• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor mijn schildersbedrijf

Reclame maken voor mijn schildersbedrijf

 

Meer klanten binnenhalen komt helaas niet zomaar aanwaaien. Dit geldt ook voor jouw (nieuwe) schildersbedrijf. Er zijn verschillende manieren van reclame maken om vervolgens meer klanten binnen te halen. Onderstaand geven wij jou een paar TIPS om in een maand tijd jouw omzet te verdubbelen!

 

schildersbedrijf

 

Reclame maken voor jouw schildersbedrijf om te groeien

Om een groei te kunnen doormaken dien je bekendheid te creëren. Hoe meer jij in de picture staat met jouw bedrijf hoe meer jij gezien wordt. Uiteraard is het wel belangrijk hoe jij je als schildersbedrijf wilt profileren. Wat is het verschil tussen jouw bedrijf ten opzichte van een ander schildersbedrijf? Breng deze kernpunten krachtig naar voren en ga hier je focus op leggen. Het is belangrijk om niet in het wilde westen te schieten met hagel, maar kom met een gedegen plan waar je de klant mee triggerd.

Dus: Waarom zouden de klanten perse naar jou toekomen? Wil je gaan voor groot of lokaal? Wil je adverteren in je eigen stad of ook ver daarbuiten? Allemaal vragen waar je eerst zelf een duidelijk antwoord op moet hebben alvorens je wilt gaan knallen.

 

schildersbedrijf

 

Hoe bereik ik meer klanten

Het probleem moet opgelost worden in een relatief korte periode om een groei te kunnen doormaken. Adverteerweb kan jou hierin helpen door jouw boodschap snel onder de man te brengen. Wij bieden meerdere diensten aan, maar om snel en effectief te werk te gaan voor jouw branche zal je voor de flyer moeten kiezen. Ga je voor lokaal of pak je een straal van 10km rondom jouw bedrijf? Wij tracken op basis van postcodeniveau het aantal huishoudens in het opgegeven gebied. Met deze gegevens is het voor ons direct inzichtelijk hoeveel flyers je moet bestellen om jouw doelgroep te kunnen bereiken.

Op basis van je eigen klantenbestand kun je ook jouw eigen doelgroep precies targetten. Bekijk waar jouw klanten actief zijn alvorens je een verspreiding eruit gooit. Hoe meer je gericht te werk gaat des te meer het tot een succes zal leiden. Het heeft dus geen zin om zomaar ergens in een wijk te adverteren, zonder dat je dus weet of het wel of niet jouw doelgroep is. Bedenk ook wanneer je wilt gaan verspreiden. In het voorjaar, hoog zomer of het najaar. Elke periode van het jaar heeft zo zijn voor- en nadelen.

 

schildersbedrijf

 

Eventuele consequenties

Om een groei te kunnen doormaken dien je te kijken wat je budget is en wat je er voor over hebt om te investeren in marketing, om vervolgens reclame te maken voor jouw schildersbedrijf. Uiteraard kunnen er consequenties aan vastgebonden zitten, zoals een dure lease-auto of hoge rekeningen. Dit kan natuurlijk nadelige gevolgen hebben als je een groei wilt doormaken. Je dient dan een keus te moeten maken om te gaan snijden in de kosten. Het is dus belangrijk om alles tegen elkaar op te wegen en vanuit daaruit een beslissing te maken. Ga dus geordend te werk en maak de juiste beslissingen.

 

Wat zijn de kosten voor een flyer campagne

De minimale afname wat wij hanteren zijn 15.000 huishoudens. Om dit aantal te kunnen berekenen dienen wij de postcodes door te krijgen en of plaatsen. Op basis van deze gegevens kunnen wij in het systeem na tracken hoeveel huishoudens het betreft. Verder zijn er diverse formaten beschikbaar. Het kleinste formaat is A5 op basis van 135 grams papier. Vanaf €599 kun je dus al een complete campagne regelen. Van druk tot verspreiden huis aan huis. Tevens zitten hier de bundelkosten en transportkosten in meegerekend. Uiteraard is het mogelijk om een ontwerp te creëren voor jou, mocht je niet in het bezit zijn van een ontwerp. Tegen meerkosten van €195 ex btw kun je dit aan ons overlaten.

 

Zijn er nog meer mogelijkheden tot groei?

Jazeker! Adverteerweb biedt maar liefst 4 verschillende diensten aan op het gebied van offline reclame. Naast huis aan huis reclame bieden wij ook direct mailing, krant advertenties en buitenreclame aan, denk aan bushokjes reclame. Allemaal top ingrediënten om reclame te maken voor jouw bedrijf. Alle diensten die wij aanbieden werken perfect als totale funnel. Deze diensten kun je dus gemakkelijk met elkaar combineren als 1 totale uiting wat resulteert in een klantreis ervaring. Overal waar jouw potentiële klant komt ziet hij jouw reclame voorbij komen. Mocht je dus meer budget hebben, schroom dan niet om dit bij ons goed uit te laten besteden. Alles vanaf een kleine oplage tegen scherpe tarieven voor een maximaal bereik!

 

Wat voor boodschap breng ik naar buiten?

Wat altijd werkt is werken met kortingscodes/bonnen. Mensen houden van kortingen en hoe meer hoe beter! Speel hier op in om de klant naar je toe te trekken. Zodra je werkt met kortingsbonnen heb je meteen een meetinstrument. Op basis van ingeleverde bonnen kun je nameten hoeveel klanten je eruit hebt gehaald qua reclame voor je schildersbedrijf en of het de kosten heeft gedekt van jouw campagne. Zo kun je werken met weekacties of maandacties. Voordeel is dat deze bonnen vaak bewaard worden. Uiteraard kunnen wij jou hier in bijstaan om een zo krachtig mogelijke campagne naar buiten te brengen.

 

schildersbedrijf

 

Conclusie

Om dus snel en efficiënt reclame te kunnen maken raden wij dus flyer verspreiding aan. Een groot bereik pakken tegen relatief lage kosten wat vervolgens snel geregeld kan worden in maar liefst 5 stappen. Je hebt uiteindelijk alles zelf in de hand qua kosten en qua bereik. Check de online tool voor meer informatie.

 

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal
Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal regel je gemakkelijk via Adverteerweb. Wil jij ook schitteren op de de grote digitale
Buitenreclame inzetten voor mijn winkel, is dat mogelijk?
Buitenreclame inzetten voor mijn winkel, is dat mogelijk?    Hieronder leggen we je uit of het mogelijk is om buitenreclame in te zetten voor
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf   Meer klanten binnenhalen komt helaas niet zomaar aanwaaien. Dit geldt ook voor jouw (nieuwe) schildersbedrijf. Er zijn verschillende

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!