• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Direct mail met kortingscode versturen

Direct mail met kortingscode versturen

 

Zodra je gaat beginnen een direct mail met kortingscode te verzenden dan kies je ervoor om nog meer op te vallen. Nederlanders zijn dol op kortingen en worden dan dus ook veel sneller gelezen mocht er een kortingsbon op de mat vallen. Wij geven je een paar tips in onderstaand artikel hoe je binnen no-time tientallen klanten kunt verwelkomen.

 

direct mail met kortingscode

 

Wat zijn de voordelen van een direct mail met kortingscode

Zodra je gaat experimenteren met een kortingsbon of voucher kan dat tot succes leiden. Met kortingen trek je klanten aan. Hoe meer korting des te meer klanten aan je vast gaan binden. Op deze manier geef je de klant net dat extra zetje die hij nodig heeft om over te gaan tot aankoop. Het is goed om zowel bestaande als nieuwe klanten naar je toe te trekken middels zo’n experiment. Hoe meer mensen je uiteindelijk bereikt, hoe hoger de conversie.

 

Meetbare resultaten

Het is tevens een soort meetinstrument, waardoor je de bonnen online of fysiek in de winkel kunt gaan verzilveren. Je meet precies hoeveel kortingscodes er daadwerkelijk zijn ingewisseld en of het tot succes zal leiden. Mocht het positief uitpakken, dan kun je dit vaker in gaan zetten. Het bijkomend voordeel is dat het een direct mail is en geen flyer in het folder pakket. Hij valt gepersonaliseerd en los op de deurmat, waardoor de conversie percentages vele malen hoger op kunnen lopen in tegenstelling tot het folder pakket.

 

 

Voor welk bedrijf is dit interessant

Dit kan uitermate geschikt zijn voor bedrijven als restaurants die hun klanten persoonlijk willen benaderen doormiddel van een direct mail met korting met daarin een exclusieve voucher inbegrepen, of een kledingwinkel die hun vaste klanten op deze manier wilt behouden. Het geldt praktisch gezien voor ieder bedrijf die een mooie klantenbestand heeft opgebouwd. Sportscholen daarentegen kunnen bijv. nieuwe klanten aanspreken die onlangs zijn verhuist naar een nieuwbouwwijk waar de sportschool om de hoek zit gelegen.

 

Doelgroep analyseren

Verspreiden op postcodeniveau is in tegenstelling met direct mailing vergelijkbaar als schieten met hagel. Met het analyseren van jouw doelgroep kun je precies targetten wie je wilt gaan bereiken. Je kunt werken vanuit jouw klantenbestand die je in de loop der tijd hebt opgebouwd. Je kunt er ook voor kiezen een gericht gebied te verspreiden, waarvan je weet dat daar je klanten zitten.

 

Resultaten beoordelen

Nadat er een verspreiding heeft plaatsgevonden is het altijd van cruciaal belang dit na te gaan meten hoe erop is gereageerd. Zijn het bijv. meer vrouwen dan mannen die erop hebben gereageerd? Zijn er meer mensen uit een bepaalde wijk die erop hebben gereageerd? Allemaal belangrijke informatie om te gaan verzamelen om dit mee te nemen in je volgende campagne mailing. Duidelijke heldere informatie voor je bedrijf is erg belangrijk, want zo weet je uiteindelijk wie precies je doelgroep is en waar ze vandaan komen.

 

Conclusie

Dat direct mail met korting versturen geniaal is dat weten wij inmiddels. Ga na of je het medium vaak zou willen inzetten of eenmalig. Wij van Adverteerweb kunnen jou daar perfect in bijstaan. Wij halen het maximale uit jouw campagne en budget.

Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit
Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit   Afgelopen vrijdag 11-06-2021 om precies te zijn 16:15 uur is het langverwachte heugelijke nieuws dan
De gemiddelde campagneduur
De gemiddelde campagneduur Wil je weten wat de gemiddelde campagneduur is wat wordt afgenomen? Bekijk hieronder wat tips en voorbeelden van hoeveel er gemiddeld
Reclameborden langs de weg
Reclameborden langs de weg   Iedereen komt deze reclameborden langs de weg wel dagelijks tegen. De 2-kantsborden die langs de weg staan of de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!