• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Ontwerp van jouw billboard reclame

Share

Ontwerp van jouw billboard reclame 

 
 

Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt er altijd wel een tegen. De grote prominente reclamereuzen langs de (snel)weg vallen ook op door hun grote formaten.

Hieronder wat tips over het ontwerp van jouw billboard campagne.

ontwerp billboard reclame


Billboard reclame moet eruit springen

Dat een reclamecampagne een duidelijke boodschap moet brengen is voor de meeste mensen wel duidelijk, maar hoe communiceer je precies met jouw doelgroep? Welke foto’s verwerk je in jouw ontwerp, welke teksten gebruik je… allemaal belangrijke zaken waar je goed over na moet denken om jouw campagne tot een succes te maken.

Als jij wilt dat jouw billboard reclame campagne eruit schiet, dan kun je dit het best overlaten aan een professioneel marketingbureau. Adverteerweb kan dit regelen tegen een meerprijs van €195 ex btw. Voor dit tarief maken wij een op maat gemaakt design met een eventuele aanpassingsronde. Wij denken keurig met je mee om er samen wat moois van te maken!

”Krachtige communicatie is het halve werk”


Waar moet je op letten?

Probeer jouw boodschap niet te druk te maken. Houdt er altijd rekening mee dat passanten er binnen 3 seconden voorbij lopen. In deze 3 seconden moet de boodschap dus meteen on point zijn en ”direct” overkomen.

Door dit vraagstuk op te lossen is het dus van belang dat je de juiste kleuren gebruikt met de juiste teksten. Houdt het zo kort mogelijk pas dan heeft jouw billboard campagne pas echt invloed.

ontwerp billboard reclame


Wat kost een goed ontwerp?

Je kunt het ontwerpproces uiteraard in eigen hand houden of binnen het bedrijf. Houdt er dan wel rekening mee dat de boodschap misschien niet helemaal goed uit de verf komt. Besteed je dit uit aan een gerenomeerd reclamebureau, dan heb je sneller een kans van slagen dat jouw campagne ook een succes (kan) worden. Een ontwerp is zo gemaakt, alleen het verhaal en de gedachte achter een ontwerp moet ook kloppen en dat vergeten de meeste bedrijven vaak.

Voor een goed doordacht ontwerp gaat redelijk wat uurwerk in zitten. Zowel het brainstormen over het design en vervolgens de aanpak om het rond te maken. Bij Adverteerweb heb je het voordeel dat er niet gewerkt wordt met uurkosten. Wij rekenen uitsluitend 1 bedrag van €195 ex btw. In deze kosten zit het op maat gemaakte ontwerp + een aanpas ronde naar wens. 

vormgeving abri campagne


Welke kleuren moet ik gebruiken voor mijn campagne?

Het is altijd van belang om je eigen huisstijl kleuren te gebruiken voor jouw campagne. Maak er 1 compleet geheel van zodat de consument meteen weet dat het om jouw bedrijf gaat. Naast dat jouw campagne goed ontworpen is en in 1 lijn staat met jouw huisstijl, is het belangrijk om te werken met een call to action.

Dit is een knop/button of een kopregel wat er meteen uitspringt. Dit kan een korting zijn, een telefoonnummer, website adres of iets anders. Het is dus enorm van belang om de call to action een andere kleur te geven dan jouw huisstijl. Kies hiervoor een algemene kleur wat de meeste mensen aanspreekt.  


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken voor zwembad
Reclame maken voor zwembad Ben jij een bedrijf dat zwembaden verkoopt of beheer je zelf een groot subtropisch zwembad en wil je meer klanten
Hoe bereik je de juiste doelgroep
Hoe bereik je de juiste doelgroep Hoe bereik je de juiste doelgroep voor jouw campagne. Dit is een vraag die ontzettend vaak en veel
Meest bekeken
Reclame maken voor cryptobedrijven
Reclame maken voor cryptobedrijven   Tegenwoordig kun je er niet meer onderuit en hebben vrijwel de meesten onder ons wel crypto in het bezit.
Reclame maken voor webshop
Reclame maken voor webshop Waarom reclame maken voor jouw webshop een van de belangrijkste aspecten is. Of simpel gezegd; zonder reclame maken in deze tijd kom
Postercampagne kosten
Postercampagne kosten Wil jij voor jouw bedrijf een postercampagne gaan opzetten? Er zijn een tal van verschillende mogelijkheden om een postercampagne op te zetten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!