• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Nog nooit huis aan huis geflyerd met jouw organisatie?

Nog nooit huis aan huis geflyerd met jouw organisatie?

 

Ja je leest de titel goed… Of je ooit weleens hebt geflyerd huis aan huis met jouw organisatie. Zo niet, dan raad ik je nu aan om sowieso onderstaand artikel te lezen, want als er nog nooit is geflyerd met jouw organisatie dan moet je daar maar eens snel verandering in gaan brengen!

 

nooit geflyerd

 

Huis aan huis flyeren voor jouw organisatie

Iedereen krijgt dagelijks de papieren reclame op de deurmat. De ene keer is het een pakket en de andere keer is het wel de krant. Huis aan huis verspreidingen vallen onder offline communicatie. Een term wat je absoluut niet mag vergeten als het gaat om campagne voeren voor jouw bedrijf of organisatie. Het bereik is enorm, want er kan op postcodeniveau geadverteerd worden. Alle huishoudens die letterlijk in een desgewenst postcode wonen, ontvangen jouw berichtgeving. Grote zichtbaarheid creëren, wat lokaal, regionaal of zelfs landelijk uitgevoerd kan worden.

 

Wat voor type verspreidingen zijn er precies?

Huis aan huis kent vele mogelijkheden tot verspreiding. Iedere verspreidingsvorm kent zijn eigen kracht. Uiteindelijk staat het natuurlijk wel gekoppeld met het budget die je ter beschikking hebt. Wil je groots adverteren of lokaal vooral gezien worden. Gezamenlijk in het folder pakket of juist ervoor kiezen om los te verspreiden. Alles kan en alles is uiteindelijk mogelijk bij Adverteerweb. Wij bieden verschillende verspreidingsvormen aan. Deze mogelijkheden kunnen wij als enige aanbieden in een stappenoverzicht.

 

  • Reguliere folder pakket

Deze manier van verspreiden vindt geseald plaats in het folderpakket. Je zit gezamenlijk ingestoken met andere lokale en landelijke bedrijven. Per postcode kan het pakket uiteraard verschillen met wat voor bedrijven je er precies in zit. Het ene pakket kan soms dikker uitvallen dan het andere pakket. Dit heeft nogmaals te maken met wie er precies in welk postcodegebied verspreid. Als je nog nooit hebt geflyerd met jouw organisatie is het folder pakket prima om mee te beginnen!

 

  • Krant verspreiding

Jouw flyer of folder ingestoken in de krant geeft net dat tikkie extra effect qua zichtbaarheid, omdat er in de krant maar maximaal 3 andere flyers of folders mee gaan. De trouwe vaste lezers zien dus ook meteen jouw flyers tussen de krant voorbij komen. Deze flyers zitten los ingestoken in de krant en dus grote kans dat de flyers eruit vallen, zodra je de krant van de deurmat pakt. De kosten daarentegen zijn ietsjes duurder dan het folder pakket.

 

  • Separaat verspreiden

Dit is goud! Wij noemen het ook wel enkel-separaat verspreiden. Jouw flyer, folder of zelfs magazine wordt ”los” verspreid op de deurmat. Wij van Adverteerweb kunnen als enige organisatie ”landelijk” jouw drukwerk los op de deurmat gooien. Deze manier van verspreiden is van zeer hoge kwaliteit en de kans is zeer groot aanwezig dat jouw conversie x5 kan oplopen in tegenstelling van het reguliere folder pakket. Mocht je als persoon geen interesse hebben in de flyer, je pakt het hoe dan ook op om vervolgens in de prullenbak te gooien. Je raakt er dus hoe dan ook mee in aanraking of je het nou wil of niet!

 

nooit geflyerd

 

Voor welke organisaties is dit van toepassing

Iedere organisatie moet zijn zichtbaarheid aan de man brengen op welke manier dan ook. Uiteindelijk wilt iedere organisatie zijn of haar producten goed en het liefst snel aan de man verkopen. Het maakt dus niet uit of je nou een makelaarskantoor bent, een bank, autobedrijf of een pretpark. Je kunt de boodschap op allerlei manieren toepassen op zo’n flyer. Denk dus niet meteen dat het niet geschikt is voor jouw organisatie en dat dat de reden is waarom je nooit hebt geflyerd, laat staan dat het helemaal geen zin heeft. Wij denken dus graag met jullie mee voor een pasende oplossing met een passend ontwerp verspreid in een passend gebied. Gemakkelijk, simpel en snel, daar houden wij van.

 

Wat voor meerwaarde heeft Adverteerweb voor mijn bedrijf

Daar waar de meeste bureaus alles op offerte aanvragen doen en terugbelverzoeken, waar vervolgens weer meerdere dagen overheen gaan is Adverteerweb altijd on point. 5 dagen per week 8 uur per dag en soms zelfs langer. Je hebt uiteindelijk alles zelf in de hand met inzichtelijke prijzen. Vervolgens alles binnen 5 stappen geregeld. Ben jij nou ook zo’n organisatie die vernieuwend is en zijn campagnes ook snel en vernieuwend naar buiten wilt brengen? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden om samen tot mooie oplossingen en vraagstukken te komen.

 

geflyerd

 

Regel ik mijn advertentie ontwerp zelf?

De advertentie kun je kant en klaar bij ons aanleveren via het hypermoderne upload systeem. Mocht je niet in het bezit zijn van een mooi pakkend ontwerp, dan kunnen wij tegen meerkosten van €195 ex btw een ontwerp op maat maken. Je levert het beeldmateriaal aan met de aangesloten teksten. Daarnaast even een omschrijving van hoe het ontwerp er ongeveer uit moet komen te zien. Op basis van deze gegevens kunnen wij een ontwerp maken. De boodschap bepaalt tenslotte de kracht van het adverteren op zo’n flyer.

 

nooit geflyerd

 

Conclusie

Overweeg je een flyer verspreiding, maar zitten er blokkades op de weg om de route helemaal van begin tot eind af te leggen? Op deze link verwijzen wij je direct door naar de bestelpagina. Ga stapsgewijs aan de gang en voor je het weet staat jouw (landelijke) campagne al ingepland. Ons antwoord: Ja, zeker doen want zodra je dit op een goede manier weet op te pakken, zul je er nog lang profijt van hebben.

Recent Nieuws
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Adverteren in winkelcentra
Adverteren in winkelcentra Winkelcentra zijn meer dan alleen plekken om te winkelen; het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ervaringen delen en nieuwe producten
Meest bekeken
Hoe effectief is influencer marketing?
Hoe effectief is influencer marketing? Wil jij graag weten hoe effectief influencer marketing is en wat het met jouw bedrijf kan doen icm offline
Wat is het kenmerk van direct marketing?
Wat is het kenmerk van direct marketing? Wil je weten wat het kenmerk is van direct marketing? Daarnaast ook handige tips hoe je direct
Wat is het gemiddelde reclamebudget
Wat is het gemiddelde reclamebudget   Deze vraag wordt meermaals aangekaart als het gaat om de kosten voor offline campagnes. Het gemiddelde reclamebudget verschilt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!