• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Offline marketing uitbesteden aan een bureau

Offline marketing uitbesteden aan een bureau

 
 

Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat het beste is en wat de voordelen daarvan zijn. Tevens zijn er tips toegevoegd wat je eventueel mee kunt nemen naar jouw volgende campagne.

offline marketing uitbesteden aan een bureau

 

De voordelen van het uitbesteden aan een bureau 

Veel bedrijven voeren zelf hun marketingwerkzaamheden uit. Uiteraard is dat natuurlijk een optie en zal het onderaan de streep misschien geld besparen. Je moet natuurlijk wel nagaan waarom er bureaus zijn op het gebied van offline marketing en waarom je jouw werkzaamheden zou moeten uitbesteden aan dit soort bureaus. Als je het laat uitbesteden aan ”specialisten”, dan laat je het dus uitvoeren aan professionals.

Mensen die bekend zijn met offline marketing en die er eventueel ervoor gestudeerd hebben. Het besparen van offline marketingwerkzaamheden kan natuurlijk ideaal zijn, maar uiteindelijk gaat het erom dat hoeveel geld je er ook insteekt, de bedoeling is dat je het dubbel en dwars eruit krijgt. Specialisten op het gebied van offline marketing zoals Adverteerweb, denken graag met je mee om een zo goed mogelijk beeld van jullie bedrijf weg te zetten in de vorm van een offline marketing campagne die tevens aansluit bij jouw doelgroep.

 

”Laat het over aan een specialist en accepteer de kennis’

 

De kosten voor het uitbesteden aan een bureau

Uiteraard gaan er kosten mee gepaard bij het uitbesteden van jouw werk bij een mediabureau. De kosten zitten hem ook in feit dat over alles wordt nagedacht om een campagne zo goed en sterk mogelijk naar buiten te brengen. Om deze reden vergeten veel bedrijven vaak dat hier extra voor betaald moet worden. Uiteindelijk draait het dus niet alleen om de uitvoering van het product, maar ook de achterliggende gedachte waar over nagedacht wordt bij het opzetten van een dergelijke (landelijke) campagne.

Uiteindelijk draait het er om hoe groot jouw campagne precies moet zijn, want vanuit daar kun je gaan berekenen hoeveel uur erin zou moeten komen te zitten. Per gewerkt uur wordt over het algemeen de uurprijs voor berekend. Het grote voordeel bij Adverteerweb is dat wij geïnvesteerd hebben in een volledig geautomatiseerd systeem wat jou helpt om jouw campagne in 5 stappen in elkaar te zetten.

Gemakkelijk, simpel en snel zijn onze kernwaarden waar wij voor staan. Op deze manier hebben wij nog meer contact met de eindklant om voor jou de kosten zo laagdrempelig mogelijk te houden.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

offline marketing uitbesteden aan een bureau

 


Offline marketing campagnes uitvoeren

Bij Adverteerweb regel jij jouw offline marketing campagnes in een handomdraai uit. In 5 stappen heb je al een (landelijke) campagne geregeld. Zo werkt Adverteerweb zowel voor kleine labels als grote bedrijven die zich in een franchise netwerk begeven. Zo bieden wij verschillende offline marketing diensten aan die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Zo kun je jouw boodschap overbrengen via een huis aan huis folder die deur aan deur verspreid wordt. Uiteraard in verschillende vormen van verspreidingen, zoals; het reguliere folderpakket, het verspreiden in de weekkrant en separate verspreidingen. Dit zijn verspreidingen die echt los op de deurmat verschijnen zonder tussenkomst van ander drukwerk.

Naast deze mogelijkheid kun je kiezen voor kranten advertenties. Deze methode werkt perfect op het gebied van lokale marketing. Zo kun je meerdere edities in gaan zetten verspreid door het land. Naast deze 2 opties bieden we ook buitenreclame aan. Onder deze mogelijkheid zijn er diverse mogelijkheden, zoals; bushokjes reclame, A0 bordreclame, sandwichborden langs de weg en tot slot billboard reclame.

Eigenlijk vrijwel alle mogelijkheden zijn er om jouw campagne tot een succes te brengen. Dat allemaal in maar liefst 5 stappen geregeld via ons geautomatiseerd systeem.


De snelheid van een bureau

Het gemiddelde bureau dient vooral flink veel uitzoekwerk uit te voeren, alvorens ze op de proppen komen met een compleet uitgebreid overzicht. Bij Adverteerweb heb je eigenlijk meteen al een overzicht klaarstaan waar je uit kunt kiezen en vervolgens al de stappen eigenhandig kunt doorlopen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, doordat de tarieven al in kaart zijn gebracht en je dus meteen al een keuze kunt maken. 

offline marketing uitbesteden aan een bureau

 


Het voordeel van zaken doen met Adverteerweb

Het voordeel om zaken te doen met een offline partij zoals Adverteerweb is dat je ontzettend veel tijd en dus ook geld bespaart. Doordat Adverteerweb innovatief te werk gaat brengt het jou tot extra voordelen. Regel gemakkelijk en snel jouw campagne in 5 stappen. Of het nou gaat om een huis aan huis campagne, direct mailing, kranten advertentie of diverse soorten buitenreclame.

Alles is te regelen in 5 stappen. Binnen 2 weken geregeld en klaar ben je. Voor meer vragen kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via telefoon op nummer 085 130 4033, info@adverteerweb.nl of online via de live chat!

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
De kracht van corporate identity
De kracht van corporate identity Wil jij precies weten wat de kracht is van corporate identity? In dit artikel leggen wij je uit wat
Buitenreclame maken voor de verkiezingen
Buitenreclame maken voor de verkiezingen   Opvallen met buitenreclame in aanloop naar de verkiezingen? Het is een belangrijke periode om vervolgens in een relatief
Reclame campagnes uitbesteden
Reclame campagnes uitbesteden Zit je er over na te denken om jouw reclame campagnes uit te besteden? Bekijk in deze blogpost wat wij aanraden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!