoppen draaien om extra oplages bij te voegen, zodat jij als bedrijf daar nog last minute van kan profiteren.

Door hier meer informatie over in te winnen staan wij altijd klaar om jouw vragen te kunnen beantwoorden hetzij per email of telefoon of via de chat!

bekendmaking


Welke kleuren moet ik gebruiken voor mijn campagne?

Het is altijd van belang om je eigen huisstijl kleuren te gebruiken voor jouw campagne. Maak er 1 compleet geheel van zodat de consument meteen weet dat het om jouw bedrijf gaat. Naast dat jouw campagne goed ontworpen is en in 1 lijn staat met jouw huisstijl, is het belangrijk om te werken met een call to action.

Dit is een knop/button of een kopregel wat er meteen uitspringt. Dit kan een korting zijn, een telefoonnummer, website adres of iets anders. Het is dus enorm van belang om de call to action een andere kleur te geven dan jouw huisstijl. Kies hiervoor een algemene kleur wat de meeste mensen aanspreekt.  


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Succesvolle offline merkstrategie
Succesvolle offline merkstrategie In het digitale tijdperk waarin we leven, lijkt het soms alsof alles online gebeurt. Toch blijft een sterke succesvolle offline merkstrategie
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage     Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement
Meest bekeken
Scoren met jouw EK folder
Scoren met jouw EK folder   Het EK komt er weer aan en is het dus tijd om mooie EK folder-acties te bedenken voor
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?   Ieder jaar is het weer een feestje. Helaas maakt deze situatie wat minder aantrekkelijk waar
Waarom je lokale marketing zou moeten inzetten
Waarom je lokale marketing zou moeten inzetten   Door lokale marketing in te schakelen pak je de kern van het gebied aan. Wil jij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!