• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor mijn sportschool

Reclame maken voor mijn sportschool

 

Je hebt jouw eigen sportschool of je gaat er nou juist een beginnen? Dan is het onvermijdelijk om geen reclame te maken voor jouw sportschool. Tijdens de covid probeert iedereen zijn hoofd boven water te houden, maar dat moet je niet weerhouden om creatief door te pakken. In onderstaand artikel behandelen wij een paar punten die een positieve bijdrage leveren aan jouw sportschool. Klanten voor langere tijd blijven behouden met 1 simpele handeling!

reclame maken sportschool


Probeer vooruit te denken

Ondanks deze zware periode moet je vooruitdenken om veranderingen teweeg te brengen. Helaas kun je niet stil gaan zitten en geld incasseren als er niets gebeurd. Om te gaan focussen op ”nieuwe” klanten is onlogisch. Probeer je huidige klanten vast te houden en steek daar energie in. Elke klant die vertrekt betekent minder inkomsten aan het eind van de maand. Daag de klant uit en trigger de klant door actief te blijven.

 

Welke reclameboodschap breng ik naar buiten

Om de huidige klant zo persoonlijk mogelijk te informeren kun je het beste werken met een direct mailing. Deze vorm van reclame maken is persoonlijk gericht met een eventuele boodschap. Mails versturen werkt nadeliger vanwege het feit dat het al gauw gezien wordt als Junk mail en vervolgens in de spambox terecht komen. Obv alle persoonlijke gegevens van de leden kun je een direct mailing opstellen. Speel in op de huidige situatie en kom eventueel leden tegemoet. Dit wordt enorm gewaardeerd en zal er meer solidariteit ontstaan. Zodra er wordt gekeken naar een oplossing wordt het altijd positief opgevat en zien leden dat er moeite wordt gedaan. Een voorbeeld van wat er bijv. mogelijk is:

  • Klant een keus laten maken wat betreft zijn of haar abbonement
  • Een presentje opsturen middels direct mailing, met het idee dat er nog aan het lid wordt gedacht
  • Tijdelijke hulplijnen inschakelen om leden direct te woord te kunnen staan

reclame maken sportschool


Wat houdt een direct mailing in?

Een direct mailing is een persoonlijke boodschap die per post verzonden wordt. Hetzij doormiddel van een gepersonaliseerde brief of kaart of seal mailpack. Een kaart kan doormiddel van een flyer gedrukt worden met een persoonlijke boodschap erin verwerkt. Wat betreft de seal mailpack is een plastic mailpack met daarin een briefpapier, kaart/flyer met een eventuele folder.

Tevens is het mogelijk om een object erin te verwerken. Denk aan kortingsbonnen, bandjes etc. Adverteerweb kan dit voor jouw sportschool allemaal regelen van begin tot letterlijk het verspreiden op de deurmat.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Welk formaat kan ik het beste aanhouden?

Simpel gezegd; hoe groter het formaat, hoe meer informatie je er op kwijt kunt en des te meer het opvalt. A4 is een geschikt formaat om een grote doelgroep aan te spreken en veel informatie naar buiten wilt brengen. Een folder daarentegen is gevouwen en heeft 4 vlakken ipv 2 vlakken. Voor een kleine boodschap kun je het beste gaan voor een A5 kaart en voor veel informatie kun je het best overstappen naar een seal mailpack.

 

Hoe maak je een goede indeling

Werk in dit geval met een ”call to action”. Het is belangrijk dat de boodschap duidelijk naar de klant gecommuniceerd wordt en vervolgens blijft hangen. Mocht je gaan voor een enkelzijdige A4 flyer, houdt de voorkant dan strak doormiddel van een foto en de achterkant gebruiken voor een call to action. Geef de klant een keus betreft zijn of haar abonnement. Het lid heeft nu iets fysieks in handen waar ze wat mee kunnen. Tevens maak je het krachtiger een tijdelijke ”noodlijn” op te zetten voor ”rechtstreekse” vragen.

 

Hoe lever ik mijn ontwerp aan?

Het ontwerp kun je bij ons kant en klaar aanleveren via het online upload systeem bij stap 5. Mocht je niet in het bezit zijn van een ontwerp, dan is er ook de mogelijkheid dat wij een ontwerp kunnen maken. Dit is mogelijk voor een meerprijs van €195 ex btw.

reclame maken sportschool


Conclusie

Een direct mail versturen naar je leden is dus een goed recept om de klanten warm te houden en persoonlijk te informeren. Kom creatief uit de hoek en verras je huidige leden met de tips die wij je gegeven hebben. Dit zal nogmaals gewaardeerd worden en zo zul je ook in de toekomst serieus genomen blijven worden. Dit zijn hele belangrijke aspecten om je sportschool goed staande te blijven houden. Adverteerweb kan jou hierin bij staan van begin tot eind.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal
Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal regel je gemakkelijk via Adverteerweb. Wil jij ook schitteren op de de grote digitale
Landelijk traditioneel adverteren
Landelijk traditioneel adverteren Doordat tegenwoordig veelal wordt geadverteerd op online basis, wordt landelijk traditioneel adverteren in sommige gevallen vergeten. Hierbij wat interessante voorbeelden om
De voordelen van direct mail
De voordelen van direct mail   Direct mailing brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij Adverteerweb kunnen wij jouw direct mail campagne volledig van

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!