• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken in de bioscoop

Reclame maken in de bioscoop

 
 

Reclame maken in de bioscoop kan echt een uitkomst betekenen voor jouw bedrijf. Je kunt namelijk lokaal, regionaal of zelfs landelijk jouw boodschap kenbaar maken. In dit artikel vindt je alle informatie omtrent bioscoopreclame en waarom je het moet inzetten voor jouw bedrijf. 

reclame maken in de bioscoop

 

Hoeveel kost het om te adverteren in de bioscoop?

 

Bioscoopreclame biedt als bedrijf verschillende voordelen. Allereerst kun je een groot publiek bereiken dat specifiek gericht is op entertainment. Dit biedt je de mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken die anders misschien niet in aanraking zouden komen met je merk. Daarnaast heeft bioscoopreclame het voordeel dat je de aandacht van het publiek hebt.

Mensen die naar de bioscoop gaan zijn vaak op zoek naar ontspanning en zijn daarom meer ontvankelijk voor de boodschappen die tijdens de reclame voorbijkomen. Tot slot biedt bioscoopreclame de mogelijkheid om je boodschap op een groot scherm en met indrukwekkend geluid te presenteren, waardoor deze meer impact heeft op de kijker dan bijvoorbeeld een advertentie in een tijdschrift of op televisie.

Onderstaand de vanaf tarieven die zijn gebaseerd op een afname van minimaal 1 week obv. 30/20 seconden per bioscoop. (incl. alle zalen)

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

Product 1 week adverterenLooptijd
Live action commercial    v.a. €1.800,0030 seconden
Product 4 weken adverterenLooptijd
Movie traffics commercialv.a. €2.700,0020 seconden

 

”Breng jouw boodschap onder de aandacht bij een groot en divers publiek”

 

Waarom bioscoopreclame inzetten?

 

Bioscoopreclame is een effectieve manier om je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een groot en divers publiek. Het biedt je de mogelijkheid om je boodschap te presenteren op een groot scherm en met indrukwekkend geluid, waardoor deze meer impact heeft op de kijker dan bijvoorbeeld een advertentie in een tijdschrift of op televisie. Mensen die naar de bioscoop gaan zijn vaak op zoek naar ontspanning en zijn daarom meer ontvankelijk voor de boodschappen die tijdens de reclame voorbijkomen.

Daarnaast heeft bioscoopreclame een hoge attentiewaarde omdat de kijker zich vaak in een donkere omgeving bevindt en zich volledig kan concentreren op de boodschap. Ook biedt bioscoopreclame unieke mogelijkheden, zoals het aanbieden van exclusieve content of het combineren van reclame met bijvoorbeeld een filmvertoning of een evenement. Al deze voordelen maken bioscoopreclame een effectieve manier om een groot publiek te bereiken en je boodschap op een krachtige manier over te brengen.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

reclame maken in de bioscoop

 

Waarom het ontwerp belangrijk is

 


Het ontwerp van een advertentie die wordt afgespeeld is belangrijk om verschillende redenen:

 1. Opvallen tussen de andere advertenties: In de bioscoop worden meestal meerdere advertenties achter elkaar afgespeeld. Een goed ontworpen advertentie kan ervoor zorgen dat jouw advertentie opvalt tussen de andere advertenties en dat het publiek zich jouw boodschap herinnert.

 2. Impact op de kijker: Een goed ontworpen advertentie heeft meer impact op de kijker dan een slecht ontworpen advertentie. Een aantrekkelijk ontwerp kan ervoor zorgen dat de kijker meer geïnteresseerd raakt in de boodschap en zich meer betrokken voelt bij het merk of de producten.

 3. Versterken van de merkidentiteit: Een goed ontworpen advertentie kan bijdragen aan de versterking van de merkidentiteit. Een advertentie die aansluit bij de huisstijl en visuele identiteit van het merk, kan ervoor zorgen dat het publiek het merk herkent en er een positieve associatie mee heeft.

 4. Consistentie met andere marketingkanalen: Een goed ontworpen advertentie is consistent met de andere marketingkanalen van het merk, zoals de website, sociale media en andere reclame-uitingen. Hierdoor ontstaat er een consistent beeld van het merk en worden de boodschappen duidelijker en effectiever overgebracht.

 5. Professionele uitstraling: Een goed ontworpen advertentie zorgt voor een professionele uitstraling van het merk en draagt bij aan de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van het merk.

 

Onderdeel van jouw mediamix

 

Bioscoopreclame is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken en je boodschap op een krachtige manier over te brengen. Het is daarom belangrijk om het op te nemen in je mediamix, de combinatie van marketing- en communicatiemiddelen die je als bedrijf inzet om je doelgroep te bereiken en te beïnvloeden. Hieronder geef ik enkele redenen waarom bioscoopreclame niet mag ontbreken in je mediamix:

 1. Impact en bereik: Bioscoopreclame heeft een grote impact op het publiek door het grote scherm en het indrukwekkende geluid. Daarnaast heeft het een groot bereik omdat veel mensen naar de bioscoop gaan. Door het opnemen van bioscoopreclame in je mediamix, vergroot je de kans om een groot en divers publiek te bereiken.

 2. Hoge attentiewaarde: Bioscoopreclame heeft een hoge attentiewaarde omdat de kijker zich vaak in een donkere omgeving bevindt en zich volledig kan concentreren op de boodschap. Hierdoor is de kans groter dat de boodschap bij de kijker blijft hangen en dat deze zich de boodschap herinnert.

 3. Complementair met andere marketingkanalen: Bioscoopreclame is complementair met andere marketingkanalen, zoals televisie, sociale media en out-of-home advertising. Door bioscoopreclame op te nemen in je mediamix, zorg je voor een breder bereik en een grotere impact van je boodschap.

 4. Exclusieve content: Bioscoopreclame biedt unieke mogelijkheden, zoals het aanbieden van exclusieve content of het combineren van reclame met bijvoorbeeld een filmvertoning of een evenement. Hierdoor kan de boodschap op een creatieve en aantrekkelijke manier worden overgebracht en kan het publiek meer betrokken raken bij het merk of de producten.
   

reclame maken in de bioscoop

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Drukwerk verspreiden in België?
Drukwerk verspreiden in België? Ben je ook van plan om drukwerk te gaan verspreiden in België? Buiten Nederland is het dus ook zeker mogelijk
Meer klanten naar je webshop?
Meer klanten naar je webshop?   Wil jij ook meer klanten naar je webshop? Schakel je vaak online advertenties in of denk je er
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS   De afgelopen maanden heeft vrijwel iedere ondernemer in hetzelfde schuitje gezeten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!