• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Het effect van buitenreclame

Het effect van buitenreclame

 
 

Je wilt graag beginnen met jouw campagne, maar je wilt eerst weten wat het effect van buitenreclame is? In dit artikel leggen wij je alles uit over het effect van buitenreclame en waarom je moet gaan kiezen voor buitenreclame. Verder vindt je nog interessante tips waar je ook wat mee kan en die je eventueel mee kunt nemen.  

het effect van buitenreclame

 

Hoe effectief is buitenreclame?

Buitenreclame kan effectief zijn als het op de juiste manier wordt geplaatst en gericht. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de reclame wordt geplaatst in een drukke, commerciële locatie waar veel potentiële klanten langs zullen komen. Ook de grootte en het ontwerp van de reclame kunnen van invloed zijn op de effectiviteit. Wel is het zo dat reclame-effectiviteit vaak moeilijk te meten is en afhangt van veel factoren, zoals het product of de dienst die wordt aangeboden, de doelgroep en de concurrentie.

 

”Zorg voor de juiste boodschap op de juiste locatie”

 

Waarom adverteren op billboards?

Buitenreclame, zoals billboards, bieden bedrijven de mogelijkheid om hun boodschap aan een brede doelgroep te laten zien. Billboards zijn vaak groot en opvallend, waardoor ze makkelijk zichtbaar zijn voor mensen die in de buurt zijn of langsrijden. Dit maakt het mogelijk om de aandacht te trekken van potentiële klanten die anders misschien niet op de hoogte zouden zijn van het bestaan van een bepaald product of dienst.

Bovendien, door de grootte en locatie van billboards, zijn ze vaak makkelijk zichtbaar voor mensen die in de buurt zijn of langsrijden, dit maakt dat de doelgroep groter wordt.Daarnaast bieden billboards de mogelijkheid om een boodschap herhaaldelijk te communiceren, waardoor de kans groter is dat mensen de boodschap onthouden en erop reageren.

Dit is vooral effectief als de boodschap kort en krachtig is en een duidelijke call-to-action bevat. Herhaling kan helpen om een boodschap diep te verankeren in de geest van de consument. Dit kan helpen om een positief beeld te creëren van het bedrijf of het product en kan leiden tot verkoop.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

het effect van buitenreclame

 


Waarom je buitenreclame moet gaan inzetten

Buitenreclame is een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Buitenreclame zorgt voor ontzettend veel bereik en kan jouw product of dienst naar een volgend niveau tillen. Wil jij in een relatief kort tijdsbestek grote naamsbekendheid maken? Dan zit je met buitenreclame goed. Het is de kunst om dit zo effectief mogelijk in te gaan zetten door combinaties uit te voeren.

Daarnaast werkt de kracht van herhaling ook. Hoe vaker men gezien wordt, hoe sneller men over gaat tot daadwerkelijke verkoop. Een bureau zoals Adverteerweb is gespecialiseerd in buitenreclame. Denkend aan bushokjes, A0 borden, sandwichboards en billboards. Naast het uitvoeren van buitenreclame is Adverteerweb ook gespecialiseerd in het maken van jouw artwork.

Een boodschap naar buiten brengen is onderdeel van jouw ROI. Bedenk goed wat je naar buiten wilt brengen en op welke manier met welke context. Ons ontwerpteam staat klaar om jou te voorzien van de nieuwste ontwerptechnieken.


Wat mag niet in een reclame?

Onderstaande punten zijn absoluut niet toegestaan in de reclamewereld:

 • Misleidende of onjuiste beweringen
 • Discriminatie op basis van ras, geslacht, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, of andere kenmerken
 • Uitlokken van angst of paniek
 • Aanzetten tot geweld of crimineel gedrag
 • Inbreuk maken op de privacy van individuen
 • Producten of diensten aanbieden die verboden zijn of gevaarlijk zijn voor de gezondheid of veiligheid
 • Uitbuiting van kinderen of jongeren
 • Misleiding van consumenten over de prijs of de beschikbaarheid van een product of dienst
 • Misleiding over de inhoud of de kwaliteit van een product of dienst

het effect van buitenreclame

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Rouwadvertentie plaatsen in de krant
Rouwadvertentie plaatsen in de krant Wil je een rouwadvertentie plaatsen in de krant? In dit artikel leggen wij je uit hoe je het beste
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim Wij van Adverteerweb hebben als mediabureau veel te bieden als het gaat om offline communicatie.
Doelgericht adverteren
Doelgericht adverteren Door doelgericht te adverteren bereik je ontzettend veel mee. Waarom? Omdat je heel gericht target op jouw doelgroep. Hieronder vindt je een

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!