• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Bereik alleen maar koopwoningen

Bereik alleen maar koopwoningen

 

Wij krijgen dagelijks de vraag om een gesegmenteerde doelgroep te bereiken. Zo wil het ene bedrijf alleen hun vaste klanten bereiken die zij hebben opgebouwd in de afgelopen jaren en de ander alleen koopwoningen bereiken. Uiteraard is dat bij Adverteerweb mogelijk en dat vertellen je hieronder haarfijn uit!

 

koopwoningen

 

Gesegmenteerd verspreiden

Om jouw klanten goed en duidelijk te laten informeren over een bepaald onderwerp is het verstandig deze doelgroep tactisch te bereiken. Je schiet niet met hagel, maar maakt de keus om jouw doelgroep specifiek te bereiken. Door doelgericht te werk te gaan, bereik je onderaan de streep meer conversie weliswaar tegen een wat hogere kostprijs.

 

Ontvangers zijn gevoelig voor de woorden ‘exclusief’, ‘gratis’, ‘effectief’ en ‘uniek aanbod’

 

Voordelen van gesegmenteerd verspreiden

Door gesegmenteerd te werk te gaan bereik je alleen de doelgroep die je wilt bereiken en interessant voor jou is, zonder dat je extra geldt uitbesteed aan een niet geïnteresseerde doelgroep. Zo is er de mogelijkheid om alleen te verspreiden bij koopwoningen of huurwoningen. Wij kunnen landelijk voor jou de gegevens verzamelen om vervolgens een gerichte direct mail te versturen. Het voordeel van een ”geadresseerde” direct mailing is dat het met de post wordt verzonden. Zo komt de flyer, brief of envelop los op de deurmat, zonder de komst van andere reclamefolders.

 

Nadelen van gesegmenteerd verspreiden

Ruim 70 procent van de ondernemers maakt gebruik van direct mail marketing. De respons op verkoopmailings is doorgaans hoog. Toch laten veel ondernemers nog veel omzet en kansen liggen op het gebied van direct mail. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van een verouderde database, wat de respons niet ten goede komt. Een actuele adressendatabase is onontbeerlijk. Ook nazorg wordt nog wel eens vergeten. Het loont de moeite om de respons op een mailing te meten en te analyseren. Deze informatie is waardevol voor een volgende direct mailing.

 

koopwoningen

 

Waarom een direct mail versturen?

Direct Mail is een vorm van direct mail marketing en wordt gebruikt om persoonlijk contact op te bouwen met potentiële klanten, bestaande klanten en andere contacten.

Bij Direct Mail wordt een grote groep ontvangers benaderd met een gepersonaliseerde boodschap. Het doel van direct mailing is vooral actie, maar ook voor informatieverstrekking en branding wordt direct mail ingezet. Dat kan een vraag om meer informatie zijn of een bestelling. Het is niet alleen effectief om bestaande klanten en prospects te benaderen, maar het kan ook een goed middel zijn om je producten of diensten weer onder de aandacht te brengen bij klanten die je bent kwijtgeraakt. Bij een direct mailing aan consumenten is het doel vaak een directe aankoop door de ontvanger. Een actie die op bedrijven is gericht, leidt vaak tot een opvolgactie zoals het toesturen van brochures of het maken van een afspraak.

 

Regel jouw direct mail in een handomdraai

Mocht jij als bedrijf een gesegmenteerde campagne willen uitvoeren? Adverteerweb kan dit perfect voor jou bewerkstelligen. Regel maar liefst in 5 stappen een totale campagne van drukwerk tot porto in een handomdraai. Een direct mail kan gemakkelijk via ons online-systeem ingepland worden. Of je nou een lokale mailing wilt plaatsen, of een landelijke mailing. Het online plaatsen van offline advertenties was nog nooit zo gemakkelijk.

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Reclame maken in de buurt
Reclame maken in de buurt Door reclame te maken in de buurt ben je altijd verzekerd van succes. Lokaal adverteren is en blijft een
Tips voor een campagne
Tips voor een campagne We hebben een aantal tips die je kunt gebruiken voor jouw (nieuwe) campagne. Met deze tips ben je in elk
Val extra op met buitenreclame in de randstad
Val extra op met buitenreclame in de randstad   Zoek je de drukte op en wil je in een relatief kort tijdsbestek professioneel reclame

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!