• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?

Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?

 

Het zal je vast wel vaker opgevallen zijn zodra je met je auto naar huis reed. De grote reclameborden langs de weg die prominent in je zicht vallen, of de welbekende hypermoderne bushokjes die wekelijks met nieuwe abri’s vervangen worden. Benieuwd naar de kosten van buitenreclame? Adverteerweb kan dit voor jou regelen in maar liefst 5 stappen. Wil je weten hoe?

 

kosten buitenreclame

 

Abri reclame kosten

Een abri formaat is het formaat van een bushokje op een formaat van 1185 x 1750 mm. Enorm groot vlak waar je genoeg ruimte voor jouw reclame in kwijt kunt. De abri’s worden vrijwel alleen maar gebruikt in de bushokjes. Adverteerweb heeft de mogelijkheid om dit te regelen in 5 stappen. Je kunt bij Adverteerweb al een bushokje afnemen vanaf 1 exemplaar met een minimale inzet van 1 week. Lager, makkelijker en goedkoper lukt het niet, want je bent namelijk al klaar voor €135,00 ex btw. Het maakt daarnaast niet uit waar je het bushokje wilt plaatsen, of het nou in de randstad is of midden in een dorp. Je betaalt uiteindelijk hetzelfde bedrag.

 

Billboard reclame kosten

De grote reclamereuzen langs de (snel)wegen verspreid over het land, zowel analoog als digitaal. Adverteerweb heeft het complete aanbod als het gaat om billboards. Een landelijk bereik met een minimale afname van 1 exemplaar met een minimale afname van 1 week. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken door het bestelproces in eigen hand te houden en inzage in de kosten, wat naar ons idee ook erg belangrijk is. Het is geregeld in 5 snelle stappen. Het voordeel van onze billboards is dat je deze gemakkelijk kunt inzetten voor een landelijk bereik. Ook voor deze aantallen hebben wij interessante tarieven. Neem contact met ons op voor de exacte prijzen als het gaat om grote afnames. Mocht je willen gaan voor 1 billboard, dan ben je al klaar voor €950,00 ex btw. Daag ons uit en wij zullen je verbazen!

 

kosten buitenreclame

 

Bushokje reclame prijs

De mooie opvallende abri campagnes gesitueerd in de bushokjes of de mupi’s verspreid in de grote binnensteden van Nederland. Adverteerweb heeft het allemaal tegen scherpe voordelige tarieven en dat geregeld in een handomdraai. In maar liefst 5 stappen kun jij jouw (landelijke) campagne regelen. Heb inzage in de kosten, kies zelf een plaatsingweek uit en regel de betaling met iDeal of Klarna. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken om jouw campagne succesvol te laten slagen. Wij kunnen al 1 bushokje aanbieden op een geselecteerd adres tegen de kostprijs van €135,00 ex btw. Bij stap 4 heb jij de mogelijkheid om te kiezen voor ”selectief”, om zo gericht mogelijk te plaatsen bij de bron.

 

Voordelen van buitenreclame

Het grote voordeel van buitenreclame regelen via Adverteerweb is dat je alles in een simpele handomdraai hebt geregeld. Geen langdurige offerte aanvragen meer, of uitgelopen terugbelverzoeken, maar meteen inzicht in de kosten van buitenreclame. Bij Adverteerweb ben je aan het juiste adres als je houdt van snelheid, inzichtelijkheid en voordelige tarieven. Wij ontzorgen de klant compleet, door alles in eigen hand te houden, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Dit kan uiteindelijk een hoop rompslomp opleveren qua tijd en geld. Het grote bijkomende voordeel is dat je enorm opvalt met buitenreclame en precies jouw campagne zo kan instellen waar jouw doelgroep actief aanwezig is.

 

 

Buitenreclame tips

De enige tip die wij eigenlijk aan jou mee kunnen geven is dat je het zo simpel en strak mogelijk moet houden. Mensen fietsen, rijden of lopen langs jouw campagne en in die paar seconden moet jouw boodschap de aandacht trekken. Houdt de boodschap kort en bondig. Mocht je zelf een design hebben dan kun je die gewoon bij ons uploaden. Mocht je geen design in het bezit hebben, dan kunnen wij tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt design voor je maken. Lever de bestanden zoals foto’s en teksten met een omschrijving aan, dan kunnen wij ermee aan de slag!

 

Conclusie

Mocht je nog nooit gebruik hebben gemaakt van de diensten op het gebied van buitenreclame die Adverteerweb jou aan kan bieden? Dan zou ik daar snel verandering in brengen, want je weet niet hoeveel het voor je gaat opleveren. Zowel qua naamsbekendheid en bijkomende conversies. Begin eventueel klein en schaal op naar een groter bereik. Voor verdere vragen kunnen wij je altijd bijstaan om samen mee te denken hoe we jouw campagne groots kunnen laten slagen! Zo heb je de keuze uit verschillende betaalopties, waaronder betaaloptie Klarna wat het nog eenvoudiger maakt!

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Posters, wildplakken & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Lokaal reclame maken op nationaal niveau
Lokaal reclame maken op nationaal niveau    Wil jij een landelijke campagne inzetten, maar toch de kracht van lokaal gebruiken? In onderstaand artikel leggen
Waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf
Waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf    Ooit eens nagedacht om buitenreclame in te zetten voor jouw bedrijf? Deze manier van marketing werkt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!