• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor cryptobedrijven

Share

Reclame maken voor cryptobedrijven

 

Tegenwoordig kun je er niet meer onderuit en hebben vrijwel de meesten onder ons wel crypto in het bezit. In de afgelopen tijd zijn er ook steeds meer cryptobedrijven bijgekomen, waaronder exchanges maar ook brokers. Om voor jou als cryptobedrijf een gericht publiek te bereiken op het gebied van offline communicatie kunnen wij jou daar zeker mee op weg helpen. Bekijk hieronder de voordelen.

 

reclame cryptobedrijven

 

Hoe breng ik mijn cryptobedrijf aan de man?

Tegenwoordig de tijd besteden veel (crypto)bedrijven geld en tijd aan online campagnes. Opzich niet heel verkeerd, maar als je het nog beter en duidelijk aan de man wilt brengen kies je voor offline marketing. Waarom? Dagelijks trekt bijvoorbeeld buitenreclame enorm veel passanten aan en kun je doelgericht te werk gaan door bijvoorbeeld bushokjes tactisch op te stellen. Of je nou centraal gepositioneerd wilt staan, of rondom een station wat weer ontzettend veel publiek trekt. Bij ons is alles mogelijk.

 

”Breng jouw cryptocampagne gemakkelijk en snel aan de man door in 5 stappen te schakelen”

 

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden diverse diensten aan als het gaat om offline marketing. Om te beginnen bij een huis aan huis campagne. Deze vorm van reclame maken is en blijft een goede manier om jouw bedrijf te promoten. Wij bieden zowel het design als het drukwerk en de volledige verspreiding aan. Uiteraard verschillende papierdiktes en groottes om uit te kiezen. Wij bieden een 3-tal verschillende verspreid vormen aan.

Het folderpakket
Deze manier van verspreiden gebeurt gezamenlijk in een geseald folderpakket. Samen met maximaal 12 andere folders en flyers wordt je gezamenlijk op de deurmat verspreid. Dit is tevens de goedkoopste oplossing als het gaat om een huis aan huis verspreiding.

Krantverspreiding
Deze manier van verspreiding gebeurt in de krant. Het grote voordeel met deze verspreiding ten opzichte van het folderpakket is dat je maximaal met 3 andere flyers wordt toegestopt in de krant. Jouw flyer zit dan los ingevouwen waardoor het op deze manier een stuk meer opvalt.

Separate verspreiding (exclusieve verspreiding)
Deze manier van verspreiden, wat ook wel enkel-separate verspreiding wordt genoemd wordt compleet los verspreid op de deurmat. Zonder een andere folder of flyer die mee gaat. Het voordeel is dat de flyer ”altijd” hoe dan ook wordt gezien en gelezen, waardoor de conversie uitermate hoog kan uitvallen. Deze manier van verspreiden wordt ook wel gezien als de beste ongeadresseerde verspreiding huis aan huis.

 

reclame cryptobedrijven

 

Buitenreclame

Naast huis aan huis flyeren bieden wij ook buitenreclame aan. Zo heb je diverse mogelijkheden om een keuze uit te maken.

Bushokje reclame
Deze manier van reclame maken doet het buitengewoon goed bij bureaus. Het wordt al snel gezien als een A-merk reclame, terwijl je bij ons niet eens de hoofdprijs betaald voor dit soort campagnes. Dagelijks pikken enorm veel passanten jouw reclame op en heb je de mogelijkheid om te targetten waar jouw bushokjes moeten komen te staan. Wil je ze centraal gelegen hebben staan of bijvoorbeeld meer op het station? Alles is gewoon mogelijk en er zullen geen meerkosten bijkomen voor een centrale plek ten opzichte van een buitenwijk.

A0 borden
A0 borden zijn ingelijste A0 posters die actief staan in het straatbeeld op verschillende plekken. Een perfect middel om jouw reclamecampagne een boost te geven! Verspreid door heel het land tegen minimale kosten.

2 kantsborden
Deze (sandwich)borden zie je veelvuldig langs de weg staan. De borden zijn van 2 kanten te bekijken en zijn gedrukt op A0 formaat. Dit is een ultieme manier om een reclameboodschap aan de man te brengen die bijvoorbeeld op weg zijn naar hun werk. Je betaalt per bord, maar krijgt vervolgens 2 kanten aangeleverd om jouw boodschap op te tonen. Deze vorm van buitenreclame wordt vaak gecombineerd met de andere vormen die wij aanbieden.

Billboard reclame
Billboards ook wel de reclamereuzen van het land genoemd zijn de grote masten die langs de (snel)wegen staan. Je kunt er eigenlijk niet omheen of je ziet het bord al hangen met jouw boodschap. Zet je er 1 in of meerdere tegelijk, bij ons is alles mogelijk als het om billboard reclame gaat.

 

Doorlooptijd van een campagne

Doordat wij alles onder 1 dak regelen, kunnen wij ook ontzettend snel schakelen. Dit kan dus al betekenen dat jouw campagne binnen 1 week live staat. Wij werken zowel lokaal als regionaal en landelijk. Mocht je dus een uitgebreide campagne los willen gooien met een landelijke dekking wat snel geregeld moet worden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Het voordeel is dat je alles in eigen hand houdt en dus precies weet wat je uiteindelijk kwijt bent aan jouw campagne. Schakel gebieden erbij of eraf om zo tot jouw budget te komen. Het voordeel is dat wij de infrastructuur al hebben gebouwd om het zo gemakkelijk mogelijk te houden en waar het dus uiteindelijk goedkoper wordt voor jou als klant.

 

reclame cryptobedrijven

 

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Hoogste attentiewaarde doormiddel van separate bezorging
Hoogste attentiewaarde doormiddel van separate bezorging   Je wilt met jouw bedrijf natuurlijk de hoogste attentiewaarde bereiken bij jouw potentiële klanten. Hoe pak je
5 TIPS om klanten te werven voor jouw schoonheidssalon
5 TIPS om klanten te werven voor jouw schoonheidssalon   Als schoonheidssalonhouder wil je natuurlijk dat de doorstroom van je klanten optimaal blijft doorstromen.
Bushokjes reclame extra snel geregeld via adverteerweb
Bushokjes reclame extra snel geregeld via adverteerweb   Bushokjes reclame is een interessant medium om jezelf als bedrijf goed in de kijker te zetten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!