• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Zakelijke post versturen

Zakelijke post versturen

 
 

De meeste bedrijven versturen geen zakelijke post. Waarom zou je precies zakelijke post moeten versturen en wat is het voordeel daarvan? Hieronder leggen wij je uit waarom het nuttig is om zakelijke post te versturen naar jouw klanten.

zakelijke post versturen


Waarom zakelijke post versturen?

Het mooie van zakelijke post is dat je jouw klanten persoonlijk aanspreekt. De reden waarom je het zou moeten versturen is om de band te verstevigen om uiteindelijk de relatie te behouden. Je kunt uiteindelijk de focus leggen op het binnenhalen van nieuwe business, maar waarom zou je niet jouw vaste relaties onderhouden, want die heb je uitsluitend al binnen.

Dit is namelijk een onwijs belangrijk onderdeel van een algemene bedrijfsvoering. Het ene bedrijf kies ervoor om het digitaal te versturen en het andere bedrijf per post.

 

”Een persoonlijke boodschap wordt altijd gewaardeerd”

 

Het verschil tussen digitale post en offline post 

Daar waar andere bedrijven er bewust voor kiezen het digitaal te versturen, kun jij als bedrijf een uitzondering maken om het meer traditioneler op te pakken. Het digitale landschap is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het nadeel van digitaal post versturen is dat het al snel gezien kan worden als spam, waardoor de persoonlijkheid er snel van af is.

Zodra je ervoor kiest om een direct mail te versturen, dan ziet de klant dat je daar bewust de moeite voor hebt genomen, wat sneller wordt gewaardeerd. Het is een persoonlijke boodschap die je letterlijk in je handen vasthoudt in plaats van het kijken naar een beeldscherm. 

zakelijke post versturen


De kosten voor het versturen van een direct mailing

De kosten van een direct mailing kunnen enorm verschillen qua prijs. Je kunt er namelijk al voor kiezen om een oplage te versturen van 500 aantallen oplopend naar bijvoorbeeld 100.000 aantallen. Hieronder een voorbeeld van diverse tarieven van wat het ongeveer kost om een direct mail te gaan versturen.

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams500€ 445,00 
A5, 135 grams1000€ 840,00
A4, 135 grams500€ 750,00
A4, 135 grams1000€ 1.400,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00
Formaat + gewichtOplagePrijzen
Folder A5, 135 grams500€ 750,00
Folder A5, 135 grams1000€ 1.400,00
Folder A4, 135 grams500€ 1.270,00
Folder A4, 135 grams1000€ 2.440,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00


zakelijke post versturen


Waar moet ik op letten bij het versturen van een direct mail?

Je kunt een direct mail versturen met algemene bedrijfsinformatie erin, om jouw klanten op de hoogte te houden, maar er is ook een mogelijkheid om dit wat tactischer aan te pakken. Als je puur informatie verstuurd waar net iets teveel tekst in staat, dan kan het gebeuren dat de interesse verder afzwakt en vervolgens wegvalt.

Het is dus belangrijk het kort en bondig te houden met een eventuele korting/actie bij in begrepen. Op deze manier maak je er meteen een meetinstrument van en kun je achteraf checken hoeveel kortingscodes zijn ingeleverd. Op deze manier trigger je de klant enorm en wordt tevens ook gewaardeerd. 

  
Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf
Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf Dagelijks rijden er miljoenen auto’s over de Nederlandse snelwegen. Een ideale plek om jouw merk zichtbaar te maken aan
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een lopend
Digitale schermen in Amsterdam
Digitale schermen in Amsterdam Wil je reclame maken op digitale schermen in Amsterdam? En met name op Amsterdam Centraal station? In dit artikel leggen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!