• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Promotieactiviteiten voor een bedrijf

Promotieactiviteiten voor een bedrijf

 
 

Door jouw bedrijf een boost te geven, zijn er een tal van verschillende opties om het aan de man te brengen. Er zijn verschillende Promotieactiviteiten voor een bedrijf te vinden tegenwoordig, maar het is de kunst om de juiste manier te vinden voor jouw bedrijf. Bekijk hieronder wat tips die wij jou kunnen geven!

Promotieactiviteiten


Waarom je promotieactiviteiten moet gebruiken

Door promotieactiviteiten te gebruiken voor jouw bedrijf kan het zorgen voor een groei in jouw omzet. Of je het nou wekelijks inzet, maandelijks of meteen een complete jaarplanning maakt. Het zal altijd een positief effect hebben op jouw bedrijfsvoering. Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan om geen promotieactiviteiten toe te passen op jouw bedrijf.

Uiteraard is het mogelijk om het niet uit te voeren, maar dan praat je al meestal van een gevorderd bedrijf die al enige naamsbekendheid heeft opgebouwd door de jaren heen. Uiteindelijk heb je het zelf in eigen hand wat voor een budget je precies vrij wilt gaan maken voor jouw campagnes. 

 

”Ga maar uit van een verdubbeling in jouw omzet”

 

Wat is de inzet voor een goed marketingbudget

Je kunt natuurlijk zelf gaan bedenken hoeveel euro’s je wilt investeren in jouw bedrijf op het gebied van marketing. Je moet altijd nagaan dat de inzet die je erin steekt verdubbeld wordt of meer. Althans, dat is de bedoeling anders gaat er iets niet goed in jouw verhaal die wordt doorvertaald in de vormgeving van jouw campagne. Wil je meer tactisch te werk gaan qua budget, houdt dan 10% van de totale jaarlijkse omzet aan.

Zo kun je altijd bijschaven of afschaven met jouw jaarlijkse budget. Of je nou een slecht jaar hebt gehad met jouw bedrijf of een heel goed jaar… er is altijd wel marketingbudget te besteden. Enorm belangrijk dus om dat vast te houden.

Promotieactiviteiten


Welke mogelijkheden zijn er?

Bij Adverteerweb bieden wij een aantal mogelijkheden die gespecialiseerd zijn op het gebied van offline communicatie. Zo bieden wij het verspreiden van flyers huis aan huis, gepersonaliseerde mailings, (landelijke) krant advertenties en buitenreclame aan, zoals bushokjes reclame.

Deze mogelijkheden zijn ontzettend interessant voor jou als bedrijf om een flinke (tijdelijke) boost te geven. Of je het nou wekelijkse, maandelijks of jaarlijks bij ons inzet, alles is mogelijk!


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een campagne die door ons wordt uitgevoerd zit gemiddeld op 2 weken. Uiteraard kan er hier een daar nog een wijziging plaatsvinden om het eventueel met spoed te regelen. Zo is er eventueel de mogelijkheid om het te switchen naar 1 week. Dit is vrij snel en wordt dan ook meer maatwerk.

Doordat Adverteerweb meerdere doorvoeringen heeft per week, kan er op tijd aan de knoppen gedraaid worden om dit soort snelle campagnes alsnog door te kunnen zetten. Erg interessant dus voor jou als ondernemer als je een bepaalde snelle deadline alsnog moet gaan halen. 

Promotieactiviteiten

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken in parkings
Reclame maken in parkings Ooit gedacht om jouw bedrijf te laten schitteren in parkeergarages? Reclame in parkeergarages ofwel reclame maken in parkings/parkingreclame kan echt
Reclame maken in het onderwijs
Reclame maken in het onderwijs Reclame maken in het onderwijs is slim en doordacht. Als je de jongerendoelgroep, met name studenten, wilt aanspreken met
Meest bekeken
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Offline marketing trends
Offline marketing trends Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf   Meer klanten binnenhalen komt helaas niet zomaar aanwaaien. Dit geldt ook voor jouw (nieuwe) schildersbedrijf. Er zijn verschillende

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!