• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Jouw magazines verspreiden huis aan huis

Jouw magazines verspreiden huis aan huis

 

Magazines zijn hot en zijn de laatste tijd een veelgevraagd medium bij Adverteerweb. Of het nou puur het drukken is of het drukken inclusief het verspreiden, wij komen alles tegen. Adverteerweb kan jou helpen door zowel het magazine te laten drukken en vervolgens bij jouw doelgroep op de deurmat te laten vallen!

 

jouw magazines

 

De kracht van de magazine

Magazines vallen op door de dikte van het blad en de title op de voorkant van het blad wat gelinkt staat aan de inhoud. Steeds meer bedrijven weten hun weg te vinden naar de magazines. Ze geven het gratis weg onder hun klanten of verspreiden het huis aan huis door er nieuwe (exclusievere) klanten voor te krijgen. Zo heeft Adverteerweb onlangs een juweliers magazine huis aan huis verspreid bij een selecte doelgroep verdeeld over bepaalde wijken.

 

De voordelen van een magazine

In een magazine kun je boordevol informatie in kwijt over jou product. Of je nou een MKB bedrijf bent of een groot A-label. Ieder bedrijf heeft eigenlijk wel wat te melden. In een magazine giet je het in als een soort presentatie, zodat (nieuwe) klanten kennis met jullie als bedrijf kunnen maken. Een bijkomend voordeel is dat je zelf kunt bepalen hoeveel budget je erin wilt steken. Ga je voor basic of ga je voor luxe. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden betreft de dikte van het papier en de verschillende mogelijkheden tot het verspreiden van jouw magazine.

 

jouw magazines

 

Periode verspreiding

Een magazine zowel drukken als verspreiden is een grotere kostenpost dan een simpele flyer die je drukt en verspreid. Denk er dus goed over na wanneer je de magazine wilt gaan uitbrengen. Uit ervaring merken wij dat de ”feestdagen” het best scoren. Iedereen let extra op de huis aan huis folders die op de deurmat vallen, omdat iedereen dol is op korting. Vooral in deze periodes van het jaar besteden consumenten meer geld dan in andere tijden van het jaar. Door bijv. in deze periode een juweliers magazine te gaan verspreiden, zal het beter uit pakken in deze periode dan in het eerste kwartaal van het jaar. Consumenten zetten letterlijk geld weg voor deze periode om hun geliefde een mooi cadeautje te geven, houdt daar dus rekening mee.

 

De kosten voor het gehele proces

De kosten heb je als klant uiteindelijk zelf in eigen hand. Je kunt er voor kiezen een magazine op 90 grams papier te laten drukken met een selfcover, of je kunt ervoor kiezen een magazine te laten drukken van 100 grams papier met een cover van 400 grams gelamineerd mat mc. Buiten het feit dat dit meer uitstraling geeft aan de look en feel van het product, is het uiteindelijk wel noodzakelijk of dat ook daadwerkelijk past bij jouw product. Voor een computerwinkel werkt een basis kwaliteit beter dan een luxe uitstraling. Wat de kosten ook maakt of breekt, zijn het aantal pagina’s. Het minimale aantal is 8, oplopend naar 80+.  Informeer bij ons verder naar de mogelijkheden.

 

magazines

 

Wie verspreid mijn magazine huis aan huis?

Je kunt ervoor kiezen om met het folderpakket mee te gaan verspreiden. Het nadeel van gezamenlijk verspreiden in het folderpakket is dat jouw magazine dan minder opvalt, terwijl je wel een vermogen in het drukwerk hebt zitten. Dat is jammer en op basis daarvan raden wij aan om het enkel-separaat te verspreiden. Dit houdt in dat de magazine dan los op de deurmat valt, zonder enig andere folder. De kosten daarentegen zijn misschien wel een stukje hoger, maar de conversie die je daarvoor terugkrijgt is weer onbetaalbaar.

 

Conclusie

Denk er goed over na wanneer je een magazine wilt verspreiden. Adverteerweb heeft tal van ideeën die vaker zijn uitgevoerd dus heb je altijd te maken met een ervaren specialist op dit gebied. Naast 1 manier van verspreiden kunnen wij meerdere manieren aanbieden en kun je het vervolgens binnen 5 stappen bij ons regelen.

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden   Je wilt jouw doelgroep doelgericht verspreiden op een doeltreffende manier. Geef je dan veel geld uit
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een lopend
Adverteren tijdens corona: wij hebben het antwoord
Adverteren tijdens corona: wij hebben het antwoord   Is het verstandig om te adverteren tijdens corona? Laten we eerlijk zijn, de crisis duurt gelukkig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!