• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Drukwerk verspreiden in België?

Drukwerk verspreiden in België?

 
 

Ben je ook van plan om drukwerk te gaan verspreiden in België? Buiten Nederland is het dus ook zeker mogelijk om jouw drukwerk over de grens te gaan verspreiden. In dit artikel vertellen wij je er graag meer over om jouw campagne kenbaar te maken over de grens!

drukwerk verspreiden in belgie

 

De voordelen van drukwerk verspreiden in België

 
 

België is een land met eindeloze mogelijkheden als het gaat om offline reclame maken, net zoals in ons eigen Nederland. Toch vinden veel bedrijven niet hun weg naar België als het gaat om het verspreiden van folders en flyers. Adverteerweb is een gespecialiseerde partij als het gaat om het verspreiden van folders en flyers in België. De voordelen van het verspreiden van drukwerk in België is dat deze markt daar ontzettend leeft.

Zo merken wij dat de flyerverspreiding in België meer leeft dan in Nederland. Wij bieden in België weliswaar maar 1 verspreid techniek aan en dat is separate verspreiding. Jouw folder of flyer valt dan los op de deurmat van ieder huishouden in België. Deze manier van verspreiding geeft een ontzettend hoog rendement ten opzichte van het welbekende folderpakket waar je tussen veel andere merken tussenzit. 

 
 

”Pak je kans en ga over de grens!”

 

Kosten folders verspreiden in

België

 

De kosten kunnen uiteraard verschillen als het gaat om het verspreiden van flyers of folders in België. Dit heeft te maken met de gekozen papiervorm die je wilt verspreiden, bijvoorbeeld van 135 grams papier, 170 grams, 250 grams tot wel 300 grams.

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 1.125,00
A5, 170 grams15.000€ 1.200,00
A5, 250 grams15.000€ 1.275,00
A5, 400 grams15.000€ 1.425,00
Alleen verspreiden15.000€ 900,00
Formaat + gewichtOplagePrijzen
A4, 135 grams15.000€ 1.275,00
A4, 170 grams15.000€ 1.350,00
A4, 250 grams15.000€ 1.425,00
A4, 400 grams15.000€ 1.500,00
Alleen verspreiden15.000€ 900,00x

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

drukwerk verspreiden in belgie

 

Wat moet er wettelijk op een flyer staan?

Als je flyers wilt verspreiden in België, moet je ervoor zorgen dat je aan de wettelijke vereisten voldoet. Hieronder vind je de belangrijkste informatie die op een flyer moet staan:

  1. Identiteit van de afzender: De naam en het adres van de persoon of organisatie die de flyer verspreidt, moet op de flyer vermeld worden.

  2. Doel van de flyer: De flyer moet duidelijk maken wat het doel is van de boodschap die verspreid wordt. Het is belangrijk om geen valse of misleidende informatie te verspreiden.

  3. Contactgegevens: Zorg ervoor dat de flyer de contactgegevens van de afzender bevat, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodat mensen contact kunnen opnemen als ze meer informatie willen.

  4. Datum: Het is verplicht om de datum van publicatie op de flyer te vermelden, zodat mensen weten hoe oud de informatie is.

  5. Copyright: Als de inhoud van de flyer auteursrechtelijk beschermd is, moet er ook een copyrightvermelding op staan.

Houd er rekening mee dat er mogelijk aanvullende vereisten zijn, afhankelijk van het doel van de flyer en de wetgeving in België. Zorg er daarom voor dat je voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving voordat je flyers gaat verspreiden.

 

Binnen twee weken geregeld

Heb je haast? Moet jouw campagne snel op de deurmat belanden? Wij kunnen dat aan! Meld je bij ons aan, stuur je ontwerp door en we gaan ervoor zorgen dat jouw campagne op tijd op de deurmat verschijnt. Wij hebben de mogelijkheid om in heel België te kunnen flyeren op basis van separate verspreiding. Of je nou lokaal huis aan huis wilt gaan folderen of landelijk, bij ons is alles mogelijk. Neem contact met ons op via 085 130 4033, info@adverteerweb.nl of live online via de chat!

  drukwerk verspreiden in belgie

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Kosten voor adverteren in de krant
Kosten voor adverteren in de krant   Snel en effectief reclame maken wat in een vrij korte periode veel op kan opleveren? Denk dan
Adverteren bushokjes in Utrecht
Adverteren bushokjes in Utrecht   Groen en adverteren? Ja het kan! Door te adverteren in Utrecht middels bushokjes reclame ben je inderdaad groen bezig,
Flyer voor jouw salon
Flyer voor jouw salon Ooit eens nagedacht om jouw salon te voorzien van flyer materiaal? Of je het nou puur alleen af laat drukken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!