• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken in de buurt

Reclame maken in de buurt

 
 

Door reclame te maken in de buurt ben je altijd verzekerd van succes. Lokaal adverteren is en blijft een van de betere manieren van reclame maken. Of het nou online is of offline reclame. Bekijk hieronder wat tips voor lokale zichtbaarheid.

reclame maken in de buurt

Waarom lokaal adverteren?

Door lokaal te gaan adverteren bereik je een enorme lokale doelgroep. Deze doelgroep is ontzettend belangrijk, omdat je de kern raakt van de stad. Door de lokale doelgroep als klant te hebben, gaat het vervolgens mond tot mond. Deze manier van ”gratis” reclame maken is vrijwel de beste reclame die er is.

Het is dus ontzettend belangrijk om dit balletje te laten rollen en dat kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Bij Adverteerweb bieden wij verschillende vormen van offline reclame aan. Denkend aan huis aan huis flyeren of reclame maken in bushokjes. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen dit gecombineerd te laten uitvoeren.

Onze experts staan je graag te woord, om vervolgens samen het beste resultaat uit jouw campagne te kunnen halen.

”Lokale zichtbaarheid is goud waard!”

 

De voordelen van lokale marketing

Het grote voordeel van lokaal adverteren is dat je de kern raakt van de stad. Daarnaast is het prijstechnisch ontzettend voordelig ten opzichte van een grote campagne. Door slim te adverteren kan het dus een flinke besparing opleveren.

Je kunt ervoor kiezen door in de lokale krant te adverteren, of de bushokjes te pakken in en rondom jouw zaak. Alle mogelijkheden zijn er en die kan Adverteerweb jou bieden in maar liefst 5 stappen. Houdt er uiteraard wel rekening mee dat je grensoverschrijdend gedrag niet toelaat in jouw campagne, want dit kan natuurlijk negatieve gevolgen hebben voor jou als bedrijf.

reclame maken in de buurt


Wat is de doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd die wij hanteren is gemiddeld 2 weken. Doordat wij wekelijks veel doorvoeringen hebben, zijn wij vrij flexibel ingesteld.  Zo kunnen we last-minute altijd nog opdrachten doorvoeren en kan de doorlooptijd zelfs opgeschroefd worden naar 1 week. We praten dan over meer maatwerk, waar overigens geen extra kosten aan verleend zullen worden. Voor meer vragen over deze stap kun je altijd contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Opvallende reclame langs de weg
Opvallende reclame langs de weg   Je hebt ze vast wel eens vaker voorbij zien komen. Die mooie ingelijste posters langs de straten geplakt
Een groot bereik voor mijn campagne
Een groot bereik voor mijn campagne   Om een groot bereik te maken voor jouw campagne zijn er verschillende dingen voor nodig om dat
Nieuwbouwproject flyers verspreiden
Nieuwbouwproject flyers verspreiden   Het is voor een nieuwbouwproject uitermate handig om te gaan flyeren. Zowel de voor- als achterkant is bedrukt met jouw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!