• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Goedkoop reclame maken voor je bedrijf

Goedkoop reclame maken voor je bedrijf

 

Om zoveel mogelijk kosten te drukken probeer je meestal voor de makkelijkste weg te gaan. Zo ook met maken van reclame voor je bedrijf. Iedereen wil het liefst groot en breed in de picture komen tegen de laagste kostprijs. Maar vraag jezelf nou eens af… wat is goedkoop reclame maken nou eigenlijk?

 

goedkoop reclame

 

Waarom bezuinigen

Uiteraard is het noodzaak om te kijken wat voor budget je hebt om vervolgens een deel daarvan naar marketingwerkzaamheden weg te zetten. Bezuinigen is een vrij breed begrip. Reclame maken is misschien wel de belangrijkste vorm om je bedrijf naar buiten te laten treden om er vervolgens klanten mee te winnen. Bezuinig dus totaal niet op deze kosten. Hou vast aan je eigen berekening en budget. Je hebt bedrijven die 10% uitbesteden van hun totale omzet in marketing.

Hoe meer je omzet des te meer je geld vrij hebt om reclame te maken. Waar de een 10% uitbesteed geldt het bij de ander misschien wel 40%. Het is simpel gezegd, hoe meer je investeert in marketing, hoe meer resultaat je mag verwachten. Uiteindelijk draait het er natuurlijk om dat je de kosten eruit weet te halen en er winst aan over houdt.

 

#1 in buitenreclame tegen lage kosten

Mocht je nou echt niet weten waar je voor moet kiezen qua reclame object op het gebied van buitenreclame? Ga dan voor bushokje reclame. Deze vorm van reclame is doeltreffend, prominent in het straatbeeld wat vervolgens niet irriteert. De langslopende passanten of de mensen die dagelijks op de bus aan het wachten zijn kunnen wel oplopen boven de 100.000 per week. Uiteraard rekening houdend met het feit dat een centraler gelegen mupi nog meer bekijks heeft. Bij Adverteerweb heb je al de mogelijkheid om vanaf 1 bushokje reclame te kunnen maken op elk desbetreffende locatie verspreid over heel Nederland.

 

goedkoop reclame

 

Hoeveel bushokjes zullen voor mij winstgevend zijn?

Dit verschilt uiteraard per branche. De ene partij heeft uiteraard meer marge dan de andere partij, waardoor er dus bij de een meer conversie binnen moet stromen dan bij de ander. De ander doet het puur voor naamsbekendheid opbouwen door zoveel mogelijk in het zicht te staan. De een is met 10 bushokjes al geholpen, waar de een met 100 bushokjes pas is geholpen. Maak een duidelijke boodschap voor jezelf wat je naar buiten wilt brengen. Hoe beter jij de boodschap naar buiten presenteert hoe meer het tot conversie over gaat. De posters zijn allemaal gebaseerd op abri formaat (1189×1750 mm). Een grootformaat waar je prima alle informatie netjes op kwijt kunt.

 

Wat zijn de kosten

Om tegen een voordelig tarief reclame te maken is het bij Adverteerweb al mogelijk om vanaf 1 oplage te werken. Dit kan een bushokje zijn wat naast jouw pand staat, of wat midden pontificaal in de binnenstad staat van Amsterdam. Je zult merken dat je al bij 1 bord effecten ziet opbloeien, zolang jij jouw poster maar in het juiste bushokje hebt hangen op het juiste moment. Wij verhandelen de bushokjes op basis van een duur van 1 week oplopend naar meerdere weken. Voor 1 bushokje zit je op €135 ex btw. Voor dit bedrag hang jij 1 week op jouw desbetreffende uitgekozen locatie!

 

goedkoop reclame

 

Conclusie

Ja! Het is mogelijk om goedkoop reclame te kunnen maken tegen een groot bereik. Wij van Adverteerweb kunnen jou van begin tot eind hierin steunen. Wij proberen altijd het maximale uit jouw campagne te halen tegen elk beschikbaar tarief. Omdat wij groot inkopen, is er altijd ruimte om te spelen met de tarieven, om tot een mooi eindresultaat te komen.

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Vakantiebanen promoten via een flyer
Vakantiebanen promoten via een flyer Jouw vakantiebanen promoten via een flyer is zo gek nog niet. Tegenwoordig de tijd moet je veel meer moeite
Alle populaire kranten die vindt je hier!
Alle populaire kranten die vindt je hier! Wil jij ook weten welke populaire kranten er allemaal zijn in de Nederlandse markt? In dit artikel
Doelgericht adverteren
Doelgericht adverteren Door doelgericht te adverteren bereik je ontzettend veel mee. Waarom? Omdat je heel gericht target op jouw doelgroep. Hieronder vindt je een

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!