• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Klanten binden aan je bedrijf

Share

Klanten binden aan je bedrijf

 
 

Je hebt tegenwoordig erg veel manieren om klanten te binden voor jouw bedrijf. Je hebt de keuze uit online communicatie en offline communicatie. Hieronder geven wij je wat TIPS over klantenbinding voor jouw bedrijf.

klanten binden


Waarom klanten binden aan mijn bedrijf?

Het voordeel als je klanten gaat binden aan jouw bedrijf is dat je netwerk uiteraard uitgroeit en dat je er klanten er weet uit te halen. Door klanten aan je te binden, maak je ook meteen een speciale band met de klant, waardoor er vertrouwen ontstaat. Vertrouwen is erg belangrijk binnen het ondernemerschap.

Zonder vertrouwen is het enorm lastig om klanten aan je vast te binden. Het is de kunst om een verbintenis aan te gaan voor de lange termijn in plaats van een kortstondige verbintenis. 

 

”Vertrouwen uitstralen is key binnen het ondernemerschap”

 

Hoe bind ik klanten vast aan mijn bedrijf?

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoeveel budget jij ter beschikking hebt als bedrijf zijnde. Mocht je minder budget hebben, dan is het raadzaam om klanten te werven/ te binden via netwerkbijeenkomsten en diverse zakelijke borrels. Op deze manier kom je face to face met andere ondernemers in contact om zaken te kunnen doen. Er komt een stukje gunning bij kijken en dat kan erg voordelig uitpakken.

Mocht je meer budget over hebben houden, dan bespaar je de tijd en moeite op de netwerkborrels en kun je direct van start middels professionele advertenties. Je hebt uiteindelijk zelf in de hand hoelang jij de advertenties aan wilt laten staan. Uiteraard speelt hier ook veel concurrentie in mee dus let goed op, waar jij jouw klanten vandaan haalt in plaats van te schieten met hagel.

Een andere optie om klanten aan je bedrijf te verbinden is middels offline marketing. Deze manier van communiceren is erg aantrekkelijk. Je hebt niet te maken met online ad-blockers of concurrentie. Bij offline marketing sta jij prominent te shinen zonder dat je last hebt van andere bedrijven/concurrenten. 


klanten binden


Waar moet ik op letten bij het maken van een advertentie?

Houdt er goed rekening mee dat het uiteindelijk draait om de boodschap. Je kunt een advertentie heel mooi maken, maar het moet niet afleiden van de boodschap. Een tip die wij kunnen meegeven hierin is om de opmaak zo clean en crisp mogelijk te houden zonder vreemde toeters en bellen. Werk met opvallende kleuren en weinig tekst, maar waar vervolgens wel de boodschap uit te halen valt.

klanten binden


Kosten om klanten te binden aan mijn bedrijf

Het is enorm verschillend wat betreft de kosten om klanten aan je bedrijf te laten binden. Onderstaand een kleine opsomming van offline marketing kosten.

Flyers/ folders verspreiden huis aan huis
Bereik per week: 15.000
Vanaf: €450

Krant advertentie plaatsen
Bereik per week: 30.000
Vanaf: €200

Direct mail versturen
Bereik per week: 250
Vanaf: €300

Outdoor reclame/ buitenreclame
Bereik per week: 30.000
Vanaf: €135

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken voor zwembad
Reclame maken voor zwembad Ben jij een bedrijf dat zwembaden verkoopt of beheer je zelf een groot subtropisch zwembad en wil je meer klanten
Hoe bereik je de juiste doelgroep
Hoe bereik je de juiste doelgroep Hoe bereik je de juiste doelgroep voor jouw campagne. Dit is een vraag die ontzettend vaak en veel
Meest bekeken
Kaartje versturen naar klanten
Kaartje versturen naar klanten   Ooit eens over nagedacht jouw klanten persoonlijk te benaderen middels een kaartje? Een geadresseerde kaart verstuurd per post gedrukt
Lokaal adverteren door middel van bushokjes
Lokaal adverteren door middel van bushokjes   Prominent aanwezig zijn op A-lokaties midden in jouw stad? Dan denk je al gauw aan het adverteren
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf   Als een lokale campagne voor jullie bedrijf te kleinschalig is, waarom niet verder denken en gaan voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!