• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?

Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?

 

Ieder jaar is het weer een feestje. Helaas maakt deze situatie wat minder aantrekkelijk waar wij ons nu in begeven, maar dat mag de pret niet drukken. Regel jouw offline reclame campagne snel bij Adverteerweb in maar liefst 5 stappen! Bekijk hier de mogelijkheden die wij jou als ondernemer kunnen bieden.

 

reclame campagne

 

Adverteren tijdens Koningsdag

Als ordernemer kun je zo’n grote dag als dit niet zomaar voorbij laten gaan. Door met dit soort dagen mooie eenmalige acties eruit te gooien zal het gewaardeerd worden onder het volk. Uiteraard kun je dit op diverse manieren aanpakken. Offline communicatie werkt tot op de dag van vandaag erg goed. Wij zien de laatste tijd steeds meer interesse van bedrijven die offline kanalen via Adverteerweb regelen. Van kleine MKB-bedrijven tot grote A-labels met meerdere vestigingen verspreidt door het land.

 

Verschillende vormen van communicatie

Adverteerweb richt zich specifiek op 4 pijlers die het naar ons idee het beste doen in de offline communicatie. De 4 diensten die worden aangeboden zijn diensten die perfect met elkaar linken. Je kunt onze diensten dus perfect inzetten als funnel voor jouw merk. Of het nou een flyer gecombineerd is met een bushok reclame campagne, of een advertentie in de krant gezamenlijk met een flyer verspreiding huis aan huis. Alles is mogelijk en kan zelf geregeld worden. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. Qua inzichtelijkheid, snelheid en qua kosten.

De vormen die Adverteerweb jou als ondernemer aan kan bieden zijn:

  • Flyers verspreiden
  • Direct mailing versturen
  • Adverteren in de krant
  • Buitenreclame; bushokjes reclame, billboard reclame, en wegreclame

 

campagne

 

Boodschap overbrengen

De meeste boodschappen die worden overgebracht gaan meestal over kortingen. Deze campagnes worden dan creatief naar buiten gebracht gelinkt aan Koningsdag. De een is creatiever dan de ander. Laat dit soort boodschappen over aan een specialist als een reclamebureau die hier al vaker mee heeft gewerkt. De boodschap is namelijk enorm van belang en dat maakt of breekt jouw campagne. Wij van Adverteerweb hebben de specialisten in huis die een doordacht idee kunnen uitwerken. Tegen meerkosten van €195 ex btw kunnen wij een baanbrekend design leveren met een creatieve boodschap erin verwerkt. Lever de teksten en het beeldmateriaal aan en wij doen de rest.

 

De beste spot voor buitenreclame

Mocht je gaan voor buitenreclame, dan kun je bij ons kiezen uit diverse mogelijkheden die stuk voor stuk werken. Billboards langs de snelweg of de welbekende bushokjes verspreid over de hele stad. Daarnaast zijn onze A0 lijsten op de elektriciteitskastjes erg gewild. Bij Adverteerweb werken wij niet met diverse indexen per stad of gemeente. Wij berekenen 1 prijs wat gekoppeld staat aan een gekozen product. Bij stap 4 van ons bestelsysteem kun je aangeven bij ”selectief” de postcode waar je het liefst wilt hebben dat je campagne getoond wordt. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om de campagne in de opgegeven postcode te laten plaatsen.

Stel je voor dat je centraal in Amsterdam wilt promoten, dan betaal je daar dus dezelfde kosten voor als in de Veluwe. Wees er dus wel op tijd bij om je plek veilig te stellen, want deze periodes zijn erg gewild.

 

reclame

 

Wat kost dat nou precies?

Wil je gaan adverteren met een billboard op een prominente locatie? Dan kunnen wij al 1 billboard reserveren voor 1 week voor €950 ex btw. Bushokjes daarentegen voor 1 week kost €135 per bushokje. Mocht je kiezen voor wegreclame, dan kun je al met 1 bord per week klaar zijn voor €70 ex btw. Om de kosten duidelijker in kaart te kunnen brengen werken wij met een geautomatiseerde landelijke elementen-lijst. Hier kun je precies zien hoeveel elementen actief staan in het gekozen gebied. Daarnaast heb je gelijk de kosten voor jezelf inzichtelijk.

 

Conclusie

Denk goed na welke manier van offline communicatie aan je bedrijf wilt gaan verbinden. Wij denken graag met je mee als het gaat om zowel de uiting als de boodschap die overgebracht moet gaan worden. Adverteerweb biedt jouw de handvaten aan om jouw merk sterk op de markt te brengen tegen relatief lage kosten geregeld in 5 snelle stappen.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Direct mail met kerst
Direct mail met kerst Een direct mail versturen met kerst is zeker een marketingmiddel om over na te denken. Persoonlijke zakelijke post is iets
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf   Meer klanten binnenhalen komt helaas niet zomaar aanwaaien. Dit geldt ook voor jouw (nieuwe) schildersbedrijf. Er zijn verschillende
Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!
Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!   Geen grote offerteaanvragen waar je dagen of zelfs langer dan een week op moet wachten? Inzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!