• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop?

Hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop?

 
 

Je hebt een webshop, alleen wilt het maar niet vlotten met het bereik op jouw webshop, waardoor de verkopen weer tegenvallen. Maar hoe zorg ik dan voor meer verkopen op de webshop? In dit artikel leggen we je uit hoe je meer verkopen kunt krijgen op jouw webshop. Daarnaast nog handige tips waar je wellicht wat mee kunt voor jouw (nieuwe) campagne.  

hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop

 

Hoe laat je een webshop groeien?

Er zijn veel verschillende manieren om jouw webshop te laten groeien, en het hangt af van de situatie van de webshop welke manier het meest geschikt is. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet gaan houden: het aanbod van producten, de prijzen en de kwaliteit van de producten, de website-ontwerp en gebruiksvriendelijkheid, de marketing en advertentie-werkzaamheden en de klantenservice. Een goede balans vinden bij deze factoren is van essentieel belang. Het regelmatig aanpassen en evalueren om de groei van de webshop te maximaliseren.

 

”Zichtbaarheid op toplocaties zorgen voor meer online traffic”

 

Hoe stimuleer je de verkoop?

Om de verkoop te stimuleren op basis van offline marketing, kun je gerichte marketingcampagnes opzetten die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Hierbij kun je bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende media zoals televisie- en radiocommercials, billboards, affiches, flyers en brochures. Ook kun je events organiseren zoals beurzen, demonstraties en proeverijen om klanten in contact te brengen met je producten en merk.

Voor echte doeltreffende campagnes zorg je ervoor dat je veel gezien wordt en met name in het straatbeeld. Om dit te realiseren kun je gebruik maken van onze diensten zoals bushokjes reclame, billboard reclame of de A0 borden die langs de wegen zitten verspreid op prominente top locaties. Door dit soort campagnes op te zetten, creëer je in een relatief korte periode snel en grote naamsbekendheid met jouw webshop.

Verder kun je samenwerkingen aangaan met andere bedrijven of influencers die je doelgroep aanspreken. Een goede klantenservice en aftersales-beleid kan ook helpen bij het aanmoedigen van terugkerende klanten en positieve mond-tot-mondreclame. 

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop

 


Hoe kan je klanten lokken?

Er zijn verschillende manieren om klanten te lokken met offline marketing. Hier zijn enkele voorbeelden:

 1. Promoties en kortingen: Biedt klanten speciale aanbiedingen of kortingen aan om hen te verleiden je producten of diensten te proberen.

 2. Events: Organiseer events zoals openingen, demonstraties, proeverijen of workshops om klanten in contact te brengen met je producten en merk.

 3. Samenwerkingen: Zoek samenwerkingen met andere bedrijven of influencers die je doelgroep aanspreken.

 4. Publiciteit: Investeer in publiciteit in traditionele media zoals televisie, radio, kranten en tijdschriften.

 5. Point-of-sale-marketing: Maak gebruik van point-of-sale-marketing, zoals posters, banners, displays en brochures, om klanten te verleiden in de winkel of showroom.

 6. Referral programma: Biedt klanten een beloning aan voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

 7. Goede klantenservice: Bied een goede klantenservice, zodat klanten zich welkom en gerespecteerd voelen.


Wat is de beste manier van adverteren?

Er zijn veel verschillende manieren van adverteren. Zo heb je tegenwoordig de keuze uit online- als offline adverteren. Adverteerweb richt zich puur alleen op offline communicatie. Zo heb je de keuze uit huis aan huis flyers verspreiden, direct mailings versturen, kranten advertenties plaatsen in zowel dag- als weekbladen en buitenreclame, zoals bushokjes reclame of A0 borden. Offline marketing is een perfect middel om in te zetten om veel bekendheid te creëren in een relatief korte periode.

Ideaal om een merk of product aan de man te brengen, of voor het organiseren van een festival of evenement. Het bijkomend voordeel van het zaken doen met een partij als Adverteerweb, is dat wij werken met een geautomatiseerd systeem die ervoor zorgt dat jij binnen 5 stappen jouw (landelijke) campagne op kunt gaan zetten. Voor meer informatie kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

 

hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Wat voor communicatiemiddelen zijn er?
Wat voor communicatiemiddelen zijn er? Veel bedrijven die op het punt staan een campagne te willen opzetten kunnen soms nog voor een bepaald dilemma
De toekomst van drukwerk verspreiden
De toekomst van drukwerk verspreiden Hoe ziet de toekomst er eigenlijk uit van drukwerk verspreiden? Moeten we vrezen dat het gaat stoppen of dat
Kaartje versturen naar klanten
Kaartje versturen naar klanten   Ooit eens over nagedacht jouw klanten persoonlijk te benaderen middels een kaartje? Een geadresseerde kaart verstuurd per post gedrukt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!