• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Voornemens in je marketing voor 2023

Voornemens in je marketing voor 2023

 
 

Ook voornemens om jouw marketingstrategie alvast onder de loep te nemen voor komend jaar? In dit artikel vindt je informatie over de diensten die wij te bieden hebben en die je snel in 5 stappen kunt afnemen bij ons. 

voornemens in je marketing voor 2023

 

Marketingdoelen voor het komende jaar

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om je marketingdoelen voor het komende jaar te bepalen en daaraan te werken.

 1. Door duidelijke doelen te stellen, weet je precies wat je wilt bereiken met je marketinginspanningen. Dit maakt het makkelijker om gerichte acties te ondernemen en te focussen op de dingen die het meeste effect zullen hebben.

 2. Het geeft je richting: Als je weet wat je wilt bereiken, kun je bepalen welke marketingstrategieën het beste bij je doelen passen. Dit geeft je richting en maakt het makkelijker om te beslissen wat je moet doen.

 3. Als je weet wat je wilt bereiken, kun je makkelijk meten of je op koers ligt om je doelen te behalen. Dit geeft je inzicht in wat werkt en wat niet, zodat je je marketinginspanningen kunt bijstellen als dat nodig is.

 4. Als je duidelijke doelen hebt, kun je gerichter werken aan het creëren van waarde voor je doelgroep. Dit kan leiden tot meer tevreden klanten en een groter marktaandeel.

 5. Het kan je helpen om beter te presteren: Als je gericht werkt aan je doelen, ben je meer geneigd om beter te presteren. Dit kan leiden tot betere resultaten voor je bedrijf.

 

”Beter goed voorbereid dan half werk leveren”

 

Huis aan huis flyers verspreiden

Huis-aan-huis-flyeren is een vorm van marketing waarbij flyers of folders worden bezorgd bij huizen in een bepaald gebied. De flyers of folders bevatten informatie over een product of dienst die wordt aangeboden, en ze worden meestal in de brievenbus of aan de deur gedaan.

Huis-aan-huis-flyeren kan een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten en om nieuwe klanten te werven. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de flyers of folders die worden bezorgd relevant zijn voor de mensen die ze ontvangen, zodat ze niet als afval worden beschouwd. Het is ook belangrijk om de wetgeving te respecteren en ervoor te zorgen dat de flyers of folders op een verantwoorde manier worden bezorgd.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

voornemens in je marketing voor 2023

 


Direct mail versturen

Direct mail is een vorm van marketing waarbij reclameboodschappen worden verzonden via de post naar een specifieke doelgroep. Direct mail kan bestaan uit verschillende soorten materialen, zoals brieven, postkaarten, folders, brochures of andere drukwerk.

Direct mail kan een effectief marketingmiddel zijn omdat het gericht is op een specifieke doelgroep. Bovendien kan het een persoonlijke touch geven aan de reclameboodschap, wat kan leiden tot een hogere conversieratio. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de boodschap relevant is voor de doelgroep en dat de direct mail op een verantwoorde manier wordt verzonden.


Advertentie in de krant plaatsen

Er zijn een aantal redenen waarom het plaatsen van advertenties in de krant een effectieve manier kan zijn om te adverteren:

 1. Een brede doelgroep bereiken: Kranten hebben vaak een breed lezerspubliek, wat betekent dat je advertentie kan worden gezien door een grote groep mensen.

 2. Een lange levensduur: Kranten blijven langer in circulatie dan andere vormen van reclame, zoals radio- of televisiecommercials. Dit betekent dat je advertentie langer zichtbaar is voor je doelgroep.

 3. Een hoge betrouwbaarheid: Kranten worden vaak gezien als een betrouwbare bron van informatie, wat kan betekenen dat mensen je advertentie als meer betrouwbaar zullen zien.

 4. Een goede targeting: Kranten bieden vaak verschillende edities aan die gericht zijn op specifieke doelgroepen, zoals sportliefhebbers, mensen die geïnteresseerd zijn in zaken of mensen die op zoek zijn naar woningen. Dit maakt het makkelijker om je advertentie te richten op de juiste doelgroep.

 5. Een goede afstemming op de context: Kranten bieden vaak verschillende rubrieken waarbinnen je advertentie geplaatst kan worden. Dit kan helpen om de context van je advertentie beter af te stemmen op de interesses van je doelgroep.

voornemens in je marketing voor 2023

 

Verschillende vormen van buitenreclame 

Bushokjes reclame
Bushokjes reclame is een vorm van out-of-home advertising, wat betekent dat het gericht is op mensen die zich buiten het huis bevinden. Bushokjesreclame bestaat uit advertenties die worden geplaatst op bushokjes, die meestal op drukke plekken te vinden zijn, zoals op straat, in winkelcentra of op openbare vervoersknooppunten.

Bushokjes reclame kan een effectief marketingmiddel zijn omdat het gericht is op mensen die op dat moment op straat zijn en wachten op het openbaar vervoer. Dit kan leiden tot een hogere attentiewaarde voor de advertentie. Bovendien is bushokjesreclame vaak goed zichtbaar, wat kan helpen om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten.

Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de advertenties op bushokjes relevant zijn voor de doelgroep en dat ze op een verantwoorde manier worden geplaatst.

A0-bordreclame
A0-bordreclame is een vorm van out-of-home advertising, wat betekent dat het gericht is op mensen die zich buiten het huis bevinden. A0-borden zijn grote reclameborden die meestal op drukke plekken te vinden zijn, zoals langs de weg of in winkelcentra. De borden zijn meestal ongeveer 84 cm breed en 119 cm hoog (formaat A0) en kunnen zowel statisch als digitaal zijn.

A0-bordreclame kan een effectief marketingmiddel zijn omdat de borden vaak goed zichtbaar zijn en een groot bereik hebben. Bovendien kan A0-bordreclame helpen om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten en om nieuwe klanten te werven.

Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de advertenties op A0-borden relevant zijn voor de doelgroep en dat ze op een verantwoorde manier worden geplaatst.

Billboard reclame
Er zijn een aantal voordelen aan billboardreclame langs de weg:

 1. Een groot bereik: Billboardreclame heeft vaak een groot bereik omdat de borden zich op drukke locaties bevinden, zoals langs snelwegen of in drukke stadscentra. Dit betekent dat je advertentie kan worden gezien door een groot aantal mensen.

 2. Goed zichtbaar: Billboardreclame is vaak zeer zichtbaar, wat kan helpen om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten.

 3. Flexibiliteit: Billboardreclame kan zowel statisch als digitaal zijn, wat betekent dat je de boodschap kunt aanpassen aan de context of aan de tijd van de dag.

 4. Een lange levensduur: Billboardreclame blijft vaak gedurende langere tijd zichtbaar, wat betekent dat je advertentie langer zichtbaar is voor je doelgroep.

 5. Een hoge attentiewaarde: Mensen die in de auto zitten of op het openbaar vervoer zijn, hebben vaak wat tijd om naar billboards te kijken. Dit kan leiden tot een hoge attentiewaarde voor de advertentie.

Recent Nieuws
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Adverteren in winkelcentra
Adverteren in winkelcentra Winkelcentra zijn meer dan alleen plekken om te winkelen; het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ervaringen delen en nieuwe producten
Meest bekeken
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Sandwichborden plaatsen voor mijn bedrijf
Sandwichborden plaatsen voor mijn bedrijf   Als je als bedrijf bekend bent met buitenreclame, maar nog geen sandwichborden hebt geplaatst, dan is het misschien
Rouwadvertentie plaatsen in de krant
Rouwadvertentie plaatsen in de krant Wil je een rouwadvertentie plaatsen in de krant? In dit artikel leggen wij je uit hoe je het beste

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!