• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Lokaal adverteren door middel van bushokjes

Lokaal adverteren door middel van bushokjes

 

Prominent aanwezig zijn op A-lokaties midden in jouw stad? Dan denk je al gauw aan het adverteren via de welbekende bushokjes langs de weg. Groot in beeld worden gebracht op abri formaat bij alle drukke verkeerswegen verspreid in jouw eigen stad. In dit artikel lees je hoe gemakkelijk het is om lokaal adverteren te regelen!

 

lokaal adverteren

 

Abri reclame kosten

Bij Adverteerweb is het al mogelijk om lokaal te adverteren vanaf 1 bushokje. Gedrukt en geplaatst in 5 stappen. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant om het gehele proces binnen een handomdraai te regelen. Het voordeel is dat je het allemaal zelf kunt doen zonder een derde partij. Bepaal dus zelf hoeveel bushokjes je wilt plaatsen in welk gebied. Door selectief te werk te gaan, zal het financieel interessanter worden, dan dat er een voorstel wordt gedaan door een bedrijf die alles eruit probeert te halen. Uiteraard kunnen wij jou als klant altijd te woord staan en bijstaan waar nodig. Voor €135 ex btw heb je al een complete bushok reclame campagne geregeld.

 

Onze netwerken hebben een razendsnelle bereiksopbouw en hoge contactfrequentie

 

Bepaal zelf jouw eigen gebied

Basis
Bij basis ga je voor een algemeen bereik, wat inhoudt dat je een aantal bushokjes opgeeft in een bepaald gebied en wij verspreiden het aantal door het gekozen gebied. Zo ben je ervan verzekerd dat je goed in beeld wordt gebracht in jouw stad.

Selectief
Bij selectief geef je een bepaalde postcode op, waar wij vervolgens rekening mee houden. Wij proberen ons uiterste best te doen aan de postcode te houden, om jouw bushokje daar precies te kunnen plaatsen.

 

adverteren

 

Wat is de gemiddelde afname?

Als wij kijken naar wat er gemiddeld bij Adverteerweb wordt afgenomen qua aantallen, dan zitten wij gemiddeld op zo’n 20 bushokjes per campagne. Uiteraard zitten er uitschieters tussen die een aantal hebben van 100 tot 1000+. Uiteindelijk draait het erom wat jouw budget is en hoe je ermee omgaat. Met een aantal van 20 bushokjes verspreid over jouw gebied, kun je een mooie campagne voeren. Je valt goed op met dit aantal en mensen zullen het gaan herkennen, doordat je minimaal een week lang hangt. Uiteraard is het mogelijk om meerdere weken actief te zijn in een bepaald bushokje. Dit kun je gemakkelijk selecteren tijdens je bestelling.

 

Bestelproces in 5 stappen

Onderstaand de 5 stappen die je moet doorlopen om een volledige bestelling te kunnen realiseren:

  1. Kies jouw gebied
  2. Selecteer jouw voorkeur qua buitenreclame
  3. Wanneer wil je gaan verspreiden
  4. Basis of selectief?
  5. Advertentie aanleveren

 

Het advertentie ontwerp

Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf het drukwerk aan te leveren op het opgegeven depot. Door het proces makkelijker door te laten voeren, geven wij jou ook de optie om het drukwerk door ons te laten verzorgen. Voor een paar tientjes extra leveren wij het drukwerk en hoef jij alleen het digitale bestand aan ons over te dragen door middel van het hypermoderne online upload systeem. Houdt er rekening mee dat het bestand in hoge resolutie PDF formaat wordt aangeleverd. Uiteraard kijken wij met onze designafdeling altijd de bestanden goed na, voordat het daadwerkelijk in productie gaat.

 

Onze locatiescouts gaan zelf de straat op om de beste plekken te kiezen voor de adverteerders

 

Doorlooptijd bestelproces

Het bestelproces hebben wij simpel gehouden door in maar liefst 5 stappen alles te kunnen voldoen. Van het gebied uitkiezen tot het aanleveren van de bestanden. Je kunt via deze pagina jouw bestelling in 5 stappen plaatsen. Je kunt praktisch al in 5 minuten klaar zijn met jouw hele bestelling. Mocht je ergens niet helemaal uitkomen en heb je verdere vragen, schroom dan absoluut niet door even contact met ons op te nemen, hetzij per telefoon, mail of online via onze chat! Klik hier om te bestellen!

 

Conclusie

Een lokale campagne snel groots inzetten is dus in een handomdraai geregeld. Wij bieden alle tools aan dit tot een succes te brengen in 5 simpele stappen. Wij merken de afgelopen tijd dat steeds meer bedrijven Adverteerweb weten te vinden en die dus profiteren van het snelle regelen wat iedereen tot nu toe bevalt. Ben jij de volgende klant die wij mogen verwelkomen? Om in cijfers te praten; afgelopen Maart zijn er maar liefst 53 ”nieuwe” klanten welkom geheten!

 

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een lopend
Manieren om reclame te maken
Manieren om reclame te maken Er zijn verschillende manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Zo heb je de keuze uit offline marketing
Lokaal adverteren in mijn stad
Lokaal adverteren in mijn stad Wil jij ook lokaal gaan adverteren in jouw eigen stad? Weet je alleen niet wat de mogelijkheden zijn en

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!