• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame in opkomst 2022

Share

Buitenreclame in opkomst 2022

 

Als je snel resultaat wilt boeken met een effectieve campagne dan moet je gaan voor buitenreclame. Buitenreclame is een breed begrip, maar de belangrijkste buitenreclame bieden wij aan op onze website. Dat buitenreclame in opkomst is in 2022 valt absoluut niet aan te twijfelen. Hieronder een aantal tips voor jouw buitenreclamecampagne.

 

buitenreclame

 

Waarom kiezen voor buitenreclame

Buitenreclame is al decennia lang een reclamemiddel om jouw product goed, snel en effectief aan de man te kunnen brengen. Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden op het gebied van buitenreclame, maar de bekendste middelen worden via onze website aangeboden. De reden waarom buitenreclame absoluut niet mag ontbreken bij jouw campagne, is omdat het veel oplevert, zowel qua bereik als conversie ten opzichte van ”viewsmeting” wat online gehanteerd wordt.

24/7 dag en nacht in de spotlights, met en zonder licht. Buitenreclame kan het verschil voor jouw campagne maken!

 

”24/7 bereik en dat zonder te betalen voor het aantal views”

 

Voordelen van buitenreclame

De voordelen van buitenreclame is dat alles 24/7 zichtbaar is. Je neemt de pakketten af voor minimaal 1 week. Daarnaast is het totaal niet te vergelijken met online marketing, waar je voor het aantal views betaald. Daarnaast concurreer je je scheel tegen de grote A-labels die Nederland heeft. Daar is het lastig om tegen op te boksen. Dit dilemma kent offline communicatie niet, waardoor je meer uit je campagne haalt tegen minimale kosten.

Regel zelf jouw gebieden waar je actief wilt staan en maak het rond in 5 stappen. Via deze pagina heb je de mogelijkheid om buitenreclame te bestellen.

 

buitenreclame

 

Gemiddelde kosten en het bereik

Door effectief te handelen haal je het meest uit jouw buitenreclame campagne. Weet waar jouw doelgroep actief is en target daarop. Door precies te targetten, schiet je niet met hagel en weet je exact waar jij jouw budget aan uitgeeft.

Outdoor campagne
Bereik per week: 30.000
Vanaf 135,00

 

buitenreclame

 

Belangrijke punten voor buitenreclame

Ontwerp: Houdt het qua design zo rustig en simpel mogelijk. Het heeft absoluut geen zin veel tekst te gebruiken, want dat leest men niet van een afstand. Werk het liefst met 1 ”pakkende” regel.

Target: Probeer te achterhalen waar jouw doelgroep zich bevindt en ga vanuit daaruit te werk. Regel dus met minimale kosten het juiste bereik met een hoge conversie.

Exclusiviteit: Door exclusief te werk te gaan houdt je het mysterieus en dwing je mensen te handelen naar meer. Verberg dus de boodschap op een tactische manier.

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Bereik alleen maar koopwoningen
Bereik alleen maar koopwoningen   Wij krijgen dagelijks de vraag om een gesegmenteerde doelgroep te bereiken. Zo wil het ene bedrijf alleen hun vaste
Opvallende reclame langs de weg
Opvallende reclame langs de weg   Je hebt ze vast wel eens vaker voorbij zien komen. Die mooie ingelijste posters langs de straten geplakt
Val extra op met buitenreclame in de randstad
Val extra op met buitenreclame in de randstad   Zoek je de drukte op en wil je in een relatief kort tijdsbestek professioneel reclame

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!