• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Poster frame buitenreclame

Poster frame buitenreclame

 
 

Wil jij ook shinen met jouw bedrijf doormiddel van effectieve buitenreclame? Tegenwoordig heb je ontzettend veel verschillende middelen om jouw buitenreclamecampagne op te zetten. Zo ook de poster frames, die uniek zijn in z’n soort, ontzettend opvallen en qua prijs eigenlijk te scherp voor woorden zijn…!

Bekijk hieronder meer informatie over poster frame buitenreclame.

poster frame buitenreclame


Wat is poster frame buitenreclame?

Deze vorm van marketing valt onder offline buitenreclame. Een mooie unieke manier om jouw boodschap aan de man te brengen. Deze poster frames zijn allemaal gedrukt op A0 formaat en zijn ingelijst. Naast bushokjes reclame en billboards, zijn poster frames uitermate geschikt om jouw (landelijke) campagne te versterken. Je kunt ze uiteraard inzetten als alleenstaand geheel, maar dienen ook perfect in combinatie met andere vormen van buitenreclame. 

”Voor een prikkie op de eerste rang met A0 poster frames”

 

Op welke locaties zitten de borden gevestigd?

De locaties zijn ontzettend verschillend maar zitten altijd in en rondom de stad. Zodra je dus met je auto van de snelweg komt zul je ze eigenlijk direct zien staan. Deze gave A0 poster frames zitten bevestigd aan elektriciteitskastjes/huisjes.

Doordat deze kastjes en huisjes op prominente locaties zitten, zul je eigenlijk altijd profiteren. Als passant ontkom je er nooit aan en zul je deze borden vaak genoeg tegenkomen tijdens het uitlaten van je hond, of zodra je naar je werk fietst of naar de stad loopt. 

poster frame buitenreclame


Wat is de tip voor een goed ontwerp?

Houdt er altijd rekening mee dat een gemiddelde passant 2 tot 3 seconden de tijd heeft om het bord te bekijken met de boodschap. Het is dus erg van belang een pakkend ontwerp te maken die opvalt. De boodschap moet in 1 oogopslag duidelijk zijn, dus werk je met opvallende kleuren en een korte tekst.

Het heeft nooit zin om alle informatie op een poster te vermelden. Hiervoor kun je ze beter doorverwijzen naar een websiteadres waar vervolgens alle informatie op te vinden valt. Het allerbelangrijkste is de boodschap die je wilt uitstralen, dus probeer het daar ook bij te laten. 

poster frame buitenreclame


Kosten voor een A0 poster frame

A0 poster frameFormaatPrijzen
10 stuksA0v.a. € 600,00 
20 stuksA0v.a. € 1.200,00
50 stuksA0v.a. € 3.000,00
75 stuksA0v.a. € 4.500,00
100 stuksA0v.a. € 6.000,00


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?   Ieder jaar is het weer een feestje. Helaas maakt deze situatie wat minder aantrekkelijk waar
Succesvolle buitenreclame
Succesvolle buitenreclame Buitenreclame is tegenwoordig de tijd hot and happening! Veel bedrijven willen offline gezien worden en kiezen voor een succesvolle buitenreclamecampagne. Hieronder geven
Regionaal adverteren
Regionaal adverteren Regionaal adverteren is een goede manier om uit te voeren voor jouw bedrijf als het om merkbouw gaat. Door in en rondom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!