• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Kosten vrachtwagenreclame

Kosten vrachtwagenreclame

 
 

Vrachtwagenreclame is een vorm van communicatie wat steeds meer in het straatbeeld verschijnt. En dan voornamelijk op de Nederlandse snelwegen. Groots en duidelijke boodschappen waar je niet omheen kunt. In dit overzicht hebben wij een opsomming gemaakt van de kosten van vrachtwagenreclame

kosten vrachtwagenreclame


De kosten van vrachtwagenreclame

Om een duidelijk beeld te geven wat het nou precies kost om een vrachtwagen onder te dompelen met jouw reclameboodschap geven wij hieronder in het kort de prijzen weer. Wij van Adverteerweb zijn specialist als het gaat om vrachtwagenreclame.

Zo hebben wij een eigen vloot van diverse traylers paraat staan om jouw boodschap te beletteren. Deze traylers worden ieder jaar verwisseld met een nieuwe reclameboodschap. Deze uitingen worden geprint op een full colour doek wat vervolgens rondom wordt bevestigd aan de trayler. 

Onderstaand een kleine opsomming van de kosten van vrachtwagenreclame. Alle campagnes zijn gebaseerd op 1 jaar plaatsing.
Alle trailers worden rondom full colour voorzien van jouw reclame.

Aantal trailersPeriodePrijzen
31 jaar€ 11.950,00 
51 jaar€ 19.950,00
101 jaar€ 39.950,00
201 jaar€ 79.950,00
251 jaar€ 99.950,00

”Groots adverteren voor de lange termijn is snel geregeld”

 

De voordelen van vrachtwagenrelame

Als je naar de voordelen gaat kijken betreft vrachtwagenreclame, dan kom je al snel tot de conclusie dat deze manier van reclame maken een enorm interessant gegeven is, wat vaak over het hoofd wordt gezien. Het is opvallende reclame voor de lange termijn en dat tegen scherpe tarieven. Het grote voordeel is dat alle afnames bij Adverteerweb full colour worden geprint, rondom geplaatst worden en dat voor maar liefst 1 jaar plaatsing. Dit is echter uniek in tegenstelling tot partijen die puur alleen de achterkant van een vrachtwagen beletteren. 

De 5 USP’s van vrachtwagenreclame 

  1. Landelijk bereik
  2. Zichtbaarheid op alle wegen
  3. Eigen netwerk van transporteurs
  4. Likeable/wow factor
  5. 1 aanspreekpunt


kosten vrachtwagenreclame


Resultaat gegarandeerd

Vrachtwagenreclame wordt vaak ingezet voor merken die voor de langere termijn hun merk meer bekendheid willen geven. Het voordeel is dat de traylers van Adverteerweb rondrijden door heel Nederland. Het zijn letterlijk rondrijdende billboards die continue van plek A naar B verschuiven.

Uit onderzoek blijken de volgende cijfers:

91% wordt herkent door de weggebruikers 
75% laat een positieve indruk achter
29% zal het koopgedrag van worden beïnvloed

Bronnen: American Trucking Association (ATA) & Outdoor Advertising Association of America (OAAA)


Wat is de doorlooptijd?

Doordat Adverteerweb tegen de 1000 traylers aan zit kan er snel worden geschakeld. Wij kijken naar de beste optie om vervolgens aan jouw eisen en voorwaarden te kunnen voldoen. Houdt er rekening mee dat het ongeveer 3/4 weken in beslag kan nemen voordat alles volledig tot uiting is gebracht. Zodra de gehele productie klaar is, zal je op de hoogte worden gebracht van het resultaat. 

Overige trayler informatie: 
Lengte trayler: 13.6 meter
Hoogte trayler: 2.80 meter
Plaatsing: 1 jaar

kosten vrachtwagenreclame
Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Employer branding krachtiger maken?
Employer branding krachtiger maken? Door je onderscheidend op te stellen ten opzichte van andere recruitment bureaus ben je eerder en sneller ”top of mind”
Waarom is offline communicatie zo belangrijk?
Waarom is offline communicatie zo belangrijk? De reden waarom offline communicatie zo belangrijk is wordt in dit artikel precies uitgelegd. Offline marketing wordt ontzettend
Lokaal reclame maken op nationaal niveau
Lokaal reclame maken op nationaal niveau    Wil jij een landelijke campagne inzetten, maar toch de kracht van lokaal gebruiken? In onderstaand artikel leggen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!