• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor cryptobedrijven

Reclame maken voor cryptobedrijven

 

Tegenwoordig kun je er niet meer onderuit en hebben vrijwel de meesten onder ons wel crypto in het bezit. In de afgelopen tijd zijn er ook steeds meer cryptobedrijven bijgekomen, waaronder exchanges maar ook brokers. Om voor jou als cryptobedrijf een gericht publiek te bereiken op het gebied van offline communicatie kunnen wij jou daar zeker mee op weg helpen. Bekijk hieronder de voordelen.

 

reclame cryptobedrijven

 

Hoe breng ik mijn cryptobedrijf aan de man?

Tegenwoordig de tijd besteden veel (crypto)bedrijven geld en tijd aan online campagnes. Opzich niet heel verkeerd, maar als je het nog beter en duidelijk aan de man wilt brengen kies je voor offline marketing. Waarom? Dagelijks trekt bijvoorbeeld buitenreclame enorm veel passanten aan en kun je doelgericht te werk gaan door bijvoorbeeld bushokjes tactisch op te stellen. Of je nou centraal gepositioneerd wilt staan, of rondom een station wat weer ontzettend veel publiek trekt. Bij ons is alles mogelijk.

 

”Breng jouw cryptocampagne gemakkelijk en snel aan de man door in 5 stappen te schakelen”

 

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij bieden diverse diensten aan als het gaat om offline marketing. Om te beginnen bij een huis aan huis campagne. Deze vorm van reclame maken is en blijft een goede manier om jouw bedrijf te promoten. Wij bieden zowel het design als het drukwerk en de volledige verspreiding aan. Uiteraard verschillende papierdiktes en groottes om uit te kiezen. Wij bieden een 3-tal verschillende verspreid vormen aan.

Het folderpakket
Deze manier van verspreiden gebeurt gezamenlijk in een geseald folderpakket. Samen met maximaal 12 andere folders en flyers wordt je gezamenlijk op de deurmat verspreid. Dit is tevens de goedkoopste oplossing als het gaat om een huis aan huis verspreiding.

Krantverspreiding
Deze manier van verspreiding gebeurt in de krant. Het grote voordeel met deze verspreiding ten opzichte van het folderpakket is dat je maximaal met 3 andere flyers wordt toegestopt in de krant. Jouw flyer zit dan los ingevouwen waardoor het op deze manier een stuk meer opvalt.

Separate verspreiding (exclusieve verspreiding)
Deze manier van verspreiden, wat ook wel enkel-separate verspreiding wordt genoemd wordt compleet los verspreid op de deurmat. Zonder een andere folder of flyer die mee gaat. Het voordeel is dat de flyer ”altijd” hoe dan ook wordt gezien en gelezen, waardoor de conversie uitermate hoog kan uitvallen. Deze manier van verspreiden wordt ook wel gezien als de beste ongeadresseerde verspreiding huis aan huis.

 

reclame cryptobedrijven

 

Buitenreclame

Naast huis aan huis flyeren bieden wij ook buitenreclame aan. Zo heb je diverse mogelijkheden om een keuze uit te maken.

Bushokje reclame
Deze manier van reclame maken doet het buitengewoon goed bij bureaus. Het wordt al snel gezien als een A-merk reclame, terwijl je bij ons niet eens de hoofdprijs betaald voor dit soort campagnes. Dagelijks pikken enorm veel passanten jouw reclame op en heb je de mogelijkheid om te targetten waar jouw bushokjes moeten komen te staan. Wil je ze centraal gelegen hebben staan of bijvoorbeeld meer op het station? Alles is gewoon mogelijk en er zullen geen meerkosten bijkomen voor een centrale plek ten opzichte van een buitenwijk.

A0 borden
A0 borden zijn ingelijste A0 posters die actief staan in het straatbeeld op verschillende plekken. Een perfect middel om jouw reclamecampagne een boost te geven! Verspreid door heel het land tegen minimale kosten.

2 kantsborden
Deze (sandwich)borden zie je veelvuldig langs de weg staan. De borden zijn van 2 kanten te bekijken en zijn gedrukt op A0 formaat. Dit is een ultieme manier om een reclameboodschap aan de man te brengen die bijvoorbeeld op weg zijn naar hun werk. Je betaalt per bord, maar krijgt vervolgens 2 kanten aangeleverd om jouw boodschap op te tonen. Deze vorm van buitenreclame wordt vaak gecombineerd met de andere vormen die wij aanbieden.

Billboard reclame
Billboards ook wel de reclamereuzen van het land genoemd zijn de grote masten die langs de (snel)wegen staan. Je kunt er eigenlijk niet omheen of je ziet het bord al hangen met jouw boodschap. Zet je er 1 in of meerdere tegelijk, bij ons is alles mogelijk als het om billboard reclame gaat.

 

Doorlooptijd van een campagne

Doordat wij alles onder 1 dak regelen, kunnen wij ook ontzettend snel schakelen. Dit kan dus al betekenen dat jouw campagne binnen 1 week live staat. Wij werken zowel lokaal als regionaal en landelijk. Mocht je dus een uitgebreide campagne los willen gooien met een landelijke dekking wat snel geregeld moet worden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Het voordeel is dat je alles in eigen hand houdt en dus precies weet wat je uiteindelijk kwijt bent aan jouw campagne. Schakel gebieden erbij of eraf om zo tot jouw budget te komen. Het voordeel is dat wij de infrastructuur al hebben gebouwd om het zo gemakkelijk mogelijk te houden en waar het dus uiteindelijk goedkoper wordt voor jou als klant.

 

reclame cryptobedrijven

 

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Manieren om reclame te maken
Manieren om reclame te maken Er zijn verschillende manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Zo heb je de keuze uit offline marketing
Feestdagen acties en tips voor je bedrijf
Feestdagen acties en tips voor je bedrijf Wil jij ook tips voor je bedrijf als het gaat om acties maken voor de feestdagen? In
Buitenreclame voorbeelden
Buitenreclame voorbeelden Tegenwoordig zijn er een tal van verschillende mogelijkheden als het gaat om buitenreclame. Uiteindelijk wil je natuurlijk precies weten wat je krijgt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!