• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Vacature advertenties in de krant

Vacature advertenties in de krant

 

Goed personeel vinden is erg belangrijk om jouw organisatie goed op peil te houden en de klanten te voorzien van goede service. Maar hoe vind je nou goed personeel en waar haal je die precies vandaan? Ga je zelf op zoek of laat je het over aan een partij als Adverteerweb die jouw vacature advertenties voor je uitzet? Bekijk hieronder de TIPS die wij voor je hebben voor goed personeel!

 

vacature advertenties

 

De markt trekt weer aan

Nu de coronacrisis weer geleidelijk aan het afnemen is, merk je ook weer dat bedrijven steeds vaker personeel zoeken. Van grote multinationals tot kleinere bedrijven die lokaal gevestigd zijn. Om goede mensen te vinden voor je organisatie is het van belang goed te overwegen door dit uit handen te geven, of zelf het heft in eigen hand te nemen. Adverteerweb kan jouw organisatie hier perfect bij helpen als het om vacature advertenties gaat om het juiste personeel te vinden. Landelijk bereik in alle dag- en weekbladen kan makkelijk geregeld worden in een handomdraai.

 

Hoe trek je het juiste personeel aan?

Als organisatie wil je het juiste personeel binnenhalen voor de juiste functie die openstaat. Ga je voor nieuw en onervaren of ga je juist voor ervaring op leeftijd? Zodra jij de keus hebt gemaakt moet je alleen nog zorgen hoe je deze mensen naar je toetrekt. Er zijn een tal van uitzendorganisaties die gespecialiseerd zijn op het gebied van het juiste personeel aantrekken voor de juiste organisatie, alleen komt erbij dat naast het binnenhalen van het juiste personeel ook maandelijkse fees aan verbonden zijn die flink op kunnen lopen.

 

Voordeel van adverteren in de krant

De krant bestaat uit de wekelijkse huis aan huis bladen en de landelijke dagbladen. mocht je een grote (internationale) organisatie zijn dan is het misschien verstandig te adverteren in een dagkrant. Hiermee pak je een groot en wijd publiek. Mocht je een wat kleinere organisatie zijn en lokaalgericht willen kijken, dan adviseren wij een huis aan huis krant. De kosten van een weekkrant ten opzichte van een dagkrant zijn vele malen lager. Dit wilt absoluut niet zeggen dat je minder kans maakt om personeel naar je toe te trekken.

 

vacature advertenties

 

Regel jouw vacature advertentie in 5 stappen

Door het heft in eigen handen te nemen en zelf opzoek te gaan naar personeel kunnen wij van Adverteerweb je hier prima bij helpen. Of je het nou wel of niet uitzet bij een dergelijk bureau… alles staat met marketing. Adverteerweb is zo’n partij die het voor jou compleet uit handen neemt, alleen jij bent degene die bepaald waar en hoeveel budget er tegenover moet komen te staan en uiteraard in wat voor frequenties het moet plaatsvinden. Regel het bij ons in 5 stappen en kies de krant uit waar je de advertentie precies wilt gaan plaatsen.

 

Kosten vacature advertentie

Onderstaand een kleine opsomming voor de kosten van een dergelijke dagkrant. Deze kosten zijn gebaseerd op een dagkrant in de Tubantia. Uiteraard zijn er een tal van verschillende edities waar je in kunt adverteren met jouw vacature advertentie. Houdt er nogmaals rekening mee dat de kosten voor een dagkrant hoger zijn dan adverteren in een lokale weekkrant.

 

Oplage 216.000 Formaat Prijzen
Formaat R2/5VS 104 x 374 € 4.689,00
Formaat R1/4VL 266 x 92 € 3.192,00
Formaat R1/4S 104 x 233 € 3.192,00
Formaat R1/5S 104 x 186 € 2.654,00
Formaat R1/7L 158 x 92 € 2.040,00

 

Tubantia

 

Hoogwaardige offline communicatie

Houdt er altijd goed rekening mee met wie je in zee stapt. Je hebt bepaalde bedrijven die duidelijk hun diensten kenbaar maken, maar vervolgens niet presteren naar wat er daadwerkelijk is afgesproken. Geen woorden maar daden. Bij Adverteerweb weet je direct wat je krijgt en heb je dus niet te maken met ”praatjes”, waarvan je uiteindelijk hoopt op een positief resultaat. Wij merken vooral dat klanten de laatste zelf aan de touwtjes willen trekken, om vervolgens zo overzichtelijk mogelijk te werk te gaan.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf
Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf Dagelijks rijden er miljoenen auto’s over de Nederlandse snelwegen. Een ideale plek om jouw merk zichtbaar te maken aan
Employer branding krachtiger maken?
Employer branding krachtiger maken? Door je onderscheidend op te stellen ten opzichte van andere recruitment bureaus ben je eerder en sneller ”top of mind”
Meer klandizie krijgen door in te spelen op speciale dagen
Meer klandizie krijgen door in te spelen op speciale dagen   Wil je niet iedere week of maand gaan adverteren vanwege de kosten die

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!