• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor padelbaan

Reclame maken voor padelbaan

 
 

Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een lopend vuurtje het land verovert. De snijdende combinatie van squash gecombineerd met tennis. Door de snelle opkomst van deze sport, kan de groei uiteraard niet achterblijven wat betreft offline marketing. Hieronder wat tips voor jouw padelbaan!

reclame padelbaan


Waarom adverteren voor mijn padelbaan?

Door een snelle groei te realiseren dien je jouw padelbaan te vermarkten aan het grote publiek. Dit kun je online gaan regelen maar ook offline. Doordat het (grotendeels) een buitensport is, is het ook verstandig om veelvuldig offline kanalen in te zetten om de groei verder te kunnen realiseren. 

Door jezelf veelvuldig te laten zien op basis van offline communicatie, zul je merken dat jouw conversie begint toe te nemen. Uiteraard zijn daar verschillende manieren voor om dat uit te rollen.

 

”Jouw padel-advertentie in 5 stappen geregeld”


Welke diensten zijn geschikt?

Adverteerweb is een specialist op het gebied van offline communicatie. Door de jarenlange adem in deze wereld weten wij precies wat wel en niet geschikt is voor jouw bedrijf als het neerkomt op offline communicatiecampagnes. Als wij specifiek kijken naar het vermarkten van jouw padelbaan, dan kun je een perfecte combinatie uitoefenen tussen het verspreiden van flyers huis aan huis in jouw gebied en tegelijkertijd een campagne op basis van bushokjes reclame

Deze twee diensten zijn namelijk perfect te combineren als het gaat om een lokale campagne. Door deze twee diensten tactisch in te zetten zul je vrijwel in een relatief korte periode veel bekendheid creëren, waardoor je ook meteen een ”run” op jouw conversies krijgt!

reclame padelbaan

 

Gemiddelde bereik 

Om een indicatie te geven betreft het gemiddelde bereik van het verspreiden van flyers en bushokjes reclame:

Flyers verspreiden huis aan huis

Bereik per week: 15.000
Vanaf 450,00
Ga naar de bestelpagina


Bushokje
reclame

Bereik per week: 30.000
Vanaf 135,00
Ga naar de bestelpagina

reclame padel


Kosten adverteren Padelbaan


Flyer huis aan huis campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00


Bushokjes reclame campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams10€ 1.350,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams20€ 2.700,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams50€ 6.750,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams100€ 13.500,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Adverteren in winkelcentra
Adverteren in winkelcentra Winkelcentra zijn meer dan alleen plekken om te winkelen; het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ervaringen delen en nieuwe producten
Meest bekeken
Eindejaarsmailing gebruiken voor meer extra omzet
Eindejaarsmailing gebruiken voor meer extra omzet Het jaar is nog niet voorbij en dat betekent dat je dus nog flink kunt gaan profiteren. Maak
Reclamemasten langs snelweg
Reclamemasten langs snelweg   Reclamemasten langs de snelweg vallen enorm op. Je kunt er letterlijk niet omheen of de reclameboodschap vliegt al om je
Tips voor de beste folder
Tips voor de beste folder Zit je eraan te denken om een folder te laten maken, maar weet je eigenlijk niet goed wat de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!