• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Nieuwbouwproject flyers verspreiden

Nieuwbouwproject flyers verspreiden

 

Het is voor een nieuwbouwproject uitermate handig om te gaan flyeren. Zowel de voor- als achterkant is bedrukt met jouw teksten en beeldmateriaal. In de folder kun je duidelijk aangeven om welk nieuwbouwproject het gaat met daarin een indeling van de wijken vermeld. Uiteraard daarbij de mogelijkheid om de flyer in je eigen stijl op te kunnen maken. Om binnen no-time onder de aandacht bij het juiste publiek te kunnen komen en vervolgens een open dag vol te kunnen krijgen vindt je in onderstaand artikel!

 

nieuwbouwproject

 

Voordeel van een flyer voor een nieuwbouw project

Flyers zijn een mooi medium om potentiële kopers iets mee te kunnen geven nadat zij hun eerste kennismakingsgesprek hebben gehad. Vanwege de vele belangstellenden kun je niet altijd evenveel informatie aan de man brengen. In een flyer kun je zowel spelen met teksten als beeldmateriaal. Daarnaast is het altijd handig om er een bepaalde look en feel aan te geven, zodat je (potentiele) koper(s) meteen het gevoel krijgt waar hij eventueel komt te wonen.

 

Waar leg ik de flyers neer

Zodra je van plan bent een grootse campagne er van te maken, dan is het altijd verstandig een aantal ”balie exemplaren” neer te legen. Kopers op afspraak kunnen dan altijd nog de flyer als extra meenemen. Hiermee blijft de boodschap achter en zit er misschien informatie in wat nog niet helemaal duidelijk overgebracht is naar de verkoper.

 

nieuwbouwproject

 

Wat houdt een flyer verspreiding in?

Zodra je weet wanneer de exacte data van start gaat, dan is het handig om er een grote campagne erop los te laten. Door een flyer verspreiding uit te voeren kun je veel mensen bereiken op basis van postcodeniveau. Iedereen in het opgegeven gebied zal de flyer onder ogen zien. Je kunt ervoor kiezen om een paar postcodes te pakken, maar je er ook voor kiezen om binnen een grotere straal te flyeren. Adverteerweb biedt diverse opties als het gaat om de verspreiding. Zo heb je de keus uit het reguliere folder pakket, een krantverspreiding of een separate verspreiding (los op de deurmat).  Uiteraard verschillen de kosten van elkaar.

 

Wat is het juiste formaat

Je kunt ervoor kiezen om een flyer of een folder te verspreiden. Bij een flyer heb diverse mogelijkheden met betrekking tot het formaat. De meest gekozen formaten zijn toch wel de A5 en A4 formaat. Bij een folder, wat overigens gevouwen is, zijn de meest gekozen formaten de A4 gevouwen naar A5 en de A3 gevouwen naar A4. Het grote voordeel van deze ”folders” is toch wel dat je daar het meeste informatie in kwijt kunt. Maarliefst 4 zijdes ter beschikking om je boodschap op een goede manier te uiten.

 

Hoe maak je een goede indeling

Het is belangrijk om een ”call to action” in de flyer te verwerken. Stel dat je kiest voor een A4 flyer. Gebruik dan de voorkant de 3d foto’s van de woningen, verwerkt met een wijkfoto. Geef ook duidelijk aan of het een kindvriendelijke wijk is, of er veel winkels in de buurt zitten en of het dicht bij het openbaar vervoer is gevestigd. Allemaal belangrijke zaken voor de potentiële kopers. Betreft de achterkant gebruik je als call to action. Dit houdt in dat je letterlijk overgaat tot actie! Zet er prominent een inschrijfformulier op, waar kopers hun gegevens achter kunnen laten, om zich zowel in te laten schrijven of dat ze meer informatie willen ontvangen over het project.

 

Hoe lever ik mijn ontwerp aan?

Het ontwerp kun je bij ons kant en klaar aanleveren via het online upload systeem bij stap 5. Mocht je niet in het bezit zijn van een ontwerp, dan is er ook de mogelijkheid dat wij een ontwerp kunnen maken. Dit is mogelijk voor een meerprijs van €195 ex btw.

 

nieuwbouwproject

 

Conclusie

Flyers kunnen niet ontbreken bij een nieuwbouwproject. Het verspreiden van een flyer is dus een prima medium om een groots bereik uit te voeren in een relatief ”korte” periode tegen relatief lage kosten. Zo kun je dus al beginnen vanaf een minimale afname van 15.000 stuks. Dit allemaal op basis van postcode/plaatsen die je kunt doorgeven.

 

Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?   Ieder jaar is het weer een feestje. Helaas maakt deze situatie wat minder aantrekkelijk waar
Reclameseizoen weer enorm in opmars
Reclameseizoen weer enorm in opmars   De afgelopen periode is het natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat bedrijven moeite hadden hun hoofd boven water te
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!     Het zul je vast niet ontgaan zijn dat je de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!