• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor woningverkoop

Reclame maken voor woningverkoop

 

Ben je als makelaar van plan een (nieuwe) marketingstrategie te bedenken, maar kom je er toch niet helemaal uit? Ga je voor de makkelijke manier om het via je eigen netwerk te verspreiden via jouw socials, of ga je voor hoogwaardig, kwalitatief goede reclame voor de woningverkoop? Bekijk hieronder wat wij je kunnen bieden!

 

reclame woningverkoop

 

Manieren van marketing

Wij van Adverteerweb houden ons puur bezig met offline communicatie. De 4 beste pijlers hanteren wij om jouw offline campagne tot een succes te brengen. Ben je tot nu toe alleen nog maar online actief als makelaar voor de verkoop van jouw woningen? Door snel jouw huidige aanbod te kunnen verkopen is het slim om meerdere strategieën op te zetten op het gebied van marketing. Hieronder de diensten die wij jou aan kunnen bieden:

Huis aan huis 
Bij huis aan huis moet je denken aan ongeadresseerde reclame die wekelijks op je deurmat verschijnt. Wij ontwerpen, drukken en verspreiden jouw flyer in het uitgekozen gebied. Het hele traject van begin tot eind regelen wij voor jou, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de verkoop! Zo bieden wij 3 verschillende manieren van verspreiden aan. Het sealpakket, het verspreiden in de krant en als laatst separate verspreiding (los).

Direct mail
Adverteerweb kan keurig jouw persoonlijke direct mailings verzorgen. Dit zijn geadresseerde mailingen die per post bezorgd worden op naam. Zo kun je er voor kiezen om een kaart te versturen, of een envelop met een flyer en brief erin verwerkt, of een seal mailpack met meerdere boodschappen erin verwerkt.

Krant advertentie
Adverteerweb heeft een landelijk bereik als het gaat om dag- en weekbladen. Ieder formaat is mogelijk in vrijwel iedere krant die actief is in jouw gebied! Het regelen van een krantenadvertentie was nog nooit zo makkelijk door alles letterlijk in 5 stappen te regelen. Geef aan in welke krant je wilt adverteren, welk formaat je wilt gebruiken en wanneer het ingepland dient te worden.

Outdoor reclame
Ben je van plan jouw campagne wat groter aan te pakken, maar wil je niet de allergrootste hoofdprijs betalen? Dan is outdoor perfect om jouw boodschap professioneel naar buiten te brengen. Denk aan bushokjes reclame, A0 borden, of 2-kantsborden langs de nabije autowegen. De kosten beginnen al vanaf €70 per bord ex btw. Lage afnames tegen lage prijzen gegarandeerd. Ook deze service bieden wij in een 5 stappenplan aan.

 

Wees origineel, denk groot en haal het maximale eruit tegen minimale kosten

 

Doorlooptijd bestelproces

Bij Adverteerweb hanteren wij bij iedere dienst een stappenplan van 5 stappen. Dit met de achterliggende gedachte om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken als makelaar voor de reclame van jouw woningverkoop. Jij wilt uitsluitend jouw tijd verdoen aan de verkopen en niet teveel bezig zijn met de marketing. Wij nemen het traject volledig voor jou als makelaar uit handen en voeren het vervolgens professioneel uit. In de loop der jaren hebben wij enorm veel makelaars mogen adviseren over hun verschillende marketing strategieën en keer op keer waren ze positief. Het voordeel is dat jij als makelaar het bestelproces in eigen handen hebt, zodat je exact tot aan de laatste cent van jouw budget kunt uitbesteden, zonder dat daar nog meer kosten bijkomen.

 

woningverkoop

 

Het advertentie ontwerp

Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf het drukwerk aan te leveren op het opgegeven depot. Door het proces makkelijker door te laten voeren, geven wij jou ook de optie om het drukwerk door ons te laten verzorgen. Voor een paar tientjes extra leveren wij het drukwerk en hoef jij alleen het digitale bestand aan ons over te dragen door middel van het hypermoderne online upload systeem. Houdt er rekening mee dat het bestand in hoge resolutie PDF formaat wordt aangeleverd. Uiteraard kijken wij met onze designafdeling altijd de bestanden goed na, voordat het daadwerkelijk in productie gaat.

 

Lever jouw eigen materiaal aan en wij regelen jouw campagne van a tot z

 

Conclusie

Breidt jouw marketingstrategie meer uit naar offline reclame ipv alleen te focussen op online reclame. Regel het in 5 stappen en laat je verrassen. Of het nou een huis aan huis campagne is die wij voor je mogen verzorgen, een persoonlijke direct mailing, een kranten advertentie in de lokale weekkrant of een bushokje bij jou in de straat! Alles is mogelijk en sluit allemaal op elkaar aan. Neem contact met ons op en wij vertellen je hier meer over.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant
Voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het plaatsen van vacatures in de krant? In
De toekomst van drukwerk verspreiden
De toekomst van drukwerk verspreiden Hoe ziet de toekomst er eigenlijk uit van drukwerk verspreiden? Moeten we vrezen dat het gaat stoppen of dat
Begin op tijd aan de zomercampagne
Begin op tijd aan de zomercampagne   Begin op tijd aan de zomercampagne voordat het misschien wel te laat is. Door er op tijd

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!