• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Snel een campagne opzetten

Snel een campagne opzetten

 

Wil jij als organisatie snel een campagne opzetten? Geen onnodige tijd besteden aan langdurige projecten, maar op een korte termijn alles eruit halen wat erin zit? Dan zit je bij Adverteerweb aan het goede adres. Hieronder geven wij wat extra informatie over de werkwijze van ons en hoe wij jouw zelfstandig verder kunnen helpen.

 

snel campagne

 

Snel een campagne opzetten met beperkte middelen?

De meeste (grote) bedrijven geven de marketing uit aan externe bedrijven omdat zij meer over de informatie beschikken om een campagne zo goed mogelijk in de markt te zetten. Uiteraard is dat logisch, maar bedenk je wel dat eigenlijk iedereen het wel in zich heeft om een sterke campagne neer te kunnen zetten. Je kunt zelfs met beperkte middelen al een scorende campagne neerzetten. Het is alleen de vraag hoe goed jij jouw doelgroep kent.

Mocht jij jouw doelgroep goed kennen, dan weet je exact waar je moet targetten, alvorens je een campagne lanceert. Doordat je target en precies weet waar jouw doelgroep zich begeeft, kan dat enorm in de kosten schelen, omdat je niet klakkeloos met hagel schiet. Door onze online tool is het mogelijk om jouw campagne letterlijk in 5 stappen te regelen. Alles staat praktisch al ingesteld vanuit onze kant en jij hoeft het alleen nog maar ”in te vullen”.

 

”Door onze online tool stelt het jou in staat om jouw campagne in 5 stappen te kunnen regelen’

 

Gemiddelde doorlooptijd van een campagne

Doordat jij jouw campagne in 5 stappen kunt regelen, zorgt het geautomatiseerde systeem er meteen voor dat jouw campagne meteen ingeboekt staat, zodat er uiteindelijk heel snel geschakeld kan worden. De gemiddelde doorlooptijd die wij aanhouden op de website betreft zo’n twee weken. Mocht je jouw campagne nog sneller geregeld willen hebben, dan moeten wij met spoed gaan handelen en kijken wat er op dat moment mogelijk is. Snel een campagne opzetten is voor ons dus appeltje eitje đŸ™‚

 

snel campagne

 

Wat kan Adverteerweb voor mijn organisatie betekenen?

Adverteerweb regelt gemak voor jouw organisatie. Een tijdsbesparing wat gelinkt staat aan kosten die anders extra gemaakt zouden worden. Het voordeel is dat je alles in eigen hand hebt en zelf je budget kunt uitbesteden. Geen onnodige extra bureaukosten, maar echt een campagne neerzetten voor jouw budget.

Door onze toegevoegde online calculator is het realtime mogelijk de kosten per direct in te zien zonder dat er een offerte voor aangevraagd hoeft te worden. Dit scheelt in z’n totaliteit enorm veel tijd en geld. Naast het gemak wat wij jou al kunnen bieden is het altijd mogelijk om live met ons via de website te chatten of te bellen om al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

 

Wat voor organisaties maken hier gebruik van?

Iedereen die ”reclame” wilt maken voor zijn of haar bedrijf is bij ons welkom. Zo merken wij dat de bakker om de hoek prima bij ons terecht kan voor een eventuele lokale krantenadvertentie. Of een landelijke speler met meerdere filialen die een flyer campagne in wilt zetten. Uiteindelijk wilt ieder bedrijf alles in eigen hand houden en gemakkelijk te werk gaan, omdat deze manier van zaken doen kostentechnisch het interessantst werkt.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Reclameborden langs de weg
Reclameborden langs de weg   Iedereen komt deze reclameborden langs de weg wel dagelijks tegen. De 2-kantsborden die langs de weg staan of de
Adverteren tijdens corona: wij hebben het antwoord
Adverteren tijdens corona: wij hebben het antwoord   Is het verstandig om te adverteren tijdens corona? Laten we eerlijk zijn, de crisis duurt gelukkig
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing   Het versturen van een direct mailing blijft een van de sterkste ”persoonlijkste” boodschappen die er is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geĂ¯nteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!