• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Flyer voor jouw salon

Flyer voor jouw salon

 
 

Ooit eens nagedacht om jouw salon te voorzien van flyer materiaal? Of je het nou puur alleen af laat drukken of laat drukken en vervolgens laat verspreiden. Reclamedrukwerk blijft een interessant onderdeel voor jouw salon. Hieronder vertellen wij er meer over!

flyer voor jouw salon


Waarom een flyer voor mijn salon?

Een flyer voor jouw salon kan erg lucratief zijn. Waarom? Omdat drukwerk een essentieel onderdeel is voor jouw salon. Een flyer is een onderdeel van offline reclame. Je kunt het pakken, aanraken, voelen etc. Voor de klant werkt dit prettig, ook omdat het juist niet digitaal is en omdat je er moeite voor gedaan hebt. Daarnaast kan het erg professioneel overkomen naar jouw klanten. 

 

”Flyers is en blijft een belangrijk onderdeel voor jouw salon”

 

De mogelijkheden met een flyer

Een flyer is niet zomaar een simpel papieren velletje. Dit papieren velletje is een vorm van communicatie die je op verschillende manieren uit kunt voeren. Zo heb je de mogelijkheid om puur informatief te werk te gaan op zo’n flyer, maar ook commercieel. Zodra je commercieel te werk gaan, dan houdt je de boodschap kort en roept het uiteindelijk naar meer. Zo kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een meetinstrument te gaan maken voor jouw flyer.

Door er kortingsbonnen van te maken, kunnen klanten deze bonnen fysiek inleveren bij iedere beurt tegen een bepaalde korting. Zo kun jij zien hoeveel bonnen er precies zijn ingeleverd en kun je gaan berekenen of je uiteindelijk de kosten eruit hebt weten te halen. Om er nog een extra laag overheen te gooien, maak je er een verlengstuk van door te gaan werken binnen jouw salon met een stempelkaart.

Bijvoorbeeld bij 10 beurten krijgt je er een behandeling gratis bij. Deze kortingsbonnen zorgen er dus ook voor om er een bepaalde druk tegen te gooien. Door verder in te spelen op data push je de klant nog extra. Je kunt er namelijk voor kiezen om een datum op de bonnen te zetten, zodat de klant alleen in een bepaalde periode hiervan gebruik kan maken. 

flyer voor salon


Welke verschillende kwaliteiten zijn er?

Bij Adverteerweb bieden wij verschillende soorten papieren aan. Zo heb je de keus uit een 135 grams flyer, 250 grams, 170 grams en 400 grams. Een groot aanbod dus als het gaat om de verschillende kwaliteiten. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de boodschap wat je precies te bieden hebt en niet zozeer om de kwaliteit.

Wel speelt kwaliteit een belangrijke rol voor wat jij als bedrijf uit wilt stralen naar jouw klanten toe. Onthoudt altijd goed dat de eerste indruk meteen de belangrijkste is. 


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een campagne die door ons wordt uitgevoerd zit gemiddeld op 2 weken. Uiteraard kan er hier een daar nog een wijziging plaatsvinden om het eventueel met spoed te regelen. Zo is er eventueel de mogelijkheid om het te switchen naar 1 week. Dit is vrij snel en wordt dan ook meer maatwerk.

Doordat Adverteerweb meerdere doorvoeringen heeft per week, kan er op tijd aan de knoppen gedraaid worden om dit soort snelle campagnes alsnog door te kunnen zetten. Erg interessant dus voor jou als ondernemer als je een bepaalde snelle deadline alsnog moet gaan halen. 

flyer voor salon

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Flyers drukken en verspreiden
Flyers drukken en verspreiden   Flyers drukken en verspreiden kan heel eenvoudig geregeld worden. Wij van Adverteerweb regelen jouw (landelijke) campagne in een handomdraai.
Adverteren tijdens corona: wij hebben het antwoord
Adverteren tijdens corona: wij hebben het antwoord   Is het verstandig om te adverteren tijdens corona? Laten we eerlijk zijn, de crisis duurt gelukkig
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim Wij van Adverteerweb hebben als mediabureau veel te bieden als het gaat om offline communicatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!