• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclamemasten langs snelweg

Share

Reclamemasten langs snelweg

 

Reclamemasten langs de snelweg vallen enorm op. Je kunt er letterlijk niet omheen of de reclameboodschap vliegt al om je oren. Deze enorme reclamezeulen zijn landelijk in te zetten op vrijwel bijna iedere plek. Bij Adverteerweb kun je deze reclamemasten gemakkelijk inzetten. In 5 stappen heb je jouw reclamemast al geregeld op een top lokatie. Bekijk hieronder meer info!

 

reclamemasten

 

Op welke locaties zijn de reclamemasten beschikbaar?

Adverteerweb heeft een landelijk bereik als het gaat om reclamemasten ofwel reclamezeulen. Deze enorme billboards zijn niet alleen groot, maar vallen ook ontzettend op om vervolgens jouw (landelijke) campagne een boost te geven. Je kunt ze per stuk inzetten, of je kunt meerdere masten reserveren voor jouw campagne. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een digitale mast of een analoge mast. Om exact de juiste lokatie voor jouw campagne te realiseren, kun je altijd vooraf met ons contact opnemen om jouw concrete ideeën door te bespreken.

 

”Op alle locaties een reclamemast in 5 stappen regelen? Ja, het kan echt!”

 

Wat is de gemiddelde doorlooptijd

Om van scratch af aan een reclamemast in te zetten, moet je denken aan een gemiddelde doorlooptijd van ongeveer 2 weken. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij een op maat gemaakt design voor jullie campagne kunnen realiseren. Houdt er rekening mee dat je voor bepaalde (belangrijke) data op tijd reserveert om teleurstellingen te voorkomen. Iedere dag kan er een grote vis aanzwemmen die alles voor een bepaalde week wilt vastleggen. Dus wees op tijd! Bekijk hier op deze pagina de mogelijkheden om vervolgens een bestelling te kunnen plaatsen.

 

reclamemasten

 

De kosten voor een billboard reclame langs de weg

Je moet rekening houden met de periode van jouw plaatsing. Je hebt namelijk in het jaar te maken met diverse feestdagen, waarbij je beter af bent door het tijdig te plaatsen om teleurstellingen te voorkomen. Ook kan het soms zijn dat de prijzen op het laatste moment omhoog kunnen stijgen. Om dit te voorkomen raden wij aan jouw bestelling op tijd te reserveren, zodat de gangbare tarieven netjes gehanteerd kunnen worden voor jouw campagne. Om een analoge billboard te plaatsen lang de weg kun je grofweg denken aan een tarief van €950 excl. btw.

Voor deze kosten zit er helaas geen drukwerk bij inbegrepen, maar gelukkig vallen deze prijzen enorm mee. Je kunt tijdens jouw bestelling alles aangeven, van ontwerp tot het drukwerk en de plaatsing. Mocht je meerdere billboards of reclamemasten willen plaatsen verspreid over een groot gebied, neem dan even contact met ons op zodat wij meteen met jou mee kunnen kijken. Bij grotere afnames valt er namelijk altijd wel wat te bespreken.

 

Reclamemasten langs snelweg kosten

Kosten snelweg reclame Digitale reclamemast Reclamemast analoog
Tarief 1 week adverteren € 750,00  € 950,00
Tarief 2 weken adverteren € 1.400,00 € 1.850,00
Tarief 4 weken adverteren € 2.800,00 € 2.850,00

 

reclamemasten

 

Waarom je voor een reclamemast zou moeten kiezen

Een reclamemast is groot, valt enorm op en heeft onderaan de streep een groot bereik. Voor dit laatste kiezen de meesten mensen voor. Mensen die onderweg zijn naar hun werk die worden dagelijks meegesleurd met de grote campagnes die tenslotte blijven ”hangen”. Jouw merk en jouw campagne valt hiermee ontzettend goed in de kijker en dat converteert tot meer bezoekers en uiteindelijk klanten. Mensen praten vervolgens over jouw campagne en zo gaat het eigenlijk rond. Probeer dus te werken met een sterke boodschap die dus blijft hangen bij de mens.

Daarnaast heeft een gemiddelde reclamemast een oppervlakte van zo’n 70 tot 80m2. Op deze manier spat jouw campagne van het scherm af en komt de boodschap nog beter door dan bijvoorbeeld een reclame wat in een bushokje hangt. De meeste bedrijven werken met combinaties. Reclamemasten gecombineerd met een flyer campagne en bushokjes reclame scoort dus ook enorm goed!

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Een groot bereik voor mijn campagne
Een groot bereik voor mijn campagne   Om een groot bereik te maken voor jouw campagne zijn er verschillende dingen voor nodig om dat
Billboard reclame bij Adverteerweb in 5 stappen geregeld!
Billboard reclame bij Adverteerweb in 5 Stappen geregeld!   Billboard reclame, iedereen kent ze wel. De grote borden langs weg/snelweg. Digitaal of print. Deze
Direct mailing versturen naar al je vaste klanten is waardevol
Direct mailing versturen naar al je vaste klanten is waardevol   Om jou klantenbestand die je in de loop der tijd hebt opgebouwd tactisch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!