• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Huis snel verkopen

Huis snel verkopen

 
 

Tegenwoordig is het allemaal niet meer zo makkelijk als een tijdje terug om je huis binnen 1 week te verkopen. Gaat het lastig en gaat het niet op de manier zoals je het graag wilt hebben? Wij kunnen je daar prima een handje mee helpen om jouw huis meer in de spotlights te zetten!

huis snel verkopen


Sneller jouw huis verkopen? 

Veel mensen hebben het idee zodra zij hun woning aanbieden bij een willekeurige makelaar, dat het dan wel goed zit. Bij een makelaar is het de taak om jouw woning onder de aandacht te brengen doormiddel van verschillende marketinginstrumenten. Je merkt steeds vaker dat makelaars dit niet meer uitvoeren, omdat het domweg gewoon veel geld kost en vanwaar iedere euro het liefst behouden moet blijven.

Bij een gunstige markt zijn wij het daarmee eens, omdat alles dan vanzelf van een leien dakje verloopt. Als de markt omkeert, dan is het erg belangrijk dat je nog steeds goed onder de aandacht blijft. 

 

”Hef de zichtbaarheid in eigen hand”

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Om jouw woning voldoende in de aandacht te zetten, is het belangrijk vooraf goed te weten wie en waar jouw doelgroep zich bevindt. Hier zit de meeste tijd in dus zorg dat je er goed over nagedacht hebt, want anders is het zonde van jouw zuurverdiende centen. Promoot dus puur alleen in de wijken die relevant zijn en waar de kern van jouw doelgroep zich bevindt. 

Als je vervolgens kijkt naar de mogelijkheden om je huisverkoop een extra boost te kunnen geven kun je al gauw denken aan offline marketingadvertenties. Denkend aan huis aan huis flyeren die je richt op bepaalde postcodes die alleen voor jou relevant zijn. Daarnaast is er nog een goede optie genaamd direct mail. Geadresseerde post wat altijd aan komt en waar de persoonlijke gegevens van de bewoner op staan.

Door deze persoonlijke touch kan het zo zijn dat de aandacht nog sneller getrokken wordt van de bewoner. Daarnaast is er nog een optie om te adverteren in de krant. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel makelaars die er voor kiezen om lokaal in de krant te staan. De krant is en blijft enorm interessant vanwege de gratis grote oplage die altijd wekelijks huis aan huis verspreid wordt. Je bereikt daarmee een hele grote groep mensen die de gratis krant lezen. 

huis snel verkopen


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een campagne die door ons wordt uitgevoerd zit gemiddeld op 2 weken. Uiteraard kan er hier een daar nog een wijziging plaatsvinden om het eventueel met spoed te regelen. Zo is er eventueel de mogelijkheid om het te switchen naar 1 week. Dit is vrij snel en wordt dan ook meer maatwerk.

Doordat Adverteerweb meerdere doorvoeringen heeft per week, kan er op tijd aan de knoppen gedraaid worden om dit soort snelle campagnes alsnog door te kunnen zetten. Erg interessant dus voor jou als ondernemer als je een bepaalde snelle deadline alsnog moet gaan halen. 

huis snel verkopen

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken in parkings
Reclame maken in parkings Ooit gedacht om jouw bedrijf te laten schitteren in parkeergarages? Reclame in parkeergarages ofwel reclame maken in parkings/parkingreclame kan echt
Reclame maken in het onderwijs
Reclame maken in het onderwijs Reclame maken in het onderwijs is slim en doordacht. Als je de jongerendoelgroep, met name studenten, wilt aanspreken met
Meest bekeken
Een paascampagne voor jouw bedrijf
Een paascampagne voor jouw bedrijf   Regel een paascampagne voor jouw bedrijf via Adverteerweb in een handomdraai! Wil je weten waarom je het beste
Hoe willen klanten benaderd worden?
Hoe willen klanten benaderd worden? Ben je benieuwd hoe klanten benaderd willen worden? Op wat voor manier of op wat voor wijze? In dit
Huis aan huis kranten nog steeds waanzinnig populair
Huis aan huis kranten nog steeds waanzinnig populair   De wekelijkse krant die iedere week gratis bij alle Nederlanders op de deurmat belandt, blijkt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!