• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor themapark

Reclame maken voor themapark

 
 

Richting de zomer wordt alles weer mooi en gezelliger. Het weer zit weer vollop in de lift en de vakanties breken weer snel aan. Hoe zorg je ervoor dat jouw themapark weer genoeg bezoekers krijgt voor dit zomerseizoen?

Hieronder geven wij een aantal tips waar je op kunt letten om meer bezoekers naar jouw themapark te krijgen!

reclame themapark


Waarom reclame maken voor mijn themapark?

Dat reclame/marketing een belangrijk onderdeel is van een bedrijfsplan hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen. Wat wel erg belangrijk is hoe je de juiste doelgroep weet te trekken en tegen welk budget. De reden voor het maken van reclame is natuurlijk dat je uiteindelijk veel bezoekers naar jouw themapark wilt krijgen.

Ga zorgvuldig om met jouw budget. Het wil namelijk niet altijd zeggen dat je met meer budget meer klanten naar je toe trekt. Probeer slim en tactisch te werk te gaan!

 

”Door tactisch te werk te gaan knal je harder i.p.v. te schieten met hagel”Hoe bereik ik mijn doelgroep?

Mocht je een bepaald budget ter beschikking hebben om de marketing uit te voeren, maar weet je niet precies hoe je jouw kansen precies in ziet? Dan hebben wij een tip; ga eerst kijken naar wie jouw doelgroep precies is en vanuit daaruit te werk te gaan.

Door dit eerst uit te vogelen kan het uiteindelijk een flinke (jaarlijkse) besparing opleveren. Door te gaan gooien met veel budget wil niet altijd zeggen dat ook jouw campagne vlekkeloos loopt. Je kunt je gebied gaan targetten zodra jij weet wie jouw doelgroep is. Zo ga je namelijk te werk in plukjes in plaats van een complete olievlek uit te smeren over een groot gebied wat totaal niet relevant is.

reclame themapark

 

Welke marketinginstrumenten zet ik in?

Tegenwoordig heb je de keuze uit online- en offline reclame maken. Door online te gaan ”concurreren” met het grote aanbod, betekent dat je in de meeste gevallen per view betaald wat dus flink kan oplopen. 

Naast online heb je dus ook de mogelijkheid om te gaan voor offline marketing. Adverteerweb is een specialist als het gaat om de beste offline marketinginstrumenten. Wij weten als geen ander wat voor effect het kan hebben op basis van een bepaalde oplage in een bepaald gebied.

Zo heb je verschillende mogelijkheden als het gaat om de verschillende diensten die wij aanbieden. Folders verspreiden huis aan huis bieden wij aan op verschillende manieren die je kunt inzetten in een folderpakket of juist los op de deurmat. Over losse verspreiding gesproken; Als enige partij in Nederland bieden wij deze (landelijke) dienst als enige aan. 

Naast folders raden wij bushokjes reclame aan. De reden van deze vorm van reclame maken is dat je al snel gezien wordt als A-merk, terwijl de kosten worden afgerekend per bushokje. Je hebt dus uiteindelijk zelf de mogelijkheid om te kiezen hoeveel afnames je wilt doen per aantal weken. 

reclame themapark


Overzicht folder en bushokjes reclame


Folders/flyers
huis aan huis campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00


Bushokjes reclame (lokaal en landelijk in te zetten)

Formaat + gewichtOplagePrijzen
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams10€ 1.350,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams20€ 2.700,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams50€ 6.750,00
Abri 1185 x 1750 mm, 135 grams100€ 13.500,00
Ontwerp kosten (optie)dubbelzijdig€ 195,00


De gemiddelde doorlooptijd

Wat erg belangrijk is om te weten is dat je voor jezelf een duidelijk overzicht hebt wat voor een doorlooptijd jij wilt hanteren met de gekozen campagne voor jouw themapark. 

Wij van Adverteerweb kunnen een campagne regelen binnen een week, maar er is ook de mogelijkheid om een campagne te spreiden over een heel jaar. 

De snelheid die Adverteerweb hanteert is uitzonderlijk snel, vanwege de hoeveelheid doorvoeringen die wekelijks worden uitgevoerd. Door deze run van diverse opdrachten kunnen wij dus snel schakelen. De gemiddelde doorlooptijd is 1 week, wat betekent dat wij ”last minute” nog aan de knoppen kunnen draaien om jouw campagne tot in de puntjes te kunnen regelen. Of het nou grote of kleine campagnes zijn, maakt voor ons niet uit. 

Adverteerweb werkt zowel voor de autodealer om de hoek, als grote franchise bedrijven die landelijke opdrachten maandelijks doorvoeren.


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Succesvolle offline merkstrategie
Succesvolle offline merkstrategie In het digitale tijdperk waarin we leven, lijkt het soms alsof alles online gebeurt. Toch blijft een sterke succesvolle offline merkstrategie
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage     Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement
Meest bekeken
Reclame maken tijdens de versoepelingen
Reclame maken tijdens de versoepelingen   De versoepelingen zijn aangebroken en dat betekent dat voornamelijk de horeca weer hun terrassen weer open mogen gooien.
De kracht van corporate identity
De kracht van corporate identity Wil jij precies weten wat de kracht is van corporate identity? In dit artikel leggen wij je uit wat
De kracht van lokale marketing
De kracht van lokale marketing Of je nou een wat kleiner bedrijf bent of een grote multinational, lokale marketing is misschien de beste marketingtactiek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!