• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Folders verspreiden voor jouw dealernetwerk

Folders verspreiden voor jouw dealernetwerk

 

Zit jij aangesloten bij een netwerk van dealers en ooit weleens nagedacht over folders verspreiden voor jouw dealernetwerk? Mocht dit compleet nieuw voor je zijn en niet weten wat hiermee precies te behalen valt? Met onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij jou een verdubbeling qua rendement opleveren op jaarbasis. Bekijk het hieronder!

 

folders dealernetwerk

 

Hoe groot is mijn dealernetwerk

Of je nou aangesloten zit bij een netwerk met 1000 dealers of een netwerk van 20 maakt voor ons niet zoveel uit. Het gaat bij ons om het totale volume wat op afspraak jaarlijks gemaakt wordt. Dit kan nogal verschillend per bedrijf zijn, maar prijstechnisch zal het voor ons minimaal zijn. Dit komt vanwege de vele aaneengesloten dealers die gebruik maken van ons netwerk.

 

Wat zijn de voordelen op grote schaal?

Daar waar de meeste bedrijven zich bewust zijn van de kosten en niet al teveel uit willen besteden, maar toch op goede wijze reclame willen maken, is het de kunst om de krachten samen te bundelen. Op basis van een aaneengesloten dealernetwerk kun je daar ronduit van profiteren. Door samen de krachten te bundelen levert het schaalvoordelen op die je gezamenlijk inkoopt. Dit zowel voor het inkopen van de print als distributie van jouw folders of flyers.

 

Wat voor besparing levert het mij op als dealer

Daar waar de minimale afname 15.000 is kun je gezamenlijk profiteren zowel qua kosten als aantallen. Je kunt ervoor kiezen om per dealer 3000 folders te laten drukken en te verspreiden binnen het dealernetwerk. Dit vanwege de gezamenlijke bestelling die vanuit het hoofdkantoor wordt uitgevoerd. Uiteraard blijft de persoonlijke uiting op de flyer, doormiddel van jouw naw gegevens te plaatsen in het witte vlak van het ontwerp. Uiteindelijk kan dit jou als dealer een besparing opleveren tot wel 75%.

 

Hoe worden de folders bezorgd

Adverteerweb is specialist op dit gebied. Wij zijn al actief sinds de beginjaren van het totaalconcept van drukken en verspreiden. Wij weten als geen ander wanneer hoe en voor welke prijs jij jouw campagne kunt inzetten. Naast het reguliere folderpakket wat vrijwel altijd de eerste keus is van een organisatie vanwege de kosten, bieden wij ook nog andere verspreid vormen aan. Naast het pakket bieden wij ook verspreidingen aan in de krant. De flyers worden gestoken in de weekkranten die actief zijn in vrijwel iedere uithoek van het land. Voordeel van deze verspreiding is dat je maximaal met 3 andere folders verspreid zal gaan worden.

Naast deze 2 verspreidvormen zijn wij de enige aanbieder in Nederland die ”enkel-separaat” landelijk kan aanbieden. Dit houdt in dat jouw flyer los op de deurmat verspreid wordt, zonder tussenkomst van andere flyers of folders. Deze verspreiding heeft het hoogst haalbare resultaat op het gebied van de huis aan huis markt. Deze verspreiding is uniek en kan zowel uitgevoerd worden in het westen, oosten, noorden en zuiden van het land.

 

folders dealernetwerk

 

Wat wij jou kunnen bieden als organisatie

Wij zijn al langer dan 10 jaar actief op dit gebied en kunnen jouw organisatie naar een volgend niveau tillen als het gaat om offline marketing. Naast de huis aan huis markt zijn wij ook actief op andere aangesloten offline communicatie middelen, zoals direct mailing, adverteren in de krant en buitenreclame. Offline communicatie stroomt door onze aderen en willen dit maar al te graag met je delen. De inzichtelijkheid, de snelheid en de uiteindelijke besparing kan jou als organisatie een hoop tijd en energie schelen. Met onze vloeiende systemen is het binnen een handomdraai geregeld van letterlijk begin tot eind.

 

Conclusie

Om jouw dealernetwerk compleet offline te vertegenwoordigen zit je bij Adverteerweb aan het goede adres. Alle aaneengesloten dealers kunnen gezamenlijk profiteren van de scherpe inkoopmogelijkheden die wij als organisatie jou kunnen bieden. Neem contact op voor meer informatie en laat je verassen.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Kosten folders verspreiden
Kosten folders verspreiden   Het verspreiden van folders en flyers is en blijft een sterk medium. Mocht je nog niet bekend zijn met dit
Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit
Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit   Afgelopen vrijdag 11-06-2021 om precies te zijn 16:15 uur is het langverwachte heugelijke nieuws dan
Een groot bereik voor mijn campagne
Een groot bereik voor mijn campagne   Om een groot bereik te maken voor jouw campagne zijn er verschillende dingen voor nodig om dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!