• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant

Voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant

 
 

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant? In dit artikel leggen wij je alles uit waarom je meteen zou moeten starten met vacatures plaatsen in de krant. Ook kom je handige tips tegen die je wellicht zullen helpen met jouw (toekomstige) kranten advertentie.

voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant

 

Vacatures uitbesteden aan krantenadvertenties

Het uitbesteden van vacatures aan krantenadvertenties kan een effectieve manier zijn om nieuwe werknemers te werven. Kranten kunnen een breed publiek bereiken en mensen die op zoek zijn naar werk zullen vaak naar vacatureadvertenties in de krant kijken. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de advertentie duidelijk en aantrekkelijk is, zodat het maximale aantal gekwalificeerde kandidaten kan worden bereikt.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de advertentie in de juiste kranten wordt geplaatst, zodat de advertentie voor de juiste doelgroep zichtbaar is. Als je overweegt om vacatures uit te besteden aan krantenadvertenties, is het raadzaam om professioneel advies in te winnen om ervoor te zorgen dat het proces zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

 

”Vacatures in de krant kan een uitkomst zijn om snel personeel te vinden”

 

Voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant

Er zijn een aantal voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant:

 1. Breed bereik: Kranten kunnen een breed publiek bereiken en de advertentie kan worden gezien door mensen die op zoek zijn naar werk in verschillende delen van het land of zelfs wereldwijd, afhankelijk van welke kranten je gebruikt.

 2. Specifieke doelgroep: Je kunt ervoor kiezen om vacatures te plaatsen in kranten die gericht zijn op een specifieke doelgroep, zoals professionals of recente afgestudeerden. Dit kan helpen om de advertentie voor de juiste doelgroep zichtbaar te maken.

 3. Traditionele methode: Krantenadvertenties zijn een traditionele manier om werknemers te werven en sommige mensen vertrouwen nog steeds op deze methode om te zoeken naar werk.

 4. Persoonlijke touch: Als je besluit om een krantenadvertentie te plaatsen, kun je ervoor kiezen om een persoonlijke touch toe te voegen door bijvoorbeeld een foto of een uitgebreid profiel van het bedrijf toe te voegen. Dit kan helpen om de advertentie op te vallen en kan ervoor zorgen dat kandidaten zich meer verbonden voelen met het bedrijf.

 5. Eenvoudig te meten: Het is eenvoudig om het aantal reacties op een krantenadvertentie te meten, wat kan helpen om de effectiviteit van de advertentie te evalueren.

 6. Betaalbaar: In vergelijking met sommige andere wervingsmethoden, zoals het inhuren van een wervingsbureau, kan het plaatsen van vacatures in de krant betaalbaar zijn.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant

 


Aantal reacties op een krantenadvertentie

Het is moeilijk om een algemeen aantal reacties op een krantenadvertentie te geven, omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de krant waarin de advertentie wordt geplaatst, de doelgroep van de advertentie en de aard van de vacature. Een goed geformuleerde en aantrekkelijke advertentie kan meer reacties genereren dan een advertentie die minder aantrekkelijk of onduidelijk is.

Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de advertentie duidelijk en aantrekkelijk is, zodat het maximale aantal gekwalificeerde kandidaten kan worden bereikt. Als je wilt weten hoeveel reacties je kunt verwachten op een krantenadvertentie, kun je het beste contact opnemen met ons via de telefoon om te vragen naar de ervaringen met het plaatsen van vacatures. Wij kunnen je dan meer informatie geven over het gemiddelde aantal reacties dat we hebben ontvangen op vacatureadvertenties.


Vacatures plaatsen in meerdere kranten

Het is afhankelijk van jouw doelen en middelen welke optie het beste is. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifieke doelgroep, zoals professionals in een bepaald gebied, dan kan het verstandig zijn om de advertentie te plaatsen in een krant die gericht is op die doelgroep. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een breed publiek en je hebt de middelen om de advertentie in meerdere kranten te plaatsen, kan dit helpen om het maximale aantal reacties te genereren.

Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel tijd en middelen je wilt besteden aan het plaatsen van de advertentie. Als je de advertentie in meerdere kranten wilt plaatsen, kan dit meer tijd en middelen vergen dan wanneer je de advertentie alleen in één krant plaatst. Het is daarom raadzaam om jouw doelen en middelen te overwegen voordat je besluit hoeveel kranten je wilt gebruiken voor jouw vacatureadvertentie.

voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Reclame maken als zelfstandige
Reclame maken als zelfstandige Wil jij ook reclame maken als zelfstandige, maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe je dat moet gaan uitvoeren?
OOH marketing inzetten
OOH marketing inzetten Ooit nagedacht om OOH marketing reclame in te zetten? Oftewel Out of Home reclame. Deze vorm van reclame valt onder offline
Reclame maken op straat
Reclame maken op straat   Wil je luid en duidelijk op straat gezien worden met jouw advertentiecampagne? Wil daarnaast ook niet al teveel geld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!