• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Direct mail met kortingscode versturen

Direct mail met kortingscode versturen

 

Zodra je gaat beginnen een direct mail met kortingscode te verzenden dan kies je ervoor om nog meer op te vallen. Nederlanders zijn dol op kortingen en worden dan dus ook veel sneller gelezen mocht er een kortingsbon op de mat vallen. Wij geven je een paar tips in onderstaand artikel hoe je binnen no-time tientallen klanten kunt verwelkomen.

direct mail met kortingscode


Wat zijn de voordelen van een direct mail met kortingscode

Zodra je gaat experimenteren met een kortingsbon of voucher kan dat tot succes leiden. Met kortingen trek je klanten aan. Hoe meer korting des te meer klanten aan je vast gaan binden. Op deze manier geef je de klant net dat extra zetje die hij nodig heeft om over te gaan tot aankoop. Het is goed om zowel bestaande als nieuwe klanten naar je toe te trekken middels zo’n experiment. Hoe meer mensen je uiteindelijk bereikt, hoe hoger de conversie.

 

Meetbare resultaten

Het is tevens een soort meetinstrument, waardoor je de bonnen online of fysiek in de winkel kunt gaan verzilveren. Je meet precies hoeveel kortingscodes er daadwerkelijk zijn ingewisseld en of het tot succes zal leiden. Mocht het positief uitpakken, dan kun je dit vaker in gaan zetten. Het bijkomend voordeel is dat het een direct mail is en geen flyer in het folder pakket. Hij valt gepersonaliseerd en los op de deurmat, waardoor de conversie percentages vele malen hoger op kunnen lopen in tegenstelling tot het folder pakket.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Voor welk bedrijf is dit interessant

Dit kan uitermate geschikt zijn voor bedrijven als restaurants die hun klanten persoonlijk willen benaderen doormiddel van een direct mail met korting met daarin een exclusieve voucher inbegrepen, of een kledingwinkel die hun vaste klanten op deze manier wilt behouden. Het geldt praktisch gezien voor ieder bedrijf die een mooie klantenbestand heeft opgebouwd. Sportscholen daarentegen kunnen bijv. nieuwe klanten aanspreken die onlangs zijn verhuist naar een nieuwbouwwijk waar de sportschool om de hoek zit gelegen.

 

Doelgroep analyseren

Verspreiden op postcodeniveau is in tegenstelling met direct mailing vergelijkbaar als schieten met hagel. Met het analyseren van jouw doelgroep kun je precies targetten wie je wilt gaan bereiken. Je kunt werken vanuit jouw klantenbestand die je in de loop der tijd hebt opgebouwd. Je kunt er ook voor kiezen een gericht gebied te verspreiden, waarvan je weet dat daar je klanten zitten.

 

Resultaten beoordelen

Nadat er een verspreiding heeft plaatsgevonden is het altijd van cruciaal belang dit na te gaan meten hoe erop is gereageerd. Zijn het bijv. meer vrouwen dan mannen die erop hebben gereageerd? Zijn er meer mensen uit een bepaalde wijk die erop hebben gereageerd? Allemaal belangrijke informatie om te gaan verzamelen om dit mee te nemen in je volgende campagne mailing. Duidelijke heldere informatie voor je bedrijf is erg belangrijk, want zo weet je uiteindelijk wie precies je doelgroep is en waar ze vandaan komen.

 

Conclusie

Dat direct mail met korting versturen geniaal is dat weten wij inmiddels. Ga na of je het medium vaak zou willen inzetten of eenmalig. Wij van Adverteerweb kunnen jou daar perfect in bijstaan. Wij halen het maximale uit jouw campagne en budget.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Wat voor communicatiemiddelen zijn er?
Wat voor communicatiemiddelen zijn er? Veel bedrijven die op het punt staan een campagne te willen opzetten kunnen soms nog voor een bepaald dilemma
Regionaal adverteren
Regionaal adverteren Regionaal adverteren is een goede manier om uit te voeren voor jouw bedrijf als het om merkbouw gaat. Door in en rondom
Reclameborden langs de weg
Reclameborden langs de weg   Iedereen komt deze reclameborden langs de weg wel dagelijks tegen. De 2-kantsborden die langs de weg staan of de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!