• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Voordelen van buitenreclame

Voordelen van buitenreclame

 
 

Wil jij ook precies weten wat nou de voordelen zijn van buitenreclame? Adverteerweb is een partij die ontzettend actief is in buitenreclame voor zowel grote als kleine bedrijven. Hieronder een opsomming van de voordelen van buitenreclame zoals wij die ervaren.

voordelen van buitenreclame


Voordelen van buitenreclame

Als bedrijf zijnde heb je tegenwoordig een breed aanbod als het gaat om marketing. Alleen de vraag is welke marketing je wilt toepassen op jouw product of dienst. Het is dan goed om goed na te gaan welke vorm van marketing het best bij jouw product of dienst past.

Als je even het snelle verschil tussen online marketing en offline marketing bekijkt, dan is het nadeel dat de online markt ontzettend competitief is ingesteld en daarmee ook ontzettend veel concurrentie mee gemoeid gaat. Je zit vooral te vissen in het water tussen grote online spelers waar je tegen op moet boksen. Heel simpel; wie het meest betaald is het meest zichtbaar.

Offline daarentegen heeft een groot voordeel dat je alleen zichtbaar bent, zonder een of andere adblocker. Je betaalt voor wat je ziet en daar komt geen een andere reclame tussen. Het is dus zeker waar voor je geld!

 

”Offline marketing kent minder concurrentie ten op zichte van online marketing”

 

Welke keuzes zijn er mogelijk?

Adverteerweb houdt zich bezig met de best mogelijke vorm van buitenreclame. Althans, de producten die het meest afgenomen worden en waar je het meeste resultaat mee uithaalt. Zo bieden wij diverse mogelijkheden, zoals; 
Bushokjes reclame, A0 kliklijst borden, sandwichborden en billboards.

Al deze mogelijkheden zijn uniek in zijn soort. Prima om alleen in te zetten per onderdeel, maar werkt nog beter in combinatie. De kracht van buitenreclame zit in de herhaling. Het heeft dus eigenlijk niet zo heel veel zin als je maar een paar borden afneemt, omdat je budget niet toereikend is. Als je het doet, moet je het wel goed doen.

voordelen van buitenreclame


Wat is de gemiddelde afname

De gemiddelde afname is natuurlijk verschillend bij ieder product. Als je kijkt wat de gemiddelde afname is bij bushokjes reclame, dan moet je denken aan zo’n 20 bushokjes. Dit is een prima afname als je naamsbekendheid wilt maken met jouw product. Uiteraard kun je meer afnemen, en ja… hoe meer hoe beter! Het belangrijkste is wel om te kijken of jouw budget toereikend is om een dergelijke campagne uit te laten voeren.

voordelen van buitenreclame


Kosten voor een A0 poster frame

Hieronder vindt je de kosten voor A0 poster reclame. Een mooie laagdrempelige manier om jouw merk of dienst groots aan de man te kunnen brengen. Deze manier van offline reclame maken is zeker de moeite waard.
 
A0 poster frameFormaatPrijzen
10 stuksA0v.a. € 600,00 
20 stuksA0v.a. € 1.200,00
50 stuksA0v.a. € 3.000,00
75 stuksA0v.a. € 4.500,00
100 stuksA0v.a. € 6.000,00


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken voor woningverkoop
Reclame maken voor woningverkoop   Ben je als makelaar van plan een (nieuwe) marketingstrategie te bedenken, maar kom je er toch niet helemaal uit?
Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf
Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf Dagelijks rijden er miljoenen auto’s over de Nederlandse snelwegen. Een ideale plek om jouw merk zichtbaar te maken aan
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden   Je wilt jouw doelgroep doelgericht verspreiden op een doeltreffende manier. Geef je dan veel geld uit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!